9446 mados Mielas mini gėlių plaukų žnyplės aukštos kokybės PS plastiko pakraštyje plaukų clips mergaitėms krabų plaukų gnybtus 2.8*2.4 12pcs/daug

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.02

€3.57

-15 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Instrukcija:Mūsų Medžiagą yra labai gera ,spalva yra labai šviesus , šiek tiek jėga yra labai stipri !

Gal galite įdėti šiek tiek žavesio ar gėlės nagus (pvz.)

Prašome suprasti, kad gal SPALVA yra ne 100% pats, kaip ir tikrasis produktas nes fotoaparato,stebėti,ar bet kuriuo kitu pagrįstu klausimais.

1 ) .Mes išsiūsime jums produktus, per 1-7 dienas(pagal kiekį jūsų užsakymus)po to, kai jūs padaryti sumokėti.

2 ) . PASLAUGOS THANSITE METU teikia vežėjas, ir išskiria, savaitgaliais ir atostogų metu. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3 ) .Pristatymo Laikas (Kinija (Post )

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus ir per 30 dienų nuo pristatymo dienos.

1 ) .Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2 ) .Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3 ) .Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

4 ) .Jūs galite susisiekti su mumis ir pateikti nuotrauką ir originalus eilės numeriai.

1).Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas ,teigiamų atsiliepimų bei 5 žvaigždžių kiekvienoje kategorijoje yra labai vertinama ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 prasideda, mes suteiksime jums supprise nuolaida jums kitą pavedimas.

2 ) .Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook , mes jums dovana ar GERA NUOLAIDA kitam užsakymui.

3 ) .Susisiekite su mumis jei jums nėra malonu su mūsų produkto, pagrindai, susisiekite su mumis prieš išvykdamas neutralus(3stars)arba neigiama(1-2stars)atsiliepimus. Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

4 ) .Visi pasiūlymai yra laukiami, rašykite mums prieš palikdami neigiamą grįžtamąjį ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje, Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Įrenginio Tipas daug (12 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.045kg (0.10lb.)
Tipas Plaukų Žnyplės
Modelio Numeris Devyni tūkstančiai keturi šimtai keturiasdešimt šeši
Prekės Pavadinimas FSGZ
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius mados
Medžiaga Plastikiniai
QTY/daug 12PCS
Lytis Moteris
Spalvos Ryškios Juoda/Ryški vėžlio kiauto
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Dydis 2.8*2.4CM
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

9446 mados Mielas mini gėlių plaukų žnyplės aukštos kokybės PS plastiko pakraštyje plaukų clips mergaitėms krabų plaukų gnybtus 2.8*2.4 12pcs/daug

9446 mados Mielas mini gėlių plaukų žnyplės aukštos kokybės PS plastiko pakraštyje plaukų clips mergaitėms krabų plaukų gnybtus 2.8*2.4 12pcs/daug

Instrukcija:Mūsų Medžiagą yra labai gera ,spalva yra labai šviesus , šiek tiek jėga yra labai stipri ! Gal galite įdėti šiek tiek žavesio ar gėlės nagus (pvz.) Prašome suprasti, kad gal SPALVA yra ne 100% pats, kaip ir tikrasis produktas nes fotoaparato,stebėti,ar bet kuriuo kitu pagrįstu klausimais. 1 ) .Mes išsiūsime jums produktus, per 1-7 dienas(pagal kiekį jūsų užsakymus)po to,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai