2018 Karšto Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis Temą Meno Watch Laikrodis Juodos Duvar Saati Namų Dekoro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.16

€18.66

-13 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

sieninis laikrodis siųsti didelis sieninis laikrodis sieniniai laikrodžiai skaitmeniniai sieninis laikrodis sieninis žiūrėti sieninis laikrodis modernaus dizaino laikrodžiai 3d sieninis laikrodis didelis dekoratyvinis sienos clocksled sieninis laikrodis reloj relogio de parede horloge murale ikea reloj de sumalti duvar saati relogio de parede decorativo relogio parede paslaptis atlicināt reloj paredcandy grabberorologio da parete Medžiaga: vinilo

Dydis: 13 x 13 x 2 cm

Baterijos: viena AA baterija(Baterijos neįtrauktos) Pakuotė: polyfoam + ruda dėžutė gali būti šiek tiek spalvų skirtumo, nes kompiuterio monitoriaus. Panašūs laikrodžiai

apie mus

1. Salve.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Banko Pervedimu/ Money Gram "/ Western Union"!

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos, jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, prašome mums paliko telefono numerį, pašto kodą, jei jums mokėti, vertinama!

3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą.

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5.

3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Pakuotės Dydis 34cm x 35cm x 7cm (13.39in x 13.78in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Derinys Atskiria
Tinka Gyvenamasis kambarys/miegamasis kambarys/studija patalpos/koridorius
Forma Vieno Veido
plotis 30cm
Motivity Tipas Kvarcas
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
3 tipas Klasikinis Vinilo Įrašas
Korpuso Medžiaga Vinilo
Ekrano Tipas Adata
Modelio Numeris T5635
ilgis 300mm
Gamintojas Kinija (Mailand)
Pakuotė polyfoam + brown box
Naudojimas Namų dekoras,verslo dovanų
Sieninis Laikrodis Tipas 3mm
Funkcija Antikos Stilius
Svoris 500g
Skersmuo 30cm
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
spalva Juoda
Modelis Scenic
Medžiaga vinilinės plokštelės
Lapo Dydis 30cm
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas Timelike
tipas 2 Dekoratyvūs sieniniai laikrodžiai
tipas 4 Modernus Dizainas
Baterija 1*AA ( neįtraukta )
tipas 1 Horloge murale
Formos Diskiniai

Parašyti atsiliepimą

2018 Karšto Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis Temą Meno Watch Laikrodis Juodos Duvar Saati Namų Dekoro

2018 Karšto Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis Temą Meno Watch Laikrodis Juodos Duvar Saati Namų Dekoro

sieninis laikrodis siųsti didelis sieninis laikrodis sieniniai laikrodžiai skaitmeniniai sieninis laikrodis sieninis žiūrėti sieninis laikrodis modernaus dizaino laikrodžiai 3d sieninis laikrodis didelis dekoratyvinis sienos clocksled sieninis laikrodis reloj relogio de parede horloge murale ikea reloj de sumalti duvar saati relogio de parede decorativo relogio parede paslaptis atlicināt reloj paredcandy grabberorologio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai