Sonoff Dual WiFi Smart Switch, Belaidis Nuotolinio Valdymo Laikas Protingo Namo Automatizavimo Modulis 2 Kanalų Jungiklis Per "IOS", "Android"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.17

€4.10

--173 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Itead Sonoff Dual 2 Kanalo Wirelees "PASIDARYK pats" WiFi Smart Switch Nuotolinio Valdymo Laikas Protingo Namo Automatizavimo Modulis Per "IOS", "Android"

Apžvalga

Sonoff Dual yra 2-kanalų WiFi bevielio ryšio smart switch, kad gali prisijungti ir kontroliuoti dviejų namų apyvokos prietaisai ir elektroniniai prietaisai. Tai reiškia, kad 1 Sonoff Dual yra lygus 2 Sonoff pagrindiniai jungikliai! Sonoff Dual inherites Sonoff Pagrindinis jungiklis privalumų, pavyzdžiui, lengvas montavimas ir veikia, greitas WiFi prieigos, APP nuotolinio valdymo pultu.

PROGRAMĖLIŲ EweLink " iOS " ir "Android", jūs galite savarankiškai įjungti/išjungti viena iš dviejų prijungtų prietaisų. Bet mygtuką Sonoff Dual-ne ON/OFF jungiklis, tai yra tik ilgai paspauskite enter WiFi porą narė. Galite nustatyti vieną/repeat/atgalinės atskaitos laiką tvarkaraščius įjungimas/išjungimas nustatytu laiku, pasidalyti su kitais, kad jie gali valdyti kartu.

Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 15cm (3.94in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Valstybės Surinkimo Beveik Pasirengę
Prekės Pavadinimas SONOFF
Kamera Įrengta No
Modelio Numeris Sonoff Dual
Suderinamumas Viskas Suderinama

Parašyti atsiliepimą

Sonoff Dual WiFi Smart Switch, Belaidis Nuotolinio Valdymo Laikas Protingo Namo Automatizavimo Modulis 2 Kanalų Jungiklis Per

Sonoff Dual WiFi Smart Switch, Belaidis Nuotolinio Valdymo Laikas Protingo Namo Automatizavimo Modulis 2 Kanalų Jungiklis Per "IOS", "Android"

Itead Sonoff Dual 2 Kanalo Wirelees PASIDARYK pats WiFi Smart Switch Nuotolinio Valdymo Laikas Protingo Namo Automatizavimo Modulis Per IOS , Android Apžvalga Sonoff Dual yra 2-kanalų WiFi bevielio ryšio smart switch, kad gali prisijungti ir kontroliuoti dviejų namų apyvokos prietaisai ir elektroniniai prietaisai. Tai reiškia, kad 1 Sonoff Dual yra lygus 2 Sonoff pagrindiniai jungikliai! Sonoff Dual

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai