Pakabukas Afrikos Papuošalai,2017 925 Sterlingas Sidabro Glam Papuošalai Thomas Stiliaus Bijoux Karoliai Aksesuarai Dovanos Ts Sielos Moteris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.41

€9.08

--4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Apie Produktą

Amanda Papuošalai yra Nickle & Švino Nemokamai. Mes, kaip Iniciatorius ir Rėmėjas Pasaulio Aplinkai Draugiškas Papuošalų.

Nekilnojamojo Paauksuoti

Amanda Papuošalai Yra Reali Aukso Apkalos Ne Cheminis Aukso.Apkalos Su Tris Kartus Aukso Apkalos.Storis Danga yra kur Kas Daugiau Nei Tos Pačios Pramonės šakos.

Germarny Blizginimo Technologija

Amanda Papuošalai Poliravimo Mašina yra Importuojama Iš vokietijos. Kiekvienas Produktas yra Poliruoti į 360 laipsnių.Paviršius yra lygus ir Nepriekaištinga.

Išsiuntimo Laikas

Mes jums Išsiųsti Savo Užsakymus Per 5 Darbo Dienas Po to, kai gausime Patvirtinimą, Kad Jūsų Mokėjimo Iš Salve.lt.Per Kinijos Valstybines Šventes, Mes Galime Pratęsti Laivybos Laikas Konkrečiai.

Dėl Didelio Kiekio Užsakymą, Prašome Susisiekti su mumis Patikrinti, ar Atsargos, Prieš Jums Padaryti sumokėti. Mes Gali Užtrukti Ilgiau Laiko Parengti Didelio Kiekio Užsakymus Ir Mes Jums Žinoti, Kad Specifictime Reikia.

Pristatymas Metodas

Mes Paprastai Teikia Nemokamas Pristatymas Ekonominės Oro Paštu, Kai Kad Pirce Gabenimas

Regeisted Paštu, Oro Paštu, Kai Kad Pirce > 5 JAV dolerių . Pristatymas per Per EMS,DHL,UPS ar FEDEX Yra taip Pat Prieinama, Jei Norite Mokėti Papildomo Mokesčio arba Savo Užsakymą Pirce > 150 JAV dolerių .Jei Jūsų Prekės Buvo Praleista arba Sugadintas.Prašome Susisiekti su Mumis Laisvai artimiausiu metu.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Stilius mados
Bauda ar Mados mados
Aplinkos Apsaugos Standartas Nikelio , Švino , Kadmio Nemokamai
Modelio Numeris Pakabukas Afrikos Papuošalai
Formos\modelis Round
Funkcija Aukštos Kokybės ES ir AS
Metalų Tipas sidabrinė
Dėvėti Proga Šalis , Vestuvių , Kasdien Dėvėti , Pasiūlymas
Pakabučiai Tipas Ratas
Sąlyga 100% brand new
Elemento Tipas Pakabučiai
Prekės Pavadinimas Thaddaeus
Proga Dalyvavimas, Dovanų, Vestuvių,Kalėdų dovana
dovana Mergina , Berniukas Draugas, Husbant , Žmona , Mergaitė , Berniukas
Medžiaga metalo
Lytis Moterų , Vyrų, Mergina , Panele , Berniukas

Parašyti atsiliepimą

Pakabukas Afrikos Papuošalai,2017 925 Sterlingas Sidabro Glam Papuošalai Thomas Stiliaus Bijoux Karoliai Aksesuarai Dovanos Ts Sielos Moteris

Pakabukas Afrikos Papuošalai,2017 925 Sterlingas Sidabro Glam Papuošalai Thomas Stiliaus Bijoux Karoliai Aksesuarai Dovanos Ts Sielos Moteris

Apie Produktą Amanda Papuošalai yra Nickle & Švino Nemokamai. Mes, kaip Iniciatorius ir Rėmėjas Pasaulio Aplinkai Draugiškas Papuošalų. Nekilnojamojo Paauksuoti Amanda Papuošalai Yra Reali Aukso Apkalos Ne Cheminis Aukso.Apkalos Su Tris Kartus Aukso Apkalos.Storis Danga yra kur Kas Daugiau Nei Tos Pačios Pramonės šakos. Germarny Blizginimo Technologija Amanda Papuošalai Poliravimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai