Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas, Jubiliejų, Moterų papuošalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.05

€16.35

-38 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

SVEIKI ATVYKĘ Į QUEENWISH INTERNETINĖJE PARDUOTUVĖJE

QueenWish yra profesionaliai užsiima Vieno Langelio Ornamentu ir Grožio produktų su pilna dydžių ir spalvų popierių .Griežtai produktų testavimo ir kokybės KONTROLĖS Patikrinimo prieš išsiuntimą, Galite būti tikri, apie kiekvieną jūsų pirkimo.Mes visuomet bus patikimas jūsų parduotuvėje ir padaryti viską, kad paslauga jums. Tikimės, kad jūs turite gražus pirkinių patirties visada.

Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas Žiedas Jubiliejų, Moterų 's papuošalai

* Medžiaga: Volframo Karbidas,Apdaila Violetinė Anglies Pluošto * Funkcijos: Poliruotas Blizgus, Dome & Išsamiai Dizainas * Dydis: US dydis 4-10, įskaitant pusė dydžių * Plotis: 8mm,Svoris: 20 g * Lyčių, vyrų/moterų ,ateina su viena juoda aksomo maišelis

1. Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas Žiedas Jubiliejų, Moterų 's papuošalai

2 . Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas Žiedas Jubiliejų, Moterų 's papuošalai

3. Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas Žiedas Jubiliejų, Moterų 's papuošalai

1. Mūsų kainos nėra jokių Muitų ar Mokesčių .

2. Mes galime priimti (T/T ir "western union", geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu. jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

4. Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po aukciono uždarymo. visi ne mokėti konkurso dalyviams bus pranešta apie Salve.lt ir gauti nemokamos įspėjimo iš Salve.lt.

1. Mes laivas visame pasaulyje.

2. Mes laivas jūsų užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

1. Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės. jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo elementą, mes pakeisti nauju arba grąžinti pinigus, jei stock out (laivybos, draudimo ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinamas).

2. Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja siuntimas iš naujo.

3. Grįžti punktai yra originali pakuotė ir priedai.

4. Prašome pridėti lapą popieriaus parašiau savo Salve.lt ID kartu su grąžinama preke taip, kad mes galėtume proceso pakeitimo/grąžinamųjų išmokų atitinkamai.

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus,mums penkios žvaigždutės, jei esate patenkinti, mums įtikti.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai

kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. ji bus tik jums 1minute, bet šią minutę aš yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. dėkojame už jūsų supratimą!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Prekės Pavadinimas Queenwish
Suderinamumas Viskas Suderinama
Metalo Spalvos vestuvių juostas, vestuvių juostoje ir lauke
Stilius Madinga
Paviršiaus Plotis 4mm
Metalų Tipas Volframo Karbidas
Medžiaga metalo
Modelio Numeris QWTURA-4203
Savybės Classic/ vintage/ Dome Stilius/ Hipoalergicznych/ Comfort Fit
Bauda ar Mados mados
Žiedo Dydis plotis
Elemento Tipas Žiedai
volframo karbido žiedas Volframo Karbidas Apdaila Violetinė Anglies Pluošto Vestuvių Žiedas Juosta
Proga Jubiliejus
Tikslinė Auditorija Moterų/ Vyrų/ Mergaičių/ Merginų/ Vaikinų/ Unisex/ Mėgėjams' pora žiedų
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
spalva Apdaila Violetinė
OEM Taip
Vestuvinis Žiedas Violetinė volframo vestuvinį žiedą
Formos\modelis Round
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Lytis Moteris

Parašyti atsiliepimą

Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas, Jubiliejų, Moterų papuošalai

Queenwish 4mm Volframo Karbido Žiedas Raudonos Apdaila Anglies Pluošto Vestuvių Juostas, Jubiliejų, Moterų papuošalai

SVEIKI ATVYKĘ Į QUEENWISH INTERNETINĖJE PARDUOTUVĖJE QueenWish yra profesionaliai užsiima Vieno Langelio Ornamentu ir Grožio produktų su pilna dydžių ir spalvų popierių .Griežtai produktų testavimo ir kokybės KONTROLĖS Patikrinimo prieš išsiuntimą, Galite būti tikri, apie kiekvieną jūsų pirkimo.Mes visuomet bus patikimas jūsų parduotuvėje ir padaryti viską, kad paslauga jums. Tikimės, kad jūs

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai