Universalus Moterų ISO laidynas Automobilio Radijo Adapteris Jungties Laido Kištukas 1 Pora

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.01

€1.08

-6 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės. Leiskite jums pridėti antrinėje rinkoje, radijo imtuvai (iki 4 garsiakalbius prie savo automobilio. Visas laidynas yra energijos ir garsiakalbių laidai ir kiekvienas yra pažymėtas su savo specifinę funkciją. Išvengti pjaustymo gamyklos panaudoti, todėl visi ryšys yra visiškai teisus. Tiesiog prijunkite savo naują radijo tiesiai į gamykloje įdiegta elektros instaliacija. Laidų spalvų kodai yra ISO standartas Tinka: būti naudojami remonto arba konvertuoti laidų kontūro jūsų automobilio šiuolaikinės Antrinėje rinkoje, radijo imtuvai (ISO tipo. Suderinamas: universalus, tokių kaip VW, Audi, Benz, BMW, Honda, už Buick, už KIA ir pan...

Kabelio Ilgis: 12cm Kiekis: 1 Komplektas Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro: 2 x Adapteriai

Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Specialios Funkcijos NO
Sąsaja Laido Kištukas
Prekės Svoris 24g
Prekės Pavadinimas JINSHENGDA
Modelio Pavadinimas Jungties Laido Kištukas
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Elemento Dydis 12cm

Parašyti atsiliepimą

Universalus Moterų ISO laidynas Automobilio Radijo Adapteris Jungties Laido Kištukas 1 Pora

Universalus Moterų ISO laidynas Automobilio Radijo Adapteris Jungties Laido Kištukas 1 Pora

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės. Leiskite jums pridėti antrinėje rinkoje, radijo imtuvai (iki 4 garsiakalbius prie savo automobilio. Visas laidynas yra energijos ir garsiakalbių laidai ir kiekvienas yra pažymėtas su savo specifinę funkciją. Išvengti pjaustymo gamyklos panaudoti, todėl visi ryšys yra visiškai teisus. Tiesiog prijunkite savo naują radijo tiesiai į gamykloje įdiegta elektros instaliacija.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai