Juoda Balta Sniego Jumbo Camo Automobilių Vinilo Įvyniojimas Miesto Aplinkosaugos ¾enklelis Bomba Kamufliažas Spausdintos Grafikos Motocycle Pvc Medžiagos Roll Lapas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.36

€8.60

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kita mažmeninė vinilo jums gali patikti: USD 5.92-10.43 /carton USD 9.25-14.91 /carton USD 8.96-14.62 /carton USD 8.96-14.62 /carton USD 9.25-14.91 /carton Savybės: * Black white snow camo spausdinti * ant BLIZGAUS arba MATINIO popieriaus aukštos kokybės apvyniokite plėvele * Ryškios spalvos,nuostabus modelio detales * Klijų storio conformtable plėvelė * Specialiai įrengtuose su burbulas-laisvo oro išleidimo technologija * atsparus Įbrėžimams apdaila * Uv stabilus top coat * Aukštos pikselių modelio spausdinimo,ne išnyks,įtrūkimai,žievelės,kai tinkamai įdiegti * Lengvai wrap ir pašalinti,daryti jokios žalos jūsų automobilio išpaišytos * Lauko 3 metus, Patalpų 6 metų garantija * Gali būti naudojamas ant nieko, kad turi smoth paviršiaus * Papildomos dydžių, prašome susisiekti su mumis specifiką. Keletas patarimų: * Įvertinti savo taikymo sritį ir įsigyti labiausiai taikomas kiekį ir dydį,arba kreiptis į mus prašyti pasiūlymą, * Parengti tinkamą diegimo priemonių prieš jums wrap * Šilumos gun yra labai naudinga priemonė, kai jums wrap kreivė * Montavimas, poveikis priklauso nuo to, gebėjimą installer " ir naujausius modelius Įrankiai, jūs galite norėti žinoti: 1.Magnetas Turėtojas:Nustatyti vinilo apie objektą, o jūs vyniojimo 2.Veltinis antgalis langams :Sunaikinti burbulas lengvai, tačiau tuo pačiu metu ji yra naudinga apsaugoti vinilo plėvelė 3.Vinyl Cutter :Labai naudinga mažinant visų rūšių plona plėvelė,tokių kaip PVC plėvelės, įskaitant automobilių wrap vinilo ,tapetų ir pan. Visus įrankius, aukščiau parduodami taip pat mūsų parduotuvėje. Apie pakuotėje: 1.Dėl mažos kainos,mes roll tai iki 2.Nes kinija paštu neleidžia paketo ilgiausia kraštinė pakete-per 90cm,todėl mes bus sumažinti, tai net pirkti 2 ar daugiau 3 vnt.Plotis yra stabili 1.52 m. Produkto Nuotrauka: pažadame, visos nuotraukos buvo photoed mus su mūsų nekilnojamojo spausdinti vinilo. Pavyzdys: Svarbu: Kai gausite paketą sugadinta siuntimo metu, arba rasti netinkamoje vinilų, ar kitų problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,niekada negali duoti blogų atsiliepimų paskubomis, mes esame pasirengę už jį ir padės jums :)))),Niekada nerimauti.

Apmokėjimas:

1 . Mes priimame įvairių mokėjimo būdų, kaip Alipay (SĄLYGINIO) , "Western Union" ir kt.

2 . Prašome sumokėti per TRIS dienas nuo užsakymą.

3 . Jūsų Mokėjimas bus išleistas TIK po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

Pristatymas:

1 . Mes bus išsiųsti jūsų prekių per 1-3 DARBO DIENŲ po patikrinimo mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jus informuosime iš anksto.

2 .Jei pakuotėje yra prarastas, ir tu negali gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes išsiųsti jums naują vinilo ir naujas sekimo numerį.

3. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai mes išsiųsti paketą ,visos prekės gali būti stebimi internete!

4. Paprastai pristatymo laikas, bus 14-30 dienų.

Brazilija: Paprastai, pristatymo dieną 14-70 dienų. Kita šalis bus apie 14-30 dienų. Reikia įrodė, PVM mokesčio mokėtojo kodas, arba mes ne mokėti už bet kokius nuostolius už savo sklypo.

Rusija taip pat šiek tiek ilgiau , reikia 14-40 dienų paprastai.

Jei jums nereikia gauti paketą, per 60 dienų, arba 30 dienų savo paketą neturi pakeisti siunta, prašome palikti komentarą viduje svetainėje, kad tada mes bus tolesni veiksmai.

5. Jeigu tu negali gauti paketą, ir jūs norite mums išplėsti pristatymo laikas ribotas, jūs galite palikti mums komentaras viduje tvarka.

6. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Atsiliepimai:

1 . Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.jei norite prekes ir mūsų paslaugos,Prašome pateikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ .

2 . Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš atostogas neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės spręsti problemą,ir duoti jums tinkamą sprendimą.

DUK:

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:turiu gauti vinilo, bet yra keletas raukšlių apie ji

A:Don ' t worry ,my friend, mes suristi vinilo sandariai , kad būtų išvengta išspaudimas iš išreikšti. Po ilgo laiko, transporto,kai tu s pread iš vinilo staiga,tai gali sukelti tam tikrų raukšlių,bet prašome pabandyti wrap jį ir išimkite oro burbulas, jūs rasite raukšlių neturės įtakos jo naudojimo

Q: laiką, tik eina į pabaigą, tačiau aš vis dar negauna sklypas, ką man daryti?

A: Jūs galite tiesiog palikti komentarą viduje, kad ir klauskite mūsų, jei norite įtraukti daugiau dienų. Aliepxresss NEBUS išleisti mokėjimo iki sklypo eiti į pabaigą, ir kai vienas, pasirašyti sklypas. Tiesą sakant, jums nereikia rūpintis, kad laikas yra ribotas.

Pakuotės Dydis 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas Kartoninėje dėžutėje
Dizainas Spalvos Keitimas
pakuotė Ateina Supakuoti
Plunksna Oro burbulas laidos/Oro nemokama
Elemento Ilgio 150inch
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Šilumos Varža Nuo -40°c iki 90°c (-40°F~194°F)
Elemento Plotis 58inch
Prekės Pavadinimas Cheshjong
paviršius matinis/blizgus
Elemento Tipas Lipdukai
Dydis 152*30cm,152*40cm,152*50cm,152*58cm
Prekės Skersmuo 3cm
Storis 0.16 mm
Modelis OEM
Pavadinimas Kamufliažas Vinilo Plėvelė
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Kilmės Kinija (Žemyninė)
Medžiagos Tipas PVC
Aplication automobilių kėbulo lipdukas/lipdukas ant automobilio
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Kategorijos Lipdukai
Modelio Pavadinimas R009

Parašyti atsiliepimą

Juoda Balta Sniego Jumbo Camo Automobilių Vinilo Įvyniojimas Miesto Aplinkosaugos ¾enklelis Bomba Kamufliažas Spausdintos Grafikos Motocycle Pvc Medžiagos Roll Lapas

Juoda Balta Sniego Jumbo Camo Automobilių Vinilo Įvyniojimas Miesto Aplinkosaugos ¾enklelis Bomba Kamufliažas Spausdintos Grafikos Motocycle Pvc Medžiagos Roll Lapas

Kita mažmeninė vinilo jums gali patikti: USD 5.92-10.43 /carton USD 9.25-14.91 /carton USD 8.96-14.62 /carton USD 8.96-14.62 /carton USD 9.25-14.91 /carton Savybės: * Black white snow camo spausdinti * ant BLIZGAUS arba MATINIO popieriaus aukštos kokybės apvyniokite plėvele * Ryškios spalvos,nuostabus modelio detales * Klijų storio conformtable plėvelė * Specialiai įrengtuose su burbulas-laisvo oro išleidimo technologija

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai