GZGMET DC 12V Balta RS485 VAIZDO Kamera Sukasi Laikiklis Automatinė IP kamerų NVR Pan Tilt Kameros Laikiklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€27.04

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

GZGMET DC 12V balta RS485 VAIZDO Kamera Sukasi Laikiklis

Įranga : 255 laipsnių horizontaliai sukasi, 50 laipsnių vertikaliai sukasi laikiklis yra pirmasis naujoviškas dizainas išrado RATINASECU Horizontalus pasukti už 255°, kairėje ir dešinėje ribinės padėtys gali būti ne bus rotacijos tvarka CCTV kameros laikiklis built-in smart dekoderis valdyba, vartotojas gali nustatyti iš anksto nustatytas pareigas, kelionių nuskaitymo maršrutus, namų vieta Horizontalaus sukimosi greitis yra 6º / sek, 12º / sek, 20º / sek, 3 lygių neprivaloma, vertikalaus sukimosi greitis yra 9°/sek. Sukasi VAIZDO kameros laikiklis naudoti DC 12V maitinimo + RS 485 kontrolės, gali prisijungti 485 laidai ir DC 12V, išėjimo HD IP vaizdo kamera fastly, nereikia keisti fotoaparato elektros laidų sistema, gali lengvai atnaujinti su besisukančiais funkciją, 255 laipsnių sukasi laikiklis naudoti aukštos kokybės varikliu, darbai stabili ir ilgas tarnavimo laikas, kameros laikiklis tik su 170mm ilgio, lengva įdiegti, suderinamas su visais HD IP vaizdo kamera ir analoginė vaizdo kamera rinkoje 255 laipsnių sukasi laikiklis, vaizdo, fotoaparatas yra atsparus vandeniui ir dulkėms už visą dieną naudoti, apvalkalas yra pagamintas iš aukšto atsparumo temperatūros ir aukštos kokybės pramoninio lygio plastikinių medžiagų (ABS) CCTV kameros laikiklis su nulinės padėties nustatymo jungiklis: Linijiniai nulis pereiti, tiksli nulio nustatymo. Palyginti su mechaniniu jungikliu, linijiniai nulis pereiti, be jokių trinčiai, užtikrina nulinės padėties nustatymo tiksliau ir išankstinio su didelio tikslumo Parametrai:

Straipsniai

Specifikacija

verticall sukasi asortimentą ir greitis

50°, 9°/sek.

Horizontalus sukimosi greičio ir nuotolio

255 ° , 6 °/ sek, 12 °/ sek, 20 ° / sek.

Ribinės padėties,

kairėje ir dešinėje ribinės padėtys gali būti ne bus

Ribinės padėties, automatiškai nuskaitymas

Taip, 3 lygių greitis pasirinktinai

Iš anksto nustatytas

8 anksto pozicijas

Preset kelionių maršrutai

1 turas skenavimas, 3 lygių greitis pasirinktinai

Žiūrėti funkcija

Taip

Vadovo vieta, funkcija

Taip

Valdymo režimas

RS485

Sąsaja

DC maitinimo + RS485

Maitinimo šaltinis

DC 12V±5% / 100mA

Energijos suvartojimas

0.9 W

Darbo aplinka

Nuo -25°C -- 55°C, drėgmė mažesnė nei 95%

( be kondensacijos )

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO. Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

12 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Pakuotės Svoris 0.58kg (1.28lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 12cm x 10cm (9.84in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris GM-MP
Prekės Pavadinimas GZGMET
Dydis 19.5x8.4cm

Parašyti atsiliepimą

GZGMET DC 12V Balta RS485 VAIZDO Kamera Sukasi Laikiklis Automatinė IP kamerų NVR Pan Tilt Kameros Laikiklis

GZGMET DC 12V Balta RS485 VAIZDO Kamera Sukasi Laikiklis Automatinė IP kamerų NVR Pan Tilt Kameros Laikiklis

GZGMET DC 12V balta RS485 VAIZDO Kamera Sukasi Laikiklis Įranga : 255 laipsnių horizontaliai sukasi, 50 laipsnių vertikaliai sukasi laikiklis yra pirmasis naujoviškas dizainas išrado RATINASECU Horizontalus pasukti už 255°, kairėje ir dešinėje ribinės padėtys gali būti ne bus rotacijos tvarka CCTV kameros laikiklis built-in smart dekoderis valdyba, vartotojas gali nustatyti iš anksto nustatytas pareigas,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai