Geeetech XBee Shield RF Modulis Iduino UNO Mega Dėl Nano Leonardo R3

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.98

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas:

Ši diskusijų lenta mates tiesiogiai su Chinduino USB valdybos ir leidžia Chinduino belaidžio bendrauti per modifikuotų ZigBee protokolą naudojant populiarus XBee modulis iš Maxstream

Ne tik jis yra labai stilingas (į atvirkštinė tendencija nuobodu, visiškai aprėpties skydus), XBee Shield daro kažką labai praktiška. Jis daro jūsų Chinduino / Chinduino SB bevielis. Pridėti bet kokį suderinamą Maxstream XBee radijo modulis, o jūs gausite patikimą nuosekliojo ryšio, kad XBee/ZigBee garsėja!

Atminkite, jums reikės dviejų Xbee modulių ryšys per, arba taškas-taškas arba akių tinklų. Jūs galėsite sužinoti viską apie šią rūšiuoti dalykų, kai jums skaityti apie XBee. Pasitiki mumis - tai yra labai kietas.

Apie Mus

Mes esame didelių gamybos įmonių grupės Kinijoje, mes parduoti per Alibaba, yra tik tikslas ,tai geriau skatinti savo produktų, visi mūsų kompanijos produktai yra vežamos tiesiogiai iš mūsų gamykloje, prašome susisiekti su mumis , tikimės sukurti ilgalaikius draugiškus ir savitarpio bendradarbiavimo santykius tarp vienas kitam !

Pristatymo informacija

1. Standartinis pristatymas vežėjas yra ePacket ar Kinija Paštu, Oro Paštu, su stebėjimo kodą, Jungtinės amerikos valstijos adresą, paprastai pristatymas per 7-20 busienss dienų.

2. Už ne MUMS spręsti, standartinis pristatymas vežėjas yra Honkongo Paštu arba Kinija Paštu, Oro Paštu, Paprastai pristatymas per 25-40 darbo dienas, išskyrus tuos atvejus, kitų specialiųjų šalyse.

3. Express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, "Fedex", UPS, TNT, taip pat galima, jei esate pasiruošęs mokėti papildomai.DHL yra mūsų standartinis pristatymas vežėjas Operatyvus pristatymas,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad kitas vežėjas.

Pardavimo sąlygos

1. Muitai ar mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė už visus sąrašus.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaigai, jei turite kokių nors abejonių.

2. Prašome patvirtinti, kad jūs pradėti teisingą ir pilną pristatymo adresą čia.Jūs atsakote už papildomą mokestį, jei savo paketą buvo grąžintas, nes neteisingą adresą.Jei pakuotės grįžti, nes neteisingą adresą,jums reikės padengti papildomas siuntimo išlaidas.

Susisiekite su mumis

1.Mes visada pasiruošę jums,siūlanti draugiškas, visapusiškas klientų aptarnavimo kiekviename žingsnyje. Prašome susisiekti su mūsų pardavėjui per Prekybos Vadybininkas arba palikite pranešimą jeigu kyla abejonių ir problemų.Mes nuoširdžiai tikimės, kad mūsų prekės ir klientų paslaugų gali suteikti jums GERIAUSIA PIRKTI PATIRTIES Salve.lt.

2.Mes manome, kad niekas negali išspręsti problemų, bet ir bendravimo. Prašome susisiekti su mūsų komanda pirmą kartą, prieš paliekant bet ne teigiamų atsiliepimų, jei jūs manote, nelaimingi čia, mes esame atsakingi už užsakymą iki galo .

Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
DISKO Talpa Nėra
Modelio Numeris XBee Skydas
Prekės Pavadinimas GEEETECH
Demo Valdybos Tipas RANKOS

Parašyti atsiliepimą

Geeetech XBee Shield RF Modulis Iduino UNO Mega Dėl Nano Leonardo R3

Geeetech XBee Shield RF Modulis Iduino UNO Mega Dėl Nano Leonardo R3

Aprašymas: Ši diskusijų lenta mates tiesiogiai su Chinduino USB valdybos ir leidžia Chinduino belaidžio bendrauti per modifikuotų ZigBee protokolą naudojant populiarus XBee modulis iš Maxstream Ne tik jis yra labai stilingas (į atvirkštinė tendencija nuobodu, visiškai aprėpties skydus), XBee Shield daro kažką labai praktiška. Jis daro jūsų Chinduino / Chinduino SB bevielis. Pridėti bet kokį

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai