T-SAULĖTEKIO Spalvotų Baterija Šiltai Balta Led kamuolys Styginių Šviesos Pasakų Šviesos Lauko Kalėdų Eglutės papuošalus CE,RoHS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.22

€15.12

-39 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

T-SAULĖTEKIO Spalvotų Baterija Šiltai Balta Led kamuolys Styginių Šviesos Pasakų Šviesos Lauko Kalėdų Eglutės papuošalus CE,RoHS

Super Ryškus LED Saulės Styginių Šviesos

Saulės Skydelis: polikristalinio silicio (67x67 mm),2V,100MA

Sandėliavimo Baterija: 1pc*1.2 V AA 600MA/NI-MH

Šviesos Šaltinis: 30pcs*spalvotas LED RGB

Darbo Laikas: 10-12 Valandų

Krovimo Trukmė: 6-8 Val.

Ilgis: 25ft(7.6 m)

IP Klasė: IP65

Pagrindinė Medžiaga: Plastikas

Garantija: 1 metai Pakuotė: 1 x LED Saulės String Apšvietimas 1 x Žemės Kuolo 1 x Saulės Skydelis Pastaba: 1. Prieš Naudojant, Prašome Pašalinti Small CAP Dėl Saulės baterijomis. Prašome Įsitikinkite, Kad Jungiklis yra ĮJUNGTAS, Kai baterija Įkraunama. Daugiau Nei 6 valandų Įkrovimo Metu Vasaros garantuos Jums Pakankamai Apšvietimo Naktį. 2. Jei Žemės Yra Per Sunku, nereikia Pasukti ar Plaktukas Su Jėga. Pabandykite Suminkštinti Žemės, Vandens ir Tada Įterpti Į Žemę. Nesilaikant Gali kilti Gaminių Žalą. 3. Baterija nekeičiamais Lemputės.Nebandykite Pakeisti Lemputes Į Šviesos Nustatyti.

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita. Ačiū!

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos. Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

* Jei norite, kad mums ar pripažinti vertę, Muitinės klirensas, ir pažymėti kaip dovana, tiesiog palikite mums pranešimą per tvarka, mes bus padaryti, kaip jūs mums pasakė. Prašome apsvarstyti riziką muitinės formalumų.

* Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Salve.lt. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu). Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai. Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas. Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

Dėmesio

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų įvyko, pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba

siuntimo išlaidas. Mes pripažins vertę, muitinės procedūros, pagal jūsų reikalavimus ir gali pažymėtas kaip dovana, jei reikia.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų. Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga. O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

* Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

* Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

* Kiekvieno elemento bus patikrintas prieš pristatymas.

* Mes turime 2 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje. Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat. Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

* Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird. Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti. Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes rasime geriausią sprendimą jums!!!

Mes išlaikyti aukštą produktų kokybę, taip pat pardavimo paslauga. Mes siekiame 100 proc. patenkinti mūsų gerbiami klientai. Prašome palikite yra 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

led lemputė

bombillas led

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

A: Mes visada rodo geriausią kainą mes galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą iš mūsų gamyklos. Jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt (Bendras kiekis už vieną užsakymą), prašome susisiekti su mumis prieš mokėti, mes turbūt galima sutaupyti siuntimo išlaidas jums.

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 6cm (4.72in x 3.94in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Sieniniai Šviestuvai Liustra Apšvietimo
Elemento Tipas Karoliukai
Įtampa 6V
lauko saulės šviesos lempos sodas led saulės šviesos lauko judesio jutiklis
Lubų Šviestuvai Lauko Apšvietimas
sodo saulės šviesos led saulės šviesos lauko
lauko led saulės žibintai vandeniui Lauko Saulės Šviesos
Spinduliuojantis Spalva RGB
Saulės Šviesos Lauko Saulės
LED EILUTĖS ŽIBINTAI saulės šviesa
Atsparus vandeniui IP44
Prekės Pavadinimas T-SAULĖTEKIS
Maitinimo Šaltinis Saulės
led sodo saulės šviesos lauko lauko saulės šviesos lemputes
Modelio Numeris HJ-5B9R-H66D
Formos Kamuolys
Kištuko Tipas Nėra
led eilutės lauko žibintai saulės led styginių lauko žibintai
led eilutės žibintai violetinė saulės šviesos sodo puošmena

Parašyti atsiliepimą

T-SAULĖTEKIO Spalvotų Baterija Šiltai Balta Led kamuolys Styginių Šviesos Pasakų Šviesos Lauko Kalėdų Eglutės papuošalus CE,RoHS

T-SAULĖTEKIO Spalvotų Baterija Šiltai Balta Led kamuolys Styginių Šviesos Pasakų Šviesos Lauko Kalėdų Eglutės papuošalus CE,RoHS

T-SAULĖTEKIO Spalvotų Baterija Šiltai Balta Led kamuolys Styginių Šviesos Pasakų Šviesos Lauko Kalėdų Eglutės papuošalus CE,RoHS Super Ryškus LED Saulės Styginių Šviesos Saulės Skydelis: polikristalinio silicio (67x67 mm),2V,100MA Sandėliavimo Baterija: 1pc*1.2 V AA 600MA/NI-MH Šviesos Šaltinis: 30pcs*spalvotas LED RGB Darbo Laikas: 10-12 Valandų Krovimo Trukmė:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai