12V 50cm P5 Baltas SMD Automobilių, sunkvežimių Taksi Galinio lango Slinkties LED Ekranas, Lenta belaidžio Greitai Programuojami Paramos Automobilinis Įkroviklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€69.39

€77.23

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rėmo Dydis: L 20 x H 4 x D 3/5-In (50*9.6*1.5 cm )

Laiškas Aukštas: 3 1/5-In

Pikseliai: 5mm Tankis

Storis: tik 1,5 cm (Ultra-plonas Dizainas)

Spalva: balta Pranešimą

Naudojimas :Patalpų,pusiau lauko

Operacija: "wi-fi" ryšiu arba usb kabeliu.

Padaryta Patalpų naudojimo linijos pranešimą, Reguliuojamas greitis.

Tonų poveikį ir poveikį integruota ženklas.

Tarnavimo laikas: 100.000 valandų(~ 10yrs), Mažas energijos suvartojimas.

Atsparus vandeniui IP lygis :IP54 (gyvenimo lygio vandeniui)

Papildomos Funkcijos Tik Jums:

16 x96 pikselių, 1536 ryškus LED ekranas, ekranas aiškiai. Tinkinti savo pranešimų ką norite, pabrėžti savo asmenybę, galingas būdas engrain savo prekės ženklą į jūsų klientų protas

Ekranas sugebėjimas : Keliomis Kalbomis,tekstas, numeris, simbolis.Šrifto dydis teksto pranešimą, reguliuojamas , slinkties greitis yra reguliuojamas, ekrano ryškumas yra reguliuojamas, Paramos Kalba : anglų / Kinų (Paprastas ir Tradicinė), arabų / prancūzų / rusų / ispanų / vokiečių / prancūzų / Japonų / portugalų / Tailandas / etc pasaulio kalbų 5V darbinė įtampa! Galite varomas KINTAMOSIOS srovės adapteris ir usb kabelis. Kai jums naudoti automobilyje, reikia naudoti 2A usb automobilinis įkroviklis prijunkite usb kabelį maitinamas Slinkimo Žinutę Ženklas! Programuojamas pranešimą per "Iphone", "Android" Telefono, "Ipad" ir " Tablet, Nemokama programa, parsisiųsti iš App Store ir Google Play, Draugiškas ir lengva naudoti tinkamo dydžio! 20 x 4-colių, 16W x 96L taškų, palaiko iki 200 programų, jūs galite laikyti 2M baitų, parama multi-kalbos tekstą, laikas ir gif/jpg/bmp/png formatus nr. nespalvotas nuotraukas, o ne remti atgalinės atskaitos laiką,temperatūrą,drėgmę ir visiškai spalvotas nuotraukas rodyti 47 rūšių ekranas veiksmai apima statinis, nuolat judėti, lazerio, padengti, pažymėkite, atsitiktinis ir pan, padidinti pardavimų ir klientų poveikio; "Wi-fi" ryšio programuojami pranešimą per "Iphone" ir "Android" PROGRAMA ("IOS", 7.0 " ir "Android" 4.0 aukščiau ); programuojama pranešimą kompiuterio programinę įrangą per usb kabelį, kompiuterį, programinė įranga palaiko tik "Windows" sistemą, gali nepalaiko "Mac Os". Nešiojamų dydį! Plius su metalo grandinės, plačiai naudojama Verslo, Biuro, Parduotuvė, Parduotuvės, Automobilių, Langų, Stalas, Lentynos ir t.t Poveikis : 49 rūšių ekrano poveikį Multiaction rodymo, įskaitant sniego, purslų, pasukti, pažymėkite, ir kt Skirtingų przewijanie veiksmų pasirinkimas, kaip mirksi, statinės, juda į kairę, juda į dešinę, ir taip toliau. instrukcijos : Pranešimas yra programuojamos .Pranešimas gali būti fiksuotos ir juda .Pranešimas yra ryškus ir patraukli reklama >> patogi programavimo programinės įrangos ir vadovą, remti programinės įrangos atnaujinimas visuma, naudojant gyvybės Parduotuvėje pranešimai :Remti daug teksto ekranas Energijos taupymas : energo, Reguliuojamas 4 lygių Ryškumas Veikimo Galia : DC 5v +10 proc. > > Veikimas įtampa +5V ~ +12V, puikiai ant kompiuterio, automobilių ,nešiojamas kompiuteris, centrinis bankas, lizdas. USB kabelis ir AC adapteris įtrauktas. Geriausia žiūrėjimo atstumas : 1-10meters tarnavimo laikas : 100.000 Valandų Garantija : 1 Metai tik.

Vieną rinkinį sudaro:

1) 1x 20" Programuojami Slinkimo Led Ekranas

2) 1x USB Kabelis + AC Kištukas

3) 1x Instrukcija ir programinė įranga

4)1x žiebtuvėlis +3 m USB ilgintuvas

5) 1x Metalo Grandinės

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo pareigos

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 50cm x 11cm x 5cm (19.69in x 4.33in x 1.97in)
Rodymo Funkcijos tekstas
Vamzdis Chip Spalva Balta
Naudojimas Patalpų
Pikselių 5mm
Prekės Pavadinimas Leadleds
Nuotolinio Valdymo Pultas WIFI
Rėmo Dydis 500x96x15mm
Modelio Numeris LLDP5-S1696W WIFI+12V

Parašyti atsiliepimą

12V 50cm P5 Baltas SMD Automobilių, sunkvežimių Taksi Galinio lango Slinkties LED Ekranas, Lenta belaidžio Greitai Programuojami Paramos Automobilinis Įkroviklis

12V 50cm P5 Baltas SMD Automobilių, sunkvežimių Taksi Galinio lango Slinkties LED Ekranas, Lenta belaidžio Greitai Programuojami Paramos Automobilinis Įkroviklis

Rėmo Dydis: L 20 x H 4 x D 3/5-In (50*9.6*1.5 cm ) Laiškas Aukštas: 3 1/5-In Pikseliai: 5mm Tankis Storis: tik 1,5 cm (Ultra-plonas Dizainas) Spalva: balta Pranešimą Naudojimas :Patalpų,pusiau lauko Operacija: wi-fi ryšiu arba usb kabeliu. Padaryta Patalpų naudojimo linijos pranešimą, Reguliuojamas greitis. Tonų poveikį ir poveikį integruota ženklas. Tarnavimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai