Aukštos kokybės praktinio žuvų scaler masto craper moliuskas atidarytuvas valymo grandymo žuvų virtuvės reikmenys, maisto ruošimo priemonės.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.70

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Progos dovanos: Reklamos ir pardavimo skatinimo, verslo dovanos, atostogų

Dydis: 17 * 3.8 cm

Medžiagos: PVC plastikas

Spalva: Atsitiktinė siųsti

Savybės:

Galima kabinti, saugojimo, švarios, sveikatos

Gaminio pakuotės:

1 x Masto Grandiklis

Patarimai:

1. Siekiant užtikrinti saugumą, rankena slidus būklės (naftos, arba ploviklio ir kt.), nenaudokite būti sumažinti, buvo mažesnis Atkreipkite dėmesį, kad kai pirštais nelieskite disko. Ši prekė ašmenimis, uždrausti vaikų vienų.

2. Nenaudokite kieta medžiaga, linkę ašmenys išpjovos arba išnirimas.

3. Negalima naudoti metalinių šepečių valymo ir poliravimo milteliai, valymo, siekiant išvengti nusidėvėjimo paviršiaus

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta. 3.Daugumoje kartus prekė pasieks daugelio šalių, per 8 15 darbo dienų. Kad kai kurios atokiose vietovėse gali užtrukti daugiau nei 20 darbo dienų. 4.Jei jums nereikia gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema. 1. Kaina, kurią sumokėjo už punktas neapima jokių muitų mokesčių. Mūsų įmonė nevykdo peties jokių muitų į paskirties šalį. 2. Mes paprastai ženklo prekių media player/kompiuterių priedų(DOVANA/MĖGINYS) komercinėje sąskaitoje faktūroje ir mes stengiamės padėti sumažinti arba išvengti bet kokių GST ar V. A. T arba kitų Importo mokesčių, tačiau mes negalime garantuoti jokių mokesčių tarifus, kaip tai priklauso nuo jūsų Šalyje?s Importo Politika. 3. Mokesčiai gali kreiptis, jei pristatymo atmetamas ir išsiųsti atgal į mūsų Biurą.

1. 12 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. 3. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, galite dar siųsti jį atgal į mus, mes atsiųsime jums pakeitimas, gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt! 1. Paliksime Teigiamų Atsiliepimų po gauti mokėjimo, nepamirškite, kad mums ir PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Išsamios Pardavėjas Reitingų 2. Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių Patirties,Prašome susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas už jus kuo greičiau,ačiū. 3. Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime, sukelti grįžtamąjį ryšį ir yra tai, ko mes siekiame. Prašome parašyti man per "Mano Pranešimai" arba "Mail", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkti

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 6cm x 5cm (7.87in x 2.36in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Produkto Kategorija Masto Grandiklis
Produkto pavadinimas ichthyosis obliavimas
Modelio Numeris virtuvės reikmenys
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo CIQ
Jūros Gėrybių Įrankiai Tipas žuvų scaler
Naudoti grandymo svarstyklės prietaisas
Tipas maisto ruošimo įrankiai
Funkcija Galima kabinti, saugojimo, švarios, sveikatos
Pavadinimas Masto plokštumos
Dydis 20*5.5 cm
Prekės Pavadinimas Halojaju
Plastiko Tipas PVC

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės praktinio žuvų scaler masto craper moliuskas atidarytuvas valymo grandymo žuvų virtuvės reikmenys, maisto ruošimo priemonės.

Aukštos kokybės praktinio žuvų scaler masto craper moliuskas atidarytuvas valymo grandymo žuvų virtuvės reikmenys, maisto ruošimo priemonės.

Progos dovanos: Reklamos ir pardavimo skatinimo, verslo dovanos, atostogų Dydis: 17 * 3.8 cm Medžiagos: PVC plastikas Spalva: Atsitiktinė siųsti Savybės: Galima kabinti, saugojimo, švarios, sveikatos Gaminio pakuotės: 1 x Masto Grandiklis Patarimai: 1. Siekiant užtikrinti saugumą, rankena slidus būklės (naftos, arba ploviklio ir kt.), nenaudokite

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai