5VNT 3 pin jungtis apvalkalą 3.5 serijos automobilį su automobilio jungtis, terminalus, DJ7032A-3.5-21 3P

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.48

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dydis H:16.6mm W:31.0mm L:33.6mm

Pristatymas Nemokamas pristatymas bendras svoris-mažiau nei 2 kg per China Post " Oro Paštu.

UPS,EMS,DHL,TNT, " FEDEX express yra taip pat availablel,bet mes numatytuosius nustatymus, naudokite Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai situacija.

Pristatymo Laikas

UPS, EMS, DHL, TNT, "Fedex", DPEX express pristatymas paprastai trunka 5-7 darbo dienas, kurios priklauso nuo jūsų šalies.

Kinija Paštu, Oro Paštu, dažniausiai trunka 10-30 darbo dienų, kad jūsų šalyje.Bet Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema kartais.

Grįžta Ir Garantija

1.7 dienų pinigų atgal / 2 savaičių keistis

2.Grąžinama prekė turi būti jūsų vardas ir pavardė, adresas, prekės, dienos, telefono, kaip jums sumokėjo, ir jei prašote grąžinamosios išmokos arba mainus.

3.Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kaina (be siuntimo išlaidas per

4.Kas grąžinimas turėtų būti pagrįstas įrodymais.

5.Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame. Mes siūlome pilną grąžinti ar išsiųsti prekes, jei mes išsiuntėme jums elektroniniu klaida, ar negavau jūsų prekių ar sugadintas tranzito metu

Apie chromatism

Tai, ką jūs matėte nuotraukoje yra visiškai kas tai yra, bet dėl šviesos,vaizdo Kameros Efektai,ekrano rezoliucija ir kita priežastis, paveikslėliai ir objektai gali šiek tiek spalvų skirtumas, prašome natūra teikiama pirmenybė,nuotraukos, tik šaltinis.

Mokėjimo

1.Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo,ir visą savo apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas.

2.Mokėjimas yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas.

Pastabos

1.jei sklypas nereikia atvykti į 60days(rusijos Federacija 90days) mes siūlome visa grąžinamoji išmoka.taigi, prašome donot atidaryti ginčų, iki to laiko, jei paketas donot atvykti;

2.Prašome patikrinti visą informaciją (pvz., dydis,spalva,kaina,pakuotės ir kt.) prekės jums reikia, kad prieš pateikiant,

3.Mes priimame grąžinti prekės, jei jums nepatinka tai, kai gauna,bet reikia sau leisti grįžti laivybos mokesčiai.

4.Atkreipkite dėmesį į stebėjimo informaciją galima stebėti 3-10 dienų po išsiuntimo.Taip ne nerimauti apie stebėjimo informaciją coundn negali būti tikrinamas prieš laikotarpį,tai yra normalu.

5.Mes nuoširdžiai sveikiname pardavėjo,didmeninės arba lašas laivybos pardavėjas vieta masės, kad pas mus,mes jums šviesus kainą.(Jei galite pateikti užsakymą,jį sumokėti po galime koreguoti kainą. )Ir mes taip pat priimame OEM užsakymus.(Jei turite savo stilių produktų,prašome siųsti mums savo dizaineris info,mes galime padaryti už jus.)

6.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

7.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš biddingying.

8.Prašome užtikrinti, kad gavėjas info,savo vardo, pavardės,adreso,telefono,pašto kodą,tai labai svarbu,ar parcal bus išsiųsti atgal.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra maitinimo stumti mus judėti į priekį,todėl prašome užtrukti keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir mes reaguos pačiu iš karto!Jei nesate patenkintas su mumis,prašome pranešti mums priežasčių ir informacija.Mes pasistengsime rasti geriausią sprendimą, r? e problema,bet prašome NE palikti neigiamą arba neutralų, kol mes tai darome.Ačiū!^_^

Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Modelio Numeris DJ7032A-3.5-21

Parašyti atsiliepimą

5VNT 3 pin jungtis apvalkalą 3.5 serijos automobilį su automobilio jungtis, terminalus, DJ7032A-3.5-21 3P

5VNT 3 pin jungtis apvalkalą 3.5 serijos automobilį su automobilio jungtis, terminalus, DJ7032A-3.5-21 3P

Dydis H:16.6mm W:31.0mm L:33.6mm Pristatymas Nemokamas pristatymas bendras svoris-mažiau nei 2 kg per China Post Oro Paštu. UPS,EMS,DHL,TNT, FEDEX express yra taip pat availablel,bet mes numatytuosius nustatymus, naudokite Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai situacija. Pristatymo Laikas UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex , DPEX express pristatymas paprastai trunka 5-7 darbo dienas, kurios priklauso

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai