60 Colių Šaudymas iš lanko, Demontavimo Lošti Lankas Tempimo Svoris 30-60lbs Dešinėje Composite Bow Tvarkyti Medžioklės arco e flecha

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€77.94

€115.36

-32 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas:

Spalva: Juoda

Lankas Ilgis:60inch

Grandinės Ilgis: 145cm

Rankenos ilgis: 15inch

Lygiosios Ilgis: 30inch

Lygiosios Svoris: 30lbs, 35lbs, 40lbs, 45lbs, 50lbs,55lbs,60lbs

Pastaba:

Lankas galūnės yra pagaminti iš laminavimas, lankas, rankena pagaminta iš kompozicinės medžiagos

1) Jei turite daugiau nei vieną užsakymą ir pristatymo adresą yra tas pats, mes supakuoti juos į vieną parcle ir siųsti, Nebent turite specialusis reikalavimas ont jį ir palikite mums pranešimą. Prašome suprasti.

2) Beveik visi parcles bus išsiunčiami per vieną darbo dieną, kai gavo Mokėjimo,( Išskyrus Individualų elementai)

3) Mes Pasirinkti greitas ir saugus Pristatymas metodas, Beveik Epacket, Kinija Paštu Oro Sklypas, Honkongas Po t.t

Ir pažadas yra sekimo numerį, kiekvienas sklypas. Kai jūsų sklypo išsiųsti, mes pridėti sekimo numerį,Tada jūs galite sekti savo sklypo situaciją bet kuriuo metu.

4) Prašome parašyti savo vardą, pavardę ir išsamus adresas, Pašto indeksas, Telefonas, Mobile, siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti savo sklypo Sėkmingai.

5) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. Laivybos laikas gali būti ilgesnis, per atostogas nei įprastu laiku,Prašome suteikti jai dar daugiau kantrybės. (Pavyzdžiui, Kalėdų,Kinų naujieji Metai ir kt.)

Dėl apmokėjimo: Alipay,Kreditinės Kortelės, Paypal,Western Union,Mastcard Viskas yra gerai.

Apie Atsiliepimą:

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai labai svarbu mums, Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių Atsiliepimų (Penkių žvaigždučių ), jei jūs patenkinti mūsų Produktus ir Paslaugas.

2) Mes tikrai tikimės, kad kiekvienas klientas turi puikią patirtį su mumis, Bet jei jūs donot kaip sklypą ar yra tam tikrų problemų su jūsų sklypo, Prašome Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą žvaigždės (3 žvaigždutės) Atsiliepimus. Pasitiki mumis ,ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos patirtį.

Pakuotės Dydis 56cm x 10cm x 10cm (22.05in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas AMEYXGS
Naudoti Fotografavimas
Lankas svoris 1kg
Lankas galūnės medžiaga laminavimas
Lankas ilgis 60inch
spalva Juoda
lankas rankenos ilgis 15 colių
Tipas Lankas
Grandinės Ilgis 145cm
Parengia Ilgis 30inch
Lankas Tipas Lošti Lankas
Tempimo svoris 30-60lbs
Modelio Numeris Šaudymas Iš Lanko Medžioklės Lošti Lankas

Parašyti atsiliepimą

60 Colių Šaudymas iš lanko, Demontavimo Lošti Lankas Tempimo Svoris 30-60lbs Dešinėje Composite Bow Tvarkyti Medžioklės arco e flecha

60 Colių Šaudymas iš lanko, Demontavimo Lošti Lankas Tempimo Svoris 30-60lbs Dešinėje Composite Bow Tvarkyti Medžioklės arco e flecha

Aprašymas: Spalva: Juoda Lankas Ilgis:60inch Grandinės Ilgis: 145cm Rankenos ilgis: 15inch Lygiosios Ilgis: 30inch Lygiosios Svoris: 30lbs, 35lbs, 40lbs, 45lbs, 50lbs,55lbs,60lbs Pastaba: Lankas galūnės yra pagaminti iš laminavimas, lankas, rankena pagaminta iš kompozicinės medžiagos 1) Jei turite daugiau nei vieną užsakymą ir pristatymo adresą

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai