OHS Tamiya 87141 87142 Modelis Amatų Medvilnės Tamponu Nustatyti Hobis, Apdailos Įrankiai Priedų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.61

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jūsų pirkinį gausite pagerėjo pristatymas su sekimo numerį, todėl, kad jūs galite sekti jūsų pirkti kelionę iš mūsų sandėlio į jūsų duris! Tamiya 87141 87142 Modelis Amatų Medvilnės Tamponu Nustatyti Hobis, Apdailos Įrankiai, Instaliacinės Specifikacija Gamintojo:Tamiya - Kiekis: 50 vnt/Set - Dydis: 87141 ( Apvalios,plokščios),87142(Trikampio formos,plokšti)

Pastabos: - Dėl mažų dalių, kurios gali kelti užspringimo pavojų, prašome laikyti atokiau nuo vaikų - Šio Modelio Priemonės, Reikia, technologijos ir įgūdžius naudoti. Pristatymas: * Mūsų pasiūlymai yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija (Paštu Registruotu Oro Paštu(arba) kitų Registruotu Oro Paštu), paprastai Pagal 2KG . Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai. * Pristatymo paprastai imtis 25-45 darbo dienomis atvykti į paskirties vietą.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. Apmokėjimas:

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti. Grįžti & Keistis politika:

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos, jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus. Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija. Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų. Kitas Politikos Kryptis:

*Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Amžius > 8 metų amžiaus
Temos Modelis Įrankiai
Modelio Numeris 87141 87142
Prekės Pavadinimas Oranžinė Hobis
Įspėjimas Pavojus Paspringti,8+
Masto NO
Medžiaga Sintetinės Medžiagos
Tipas Modelis Hobis Apdailos Įrankiai
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

OHS Tamiya 87141 87142 Modelis Amatų Medvilnės Tamponu Nustatyti Hobis, Apdailos Įrankiai Priedų

OHS Tamiya 87141 87142 Modelis Amatų Medvilnės Tamponu Nustatyti Hobis, Apdailos Įrankiai Priedų

Jūsų pirkinį gausite pagerėjo pristatymas su sekimo numerį, todėl, kad jūs galite sekti jūsų pirkti kelionę iš mūsų sandėlio į jūsų duris! Tamiya 87141 87142 Modelis Amatų Medvilnės Tamponu Nustatyti Hobis, Apdailos Įrankiai, Instaliacinės Specifikacija Gamintojo:Tamiya - Kiekis: 50 vnt/Set - Dydis: 87141 ( Apvalios,plokščios),87142(Trikampio formos,plokšti) Pastabos: - Dėl mažų dalių, kurios

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai