Nauja vaikų vasaros drabužiai, kūdikių berniukų, mergaičių trumpomis rankovėmis viršūnes vaikams animacinių filmų gyvūnų Zebra marškinėliai vaikų marškinėliai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.05

€7.38

-58 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaiga

1 Parduotuvė kinijos darbuotojai visada laukiami visame pasaulyje draugai, Mes padarysime viską, kad paslauga jums.Tikimės, kad jūs galite turėti daug apsipirkti į mano parduotuvę,Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi tiesiogiai. Ačiū jums ir linkėjimai!

Naujausias mielas berniukų, mergaičių vasaros Drabužių T-srhit

Daugiaspalvis

Medžiaga: tai daugiau nei 95% medvilnės.tai, kad vasarą nešioti,tai aukštos kokybės drabužius.jūs turite būti patenkintas kokybės, kai ją gavote.

spalva: kaip paveikslėlyje

Dydis: 80(12M&18M)-90(2T )-10(3T )-110(4T )-120(5)-130(6)

detalės dydis duomenis,prašome patikrinti diagramos.

"Atsitiktinių spalvų ir modelių", tai mums aiškiai sandėlio,jūs negalite pasirinkti, kokios spalvos tu nori, tai buvo deponded mūsų sandėlio darbuotojų. drabužiai yra 100% naujas, todėl prašome atkreipti dėmesį į tai. ačiū.

Virš nuotraukos yra jūsų informaciją, kartais todėl, kad skirtingų ekranas,skirtingų šeimų,taip pat įvairių, originalių(mes visada duoda daug partijos drabužius), tikrai drabužius, gali būti šiek tiek spalvų aberaciją, tai accpted,jei tu negali priimti šią problemą,prašome nedvejodami jį užsisakyti. ačiū.

1) Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitos,Kreditinės kortelės, Vizos,Banko.

2) Mes išsiųsti elementai per 3-7 darbo dienas po apmokėjimo gavimo

3) Kinija paštu, oro paštu(Mažiau 2kgs/sklypai) imsis 15-25 darbo dienas atvykti,pigūs, bet lėtai,prašome būti kantriems.jei jūs neturite gavo sklypus, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai.mes turime teisę, siekiant padėti jums pakeisti į kitų laivybos būdų, jei yra bet kokių nelaimingų atsitikimų, mes jums pranešime prieš mes laivas jį.

Frist pasirinkimas express, EMS bus truko apie 8-15 dienų atvykti.

DHL/TNT/UPS/FEDEX bus truko apie 4-7 darbo dienas atvykti.

4) sklype, bus laikoma kaip dovana su mažesnės vertės lengvai muitinio įforminimo

5) Mes laivo į numatytąjį adresą, Salve.lt, jei jūs neturite informuoti mus,ir telefono numeris yra svarbu, kai jūs paliekate savo adresą

6) Jeigu jūs esate patenkinti produkto gavote,palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR. jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti Neigiamą arba Neture atsiliepimus,Mes visada darome viską, 100% klientų pasitenkinimo. Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Stilius mados
Apykaklės O-Kaklo
Viršūnės Tipas Tees
Elemento Tipas Topai
Medžiaga Medvilnės
Vaikas MUS Dydis 2T, 3T, 4T, 5, 6, 12M, 18M
Lytis Unisex
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris N006
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Tipas Gyvūnų
Departamentas Pavadinimas Vaikai

Parašyti atsiliepimą

Nauja vaikų vasaros drabužiai, kūdikių berniukų, mergaičių trumpomis rankovėmis viršūnes vaikams animacinių filmų gyvūnų Zebra marškinėliai vaikų marškinėliai

Nauja vaikų vasaros drabužiai, kūdikių berniukų, mergaičių trumpomis rankovėmis viršūnes vaikams animacinių filmų gyvūnų Zebra marškinėliai vaikų marškinėliai

pradėti pabaiga 1 Parduotuvė kinijos darbuotojai visada laukiami visame pasaulyje draugai, Mes padarysime viską, kad paslauga jums.Tikimės, kad jūs galite turėti daug apsipirkti į mano parduotuvę,Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi tiesiogiai. Ačiū jums ir linkėjimai! Naujausias mielas berniukų, mergaičių vasaros Drabužių T-srhit Daugiaspalvis Medžiaga:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai