Titano Strypo Skersmuo 15 mm Ilgis 1000 mm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€57.51

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekė:Titano Strypo Skersmuo 15 mm Ilgis 1000 mm

Gr1

Skersmuo = 15 mm

Ilgis = 1000 mm

Prekės įskaitant 1 vnt

Jei norite pirkti kita dydžio, kurio negalite rasti parduotuvėje, pls susisiekti su mumis :-)

Pristatymas: prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Atsiliepimai: Mes nuoširdžiai suteikti gerus produktus ir geriausias paslaugas, todėl, jei jūs patenkinti mūsų, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą, klientų pasitenkinimas ir palankią yra mūsų geriausią grąžą, Jei nėra nieko, kad jūs esate nepatenkinti prekės, praneškite mums, kad mes galime padėti išspręsti problemas. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą. Labai jums ačiū.

Jiashan ShunHeng užtrauktuku Co.,Ltd. įsikūręs Jiaxing Miesto ir specializuojasi gamybos poveržlės, pavasario riešutai, veržlės,varžtai ir daugelis kitų rūšių, tvirtinimo detalės. Patyrusi ir profesionali komanda, mes turime eksportuoti savo produkciją į daugelį šalių ir regionų visame pasaulyje, ypač Pietryčių Azijoje, Rytų Europoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose, JAV,Rusijoje ir kt.

Mes džiaugiamės, klientams, verslo asociacijų ir draugai iš visų pasaulio dalių, kreipkitės į mus ir siekti bendradarbiauti siekiant abipusės naudos.

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 110cm x 5cm x 5cm (43.31in x 1.97in x 1.97in)
Dangos Nėra
Medžiaga Titano

Parašyti atsiliepimą

Titano Strypo Skersmuo 15 mm Ilgis 1000 mm

Titano Strypo Skersmuo 15 mm Ilgis 1000 mm

Prekė:Titano Strypo Skersmuo 15 mm Ilgis 1000 mm Gr1 Skersmuo = 15 mm Ilgis = 1000 mm Prekės įskaitant 1 vnt Jei norite pirkti kita dydžio, kurio negalite rasti parduotuvėje, pls susisiekti su mumis :-) Pristatymas: prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Atsiliepimai: Mes nuoširdžiai suteikti gerus produktus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai