Medžioklės Kasetė 20 Matuoklis Red Dot Lazerio Pagimdė Akyse,Raudonos Spalvos Aliuminio Boresighter 20GA 632-650nm Pagimdė Akyse Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.69

€5.96

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Ypatybė:

Lengva naudoti, savarankiškas boresighting sistema telpa į kamerą, jūsų šautuvas ar pistoletas ir projektų galingas raudonojo lazerio spindulio suderinti su kiaurymės ašis už pastebėjimą su point-of-tikslas, be šaudymo kulka. Veikia su taikikliai, holografinis red dot paminklų, ir įvairių vietų. Patvarus, apdirbtas žalvaris būsto atrodo kasetė atveju, bet iš tikrųjų yra visai lazerio sistema ir baterijos. Įdėkite baterijas ir užsukite dangtelį ant korpuso, pasukite lazerio; išimkite baterijas, kad išjungti. Įdėkite visas agregatas į kamerą, švelniai uždarykite veiksmų, ir siekti tikslo 20-30 metrų atstumu. Reguliuoti windage ir aukščio taikymo sritis ar paminklų, todėl point-of-tikslas yra nulinė dėl.

Specifikacija :

Medžiaga: Aukštos Kokybės Aliuminio

Lazerio Bangos ilgis: 632-650 nm

LED Tipas: Matomas Raudonas Lazeris

Stebėjimo Intervalas: 10-75 metrų

Taško Dydis: 1.5" @ 100 yds

Lazerio Spindulys:

Baterijomis

Baterijos veikimo laikas, Kai Nuolatinis: 1,5 iki 2 Valandų

Mes galime išsiųsti jūsų sklype per DHL, EMS, China Post, Singapore Post " ir kiti metodai.

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. mes galime rašyti "pavyzdys" arba "dovanų" paketą, kad būtų išvengta kai kurių jų, jei pirkėjas paklausė.

Paketai bus atsiųsta per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo. jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie savo užsakymą arba savo paketą, atkreipkite dėmesį, mums iki mokėjimo, arba mes naudokite numatytąjį paketai.

Paketai siunčiami China Post " ir " Singapore Post paprastai trunka 3-5 verslo dienų parodyti savo sekimo informacijos up online. Jūs galite sekti savo sklypo informacija save internete su sekimo numerį, arba prašo mūsų pagalbos.

Ten gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produktų gavote ir nuotraukas internete, tai dėl įvairių matavimų ir stebėti spalvas. jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tas pats, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Jei jus tenkina mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, kad labai svarbu yra kitų pirkėjų, ir mums.

jei nesate patenkintas mūsų gaminius ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčų, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kaip ir siųsti jums naują ar grąžinti jums. būsime dėkingi, jei norite, galite apsvarstyti jį.

Pakuotės Svoris 0.049kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Išėjimo Galia 1-5mW
Stebėjimo Intervalas 10-75yards
Prekės Pavadinimas souforce
Tipas Pagimdė Akyse
Lazerio Bangos Ilgis 632-650 nm
Modelio Numeris 20ga
Medžiaga Aliuminio

Parašyti atsiliepimą

Medžioklės Kasetė 20 Matuoklis Red Dot Lazerio Pagimdė Akyse,Raudonos Spalvos Aliuminio Boresighter 20GA 632-650nm Pagimdė Akyse Nemokamas Pristatymas

Medžioklės Kasetė 20 Matuoklis Red Dot Lazerio Pagimdė Akyse,Raudonos Spalvos Aliuminio Boresighter 20GA 632-650nm Pagimdė Akyse Nemokamas Pristatymas

Ypatybė: Lengva naudoti, savarankiškas boresighting sistema telpa į kamerą, jūsų šautuvas ar pistoletas ir projektų galingas raudonojo lazerio spindulio suderinti su kiaurymės ašis už pastebėjimą su point-of-tikslas, be šaudymo kulka. Veikia su taikikliai, holografinis red dot paminklų, ir įvairių vietų. Patvarus, apdirbtas žalvaris būsto atrodo kasetė atveju, bet iš tikrųjų yra visai lazerio sistema

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai