2017 m. "Office" darbo drabužiai šalikai šilko skara šilko ruoželinį skara skara moterų 60cm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.13

€1.39

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

*********************************************** *****************************

2017 m. "Office" darbo drabužiai šalikai šilko skara šilko ruoželinį skara skara moterų 60cm

****************************************************************************

Pastaba: mes pakuoti į plastikinę dėžutę.dėl tarptautinės laivybos ilgą laiką kelionę.Lauke gal bus priploti kelyje,prašome supratimo.

Visiškai naujos, su originaliomis žymeklį.

papildoma stilių yra mūsų parduotuvėje.

Puiki Dovana tą ypatingą žmogų.

PUIKI Kolekcija.

Gali būti išsiunčiami iš Karto.

Prekės buvimo be dūmų, naminių-nemokamai aplinka.

Prekė yra taip pat didmeninės. Rašykite man daugiau informacijos.

Medžiaga: 100% Poliesteris

Dydis(approxi.): 60*60cm

Būklė: Nauja

Kiekis: 1 vnt.

Apie spalvų skirtumas: Patarimai, kaip Mūsų svetainėje pristatoma produkto elementai yra taip arti, kad nekilnojamojo spalvos, bet imtis skirtingų šviesos ir ekrane veiksnių, yra tam tikros spalvos, prašome, atleisk man. Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis. Apie Dydis: Gali būti kai kurių drabužių buvo šiek tiek mažas,atminkite, jei galite pateikti užsakymą, remiantis jūsų kūno.Ačiū. Susisiekite Su Mumis :

Jei kyla bet kokių klausimų apie didelių pirkimo ar norite sužinoti daugiau,kreipkitės į mus,mes stengiamės atsakyti į visus klausimus jums gali turėti. Apie Išreikšti: Mes nesame atsakingi už užsakymą muito ar importo mokestis !! Visas prekes mes skelbiame Drabužiai, Mada Aksesuarai ,Ne seksas žodį ant pakuotės. kai kurios nuotraukos užblokuotas Salve.lt politikos,jei norite matyti aiškų vaizdą ,prašome susisiekti su mumis.mes atsiųsime jums,ačiū! produktas yra nemokamas pristatymas pagal " pardavėjo Pristatymas Metodas "," Yanwen Ekonomikos Oro Paštas " ir "China Post Įprasta Mažas Pakelis Plius" ,ar kitą Ekonomikos " Oro Paštas ", Ji negali būti kelio atero sklypo kairėje kinijos( tik gali sekti, kai jie Kinijoje ). Jei norite, visą stebėjimo( sekti visas maršrutas ),pasirinkite "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu","ePacket" ar kitą registrą vežėjas . Dėl Laiku yra 30-60 dienų,prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų ,jei negavote Numatomą laiką,prašome susisiekti su mumis ,mes jums išspręsti su jumis. Susisiekite su mumis: Teigiamų Atsiliepimų yra mūsų gyvenimas. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR. Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą , susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą . (Neįmanoma trūkumas vertinimą). Nes Salve.lt mano NEUTRALI atsiliepimų, kaip NEIGIAMO grįžtamojo pobūdžio. Mums rūpi mūsų vertingų klientų. Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto per Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 12cm x 2cm (7.87in x 4.72in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris BBC2000000
Medžiaga Šilko,Nailono Pluošto,Bambuko Pluošto,Poliesterio
Elemento Tipas Šalikai
Šalikai Ilgis 60cm-80cm
Stilius mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Moteris
Dydis one size
Prekės Pavadinimas Candiway

Parašyti atsiliepimą

2017 m.

2017 m. "Office" darbo drabužiai šalikai šilko skara šilko ruoželinį skara skara moterų 60cm

*********************************************** ***************************** 2017 m. Office darbo drabužiai šalikai šilko skara šilko ruoželinį skara skara moterų 60cm **************************************************************************** Pastaba: mes pakuoti į plastikinę dėžutę.dėl tarptautinės laivybos ilgą laiką kelionę.Lauke gal bus priploti kelyje,prašome supratimo. Visiškai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai