Automobilių Apdailos Durų Skydelio Lange Liejimo Apmušalai Užtrauktuku Įrašą Removal Tool Kit " ("Tvirtas Nailono nebus Pertraukos, Kaip ABS)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.21

€11.72

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Puikus Tiems, kurie Mėgsta Dirbti ant Automobilių

CARSUN apdaila šalinimo įrankių komplektas yra skirtas kam nors padėti gauti jo interjero apdailos darbus nuveikti per trumpą laiką. Rodoma super lengvas ir patogus dydis, šių smalsių įrankiai yra laiko ir pastangų taupyti, kad puikiai tinka dauguma interjero ir eksterjero automobilio modifikacija, taip pat dviračių padangų pašalinti!

Sunkiau Apdaila Šalinimo Įrankiai

Priėmė poveikio atsparus nailono pluošto medžiagą, taip pat šiek tiek lankstytis apkarpymo įrankiai, bet jie neturi alkūnė, kuri yra pakankamai sunku įdiegti ar pašalinti, automobilių garso sistemos, prietaisų skydelio, durų patraukti rankena, ventiliacijos ir kitų priedų. Ateina su 2 tvirtas užtrauktuku valikliai, vienas 12.3" ilgai ir kitas yra 8.8" seniai, labai pašalinti giliai susegti ir užsispyręs tvirtinimo detalės, be jokios žalos savo meilės automobilį!

Papildomų Nešiojamas Krepšys (siūlome pasirinkti)

Mes siūlome patvarūs ir lengvai valomi nailono saugojimo krepšys yra visi apdailos įrankiai ji. Ji raukšlės iki gražiai ir turi velcros išlaikyti įrankiai tvarkingai, todėl visą rinkinį, nešiojamų judant įvairiomis progomis! Būtina Turėti Automobilių Mėgėjams ir Modifikacijas!

Specifikacija

Quanity: 3pcs,11pcs ,11pcs su maišeliu

Spalva: Mėlyna

Laikymo Maišelis Medžiaga: Nailonas

Apdaila Įrankio Medžiaga: Nailonas Pluošto

Įrašo Valiklis Medžiaga: Geležies Ir Plastiko

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Modelio Pavadinimas tril-3
Prekės Pavadinimas CARSUN
Medžiagos Tipas Nailono pluošto
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Apdailos Durų Skydelio Lange Liejimo Apmušalai Užtrauktuku Įrašą Removal Tool Kit

Automobilių Apdailos Durų Skydelio Lange Liejimo Apmušalai Užtrauktuku Įrašą Removal Tool Kit " ("Tvirtas Nailono nebus Pertraukos, Kaip ABS)

Puikus Tiems, kurie Mėgsta Dirbti ant Automobilių CARSUN apdaila šalinimo įrankių komplektas yra skirtas kam nors padėti gauti jo interjero apdailos darbus nuveikti per trumpą laiką. Rodoma super lengvas ir patogus dydis, šių smalsių įrankiai yra laiko ir pastangų taupyti, kad puikiai tinka dauguma interjero ir eksterjero automobilio modifikacija, taip pat dviračių padangų pašalinti! Sunkiau Apdaila

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai