DoreenBeads Lydinio, Sidabro Mados Rankogalių Segtukai Raidė "U" Stiliaus Kūrybos Glausta Dovana Vyrams Berniukas Derliaus Manžetai Nuorodą Atsitiktinis,1 Pora

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.68

€2.85

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į Vyrų Papuošalų Parduotuvė :-D

Prašome Atsisiųsti PROGRAMĄ

-- Kontaktas

Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Palikti Pranešimą dėl jūsų užsakymą, Prekybos Vadybininkas ar el. Paštu. Mes stengiamės atsakyti jums per 24 darbo valandas .

-- Laivo sąsk.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš jums mokėti. Visus užsakymus Nemokamas Pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. Pristatymo Laikas priklauso nuo paskirties, Muitinės, net blogas oras. Prašome palaukti.

*Pirkėjai yra atsakinga už Muitų.

-- Apmokėjimo

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo, visa, MasterCard, Kredito Kortelės, Banko pavedimu, Western Union", Qiwi Piniginės, Web pinigų, Boleto ir kt. Mokėjimo sąlyginio Deponavimo yra saugus. Mes pardavėjų gavo tik Po mokėjimo, jūs Patvirtinate savo užsakymą "Gavo".

-- Atsiliepimus

Mes suteiksime 5 Žvaigždžių atsiliepimus kartą apmokėjimo gavimo. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.

Po Paslaugos --

Mes neprisiimame grąžinimo ar mainų. Jei prekė yra su trūkumais ar ne kiekis arba neteisingai aprašymas ar prarandama, prašome nedvejodami kreipkitės!

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Bauda ar Mados mados
Stilius Madinga
Elemento Tipas Kaklaraištis Įrašus & Rankogalių Segtukai
Medžiaga metalo
Rankogalių segtukai arba tie Įrašai Tipas Rankogalių Segtukai
Prekės Pavadinimas DoreenBeads
Lytis Vyrai
Rankogalių Segtukai Tipas Rankogalių Segtukai
Formos\modelis Laiškas
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Modelio Numeris AE084505

Parašyti atsiliepimą

DoreenBeads Lydinio, Sidabro Mados Rankogalių Segtukai Raidė

DoreenBeads Lydinio, Sidabro Mados Rankogalių Segtukai Raidė "U" Stiliaus Kūrybos Glausta Dovana Vyrams Berniukas Derliaus Manžetai Nuorodą Atsitiktinis,1 Pora

Sveiki atvykę į Vyrų Papuošalų Parduotuvė :-D Prašome Atsisiųsti PROGRAMĄ -- Kontaktas Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Palikti Pranešimą dėl jūsų užsakymą, Prekybos Vadybininkas ar el. Paštu. Mes stengiamės atsakyti jums per 24 darbo valandas . -- Laivo sąsk. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš jums mokėti. Visus užsakymus Nemokamas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai