Prabanga Cirkonio Nutiesti Kabinti Senovinių Vestuvių Didelis Ilgas Lašas Auskarai, Vestuvių Nuotakos Papuošalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.19

€3.76

-41 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes turime daug kitų stilių auskarai jūsų pasirinkimas, pls patikrinti daugiau apie mūsų parduotuvę

Mes siūlome 1pc nemokamas pristatymas juos visus, ir taip pat galime pasiūlyti didmenines paslaugas, turintys didelę nuolaidą! Pls susisiekti su mumis internetu už geriausią kainą didelis kiekis!!!

Pls naudoti pirkinių krepšelį, kad galėtų pasinaudoti daugiau nei vieną prekę.

Procesas : įtraukti prekes į krepšelį-tęsti apsipirkimą-peržiūrėti krepšelį-patikrinti visus elementus, spustelėkite " PIRKTI DABAR-pasirinkti pristatymo būdą-patvirtinti mokėjimo!

Produkto Nuotrauka Rodo, Kaip Nurodyta Toliau:

Bendras ilgis 5CM

Pranešimo Laivybos:

1.Visos mūsų paketai yra siunčiami iš PO oro paštu per 3 darbo dienas, gavus mokėjimą.

2.Siuntos paprastai trunka per 30-35 dienas atvykti. Tiksli pristatymo dienos skiriasi skirtingose šalyse. Kartais gali užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl Vietos išsiuntimo ar kitų priežasčių . Tai gali eina daugiau nei 35 dienas , jei jūs negalite gauti per 35 dienas, nes mes iš laivo , prašome elektroniniu paštu mums.

Taip pat galite pasirinkti, EMS, FEDEX, DHL, UPS ir TNT. Pls susisiekti su mumis dėl linija patikrinti, tikslų pristatymo mokestis į savo šalį pagal faktines pakuotės svoris. Ačiū!

Klientų Aptarnavimas

Beacause jūsų satisfacition yra mūsų tikslas.Prašome dont palikti jokių neigiamų ar netural atsiliepimus ar atidaryti bet kokį ginčą komunikacijos.

Mes tikime, kad mūsų bendravimas bus slove problemą už jus.ir ji papratimas leiskite jums žemyn.Jūs žinote, bet neigiamas arba netural ar ginčo skauda bothsides,ir papratimas leiskite, problemos tikrai sloved.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų.Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas. Būkite kantrūs! Ačiū!

Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 3cm (9.84in x 7.87in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.005kg (0.01lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Medžiaga Pearl
Stilius Madinga
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Prekės Pavadinimas Charmcci
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Lytis Moteris
Elemento Tipas Auskarai
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Formos\modelis Vandens Lašas
Bauda ar Mados mados

Parašyti atsiliepimą

Prabanga Cirkonio Nutiesti Kabinti Senovinių Vestuvių Didelis Ilgas Lašas Auskarai, Vestuvių Nuotakos Papuošalai

Prabanga Cirkonio Nutiesti Kabinti Senovinių Vestuvių Didelis Ilgas Lašas Auskarai, Vestuvių Nuotakos Papuošalai

Mes turime daug kitų stilių auskarai jūsų pasirinkimas, pls patikrinti daugiau apie mūsų parduotuvę Mes siūlome 1pc nemokamas pristatymas juos visus, ir taip pat galime pasiūlyti didmenines paslaugas, turintys didelę nuolaidą! Pls susisiekti su mumis internetu už geriausią kainą didelis kiekis!!! Pls naudoti pirkinių krepšelį, kad galėtų pasinaudoti daugiau nei vieną prekę. Procesas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai