Vincent Van Gogh Meno kūrinius Burlaivis Meno Šilko Plakatas Namų Deco Aliejaus Tapybai 12x16 18x24 24X32 30x40 Cm Neįrėminti Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.33

€4.92

-11 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1. Plakatas medžiaga, mes naudojame, yra aukštos kokybės šilko audinio, su plonos tekstūros ir lygaus paviršiaus. Jis yra labai plonas, nėra atsparus vandeniui (šiek tiek vandens negali liesti, jei jūs nusiplaukite rankas prašome palaukti, kol išdžius) , bet jis gali būti saugomi ilgą laiką.

2. Plakatų kieto plastiko vamzdelis, pradėsime vykdyti jūsų užsakymą, Kitą darbo dieną, tai gali užtrukti iki 2-3 darbo dienų išsiųsti(darbo diena neapima Kinijos valstybinių švenčių dienomis, šeštadieniais arba sekmadieniais).

3. Siekiant užtikrinti, kad jums gauti mūsų prekių sklandžiai, prašome pateikti teisingą prekių pristatymo adresą ir gavėjo vardą , kai prekės pristatymo negalės pakeisti adresą.

4. Visos mano prekės yra aukščiausios kokybės. bet spausdinti plakato žvelgia skirtis nuo nuotraukos kompiuterio ekrane,Kaip spalvų rodomas kiekvieną prietaisą gali būti įvairių,spalvų tikrasis produktai gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos matote,tai yra visiškai normalu,jei negalite priimti tai,prašome užsakymą.

Dėmesio !!! Tai yra be sienų, spausdinti, todėl negali prijungti ir turėtų būti pakimba ant sienos, Jei jums reikia įdiegti, galite susisiekti su mumis ir mes jums gyventi iš savo sienų.

Visos prekės yra nemokamas pristatymas visame Pasaulyje.We will ship prekės nuo 1 iki 2 darbo dienas su sekimo NĖRA.

Čia yra pristatymo įvertinti laiko jūsų nuoroda:

Mes priimame individualų plakatai.Galite įkelti nuotraukos jums patinka, pavyzdžiui, animacinių filmų, kino, sporto, ar jūsų kūdikis, šeimos, draugų laukia norite, paveikslėliai, pasakykite mums jūsų reikia, mes patikrinti nuotraukų už jus.Jei nuotraukos kokybė yra bloga, taip pat galite mums pasakyti, temą, kurią norite, mes jums atlikti paiešką ar pateikti keletą nuotraukų už jus.

1. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. PAŠTU Pranešimą Sistemos, jei turite kokių nors klausimų.

2. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti, keistis arba visa grąžinamoji išmoka yra priimtinas.

3. Prašome nedvejodami palikti jokių Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys iki susisiekti su mumis dėl jūsų problema. Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Ačiū ir laimingas pirkinių!

Apsilankykite mūsų parduotuvėje daugiau produktų.

Pakuotės Dydis 60cm x 4cm x 4cm (23.62in x 1.57in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Plakatas
Rėmas No
Prekės Pavadinimas FOOCAME
Dalykai naftos tapyba
Forma Vieną
Formos Stačiakampis
Vidutinis Aukštos Kokybės Rašalas
Kaligrafijos ir tapybos tipas Plakatas
Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmelio režimu Neįrėminti
Apdaila Sienų Dekoras Namų Dekoro Namai, Miegamojo Piešimo Kambarys Dovana ...
Dydis 12x16 18x24 24X32 30x40 Inches
Stilius Abstraktus
Dydis (Coliai) 12X16, 18x24, 24X32, 30x40
Medžiaga Šilko
Paramos Bazės šilko audinys audinys
Modelio Numeris CL-01-011
Originalus No

Parašyti atsiliepimą

Vincent Van Gogh Meno kūrinius Burlaivis Meno Šilko Plakatas Namų Deco Aliejaus Tapybai 12x16 18x24 24X32 30x40 Cm Neįrėminti Nemokamas Pristatymas

Vincent Van Gogh Meno kūrinius Burlaivis Meno Šilko Plakatas Namų Deco Aliejaus Tapybai 12x16 18x24 24X32 30x40 Cm Neįrėminti Nemokamas Pristatymas

1. Plakatas medžiaga, mes naudojame, yra aukštos kokybės šilko audinio, su plonos tekstūros ir lygaus paviršiaus. Jis yra labai plonas, nėra atsparus vandeniui (šiek tiek vandens negali liesti, jei jūs nusiplaukite rankas prašome palaukti, kol išdžius) , bet jis gali būti saugomi ilgą laiką. 2. Plakatų kieto plastiko vamzdelis, pradėsime vykdyti jūsų užsakymą, Kitą darbo dieną, tai gali užtrukti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai