YONGNUO YN-0906II 70 LED Vaizdo įrašo Šviesos Lempos Canon Nikon " Pentax Olympus SLR Camera

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€25.13

€27.92

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: Ši LED lemputė tinka visų markių vaizdo kamera ar skaitmeniniai fotoaparatai su batų kalno. Jei jūsų fotoaparato arba vaizdo kameros neturi batų kalno, ji taip pat gali būti įdiegta su vaizdo laikiklis. Ji labai perkeliamumo ir gali sinchronizuoti blykstės, VEIDRODINIAI/SLR fotoaparatų. Tai nedideli, mažo svorio ir patogu vežti. Jis sukuria puikus efektas, atspalvis aplinka. 70 vienetų aukšto ryškumo LED lempos. Paramos AA ir Ni-MH baterija. Švelni šviesa, ir, aišku, apšvietimas. Puikus išdidintos fotografijos. Nereikia studija minkštas lange pateikti apšvietimas. Su dviejų skirtingų spalvų temperatūros lakštai. ( oranžinė ir balta)

Specifikacijos: Modelis: Yongnuo YN0906II galingumas: 3.5 W Spalvų Perteikimo: Daugiau nei 85% LED Vidutinė trukmė: 20000 valandų LED: 70 vnt Spalvos Temperatūra: 5500k / 3200k ( su dviem skirtingų spalvų temperatūros lakštai) Baterija: 4AA Šarminės baterijos arba AA Ni-MH (Baterijos neįtrauktos)

Tinka: Beveik visi DSLR/SLR fotoaparatai ir vaizdo kameros su karšto batų, tokių, kaip Canon Nikon "Pentax" Olympus " Samsung Panasonic, JVC ir pan. Išskyrus Sony & Minolta. (Bet vartotojai turės karšto batas konverteris adapteris)

Komplektą sudaro: 1 x Yongnuo YN0906II LED Vaizdo Šviesos, 1 X Orange Temperatūra Lapas 1 X Baltos spalvos Temperatūra Lapas 1 X Minkštas Krepšys LED Vaizdo Šviesos, 1 X Laikiklis 1 X Instrukcija (anglų ir Kinų kalbomis)

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas YongNuo

Parašyti atsiliepimą

YONGNUO YN-0906II 70 LED Vaizdo įrašo Šviesos Lempos Canon Nikon

YONGNUO YN-0906II 70 LED Vaizdo įrašo Šviesos Lempos Canon Nikon " Pentax Olympus SLR Camera

Savybės: Ši LED lemputė tinka visų markių vaizdo kamera ar skaitmeniniai fotoaparatai su batų kalno. Jei jūsų fotoaparato arba vaizdo kameros neturi batų kalno, ji taip pat gali būti įdiegta su vaizdo laikiklis. Ji labai perkeliamumo ir gali sinchronizuoti blykstės, VEIDRODINIAI/SLR fotoaparatų. Tai nedideli, mažo svorio ir patogu vežti. Jis sukuria puikus efektas, atspalvis aplinka. 70 vienetų aukšto ryškumo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai