Šiuolaikinių Hipių Pop TV Sniego Karalius Žaidimas Filmą A4 Plakatas Šiaurės Kambarį Sienos Meno Spausdinti Nuotrauką Namų Deco Drobė, Tapyba be Rėmelio

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.45

€5.18

-33 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Informacija:

Atspaudai numatytuosius nustatymus 200gsm Poliesterio pluošto drobės, kuri yra daug geriau nei knygoje. Mūsų drobė spausdinti yra vandens atsispirti, patvaresni, ir turi baudos tekstūros, kurie knygoje negali pasiūlyti. Grafika yra pasirengusi formuoti matmenys atitinka standarto rėmo dydis! Jūs galite lengvai įdėti drobė spausdinti į bet kurią foto rėmelis tik kaip popieriaus spausdinti. Pakuotė: Imties tvarka – Spaudinių yra valcavimo kartu su apsauginiu balto popieriaus ir sudėti į standus vamzdis, siekiant užkirsti kelią žalos. Didelis Užsakymas - Plokščias Pakuotė – Spaudinių yra uždaromos plastiko burbulas maišelį kartu, ir kietos lentos bus uždėkite ant viršaus ir apačios, spausdina, siekiant apsaugoti juos nuo bet kokių pažeidimų. Laivybos laikas: JAV, tai trunka apie 2-5 savaites; prancūzijos, jungtinės KARALYSTĖS, Vokietijos, Airijos, Austrijos, Rusija, Belgija, Islandija, Danija, Suomija, Nyderlandai, Liuksemburgas, Norvegija, Šveicarija, Švedija, Portugalija, Italija, Graikija, pristatymas trunka apie 14-35 dienų; - Australija, Naujoji Zelandija, Japonija, tai trunka apie 14-35 dienas; Dėl kitų šalių, tai trunka apie 25-60 dienų.

Įmonės Pristatymas:

Mes esame įmonė, kuri projektuoja ir gamina savo produktus, pavyzdžiui, Drobė Meno, Plakato Spausdinimas, Įrėminti Paveikslai Tapyba, Pažymėkite Meno, Magnetinio Mediniai Rėmeliai, Nuotraukų rėmai, vandens buteliai, ir kt.

Mes taip pat turime savo prekinio ženklo "Lengvas Menas", kuri įsteigta nuo 2014 m., ir mūsų įmonės tikslas-suteikti labiausiai prieinamą, kūrybinį ir asmeninį produktų mūsų klientams.

Mažiau nei po 2 metų, mes turime paskelbti 3 naujoviškus produktus su patentų teisė į rinką, kuris buvo įrodyta, kad būti labai sėkmingas.

Be to, mes padarė daugiau nei 2000 skirtingų originalaus dizaino, nuo 2014 m., kuris iš esmės reiškia, kad mes sukurti daugiau nei 3 originalaus dizaino, kiekvieną dieną susitikti su daugiau ir daugiau asmeninį pasaulinėje rinkoje.

Mes originalus dizainerio ir gamyba mūsų produktus, kurie reiškia, kad turime imtis dizainą, stilių, skonį ir produktų kokybės labai rimtai. Mes tikime, ji užtikrina, kad mes visada galės pateikti geriausią ir labiausiai lankstus nestandartinių gaminių ir paslaugų mūsų klientams.

Mes parduoti mūsų produktus visame pasaulyje per daug įvairių interneto platformoms, kaip Alibaba, ebay, Salve.lt, "Amazon", Etsy, ir kt.

Mūsų klientai yra masė vartotojų, dropshippers, didmeniniams ir daug dizaino studijos ir įmonėms.

Todėl mes galime užtikrinti daug skirtingų verslo rūšių jums, kaip dropshipping, didmeniniams, OEM, ir kt.

Kaip jaunas ir palyginti nedidelė įmonė, mes sparčiai auga kasmet su mūsų aistros dėl gero dizaino ir pažangių produktų, ir mes manome, kad tai yra klavišus, kad mūsų klientai būtų patenkinti.

Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 6cm (15.75in x 11.81in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Originalus Taip
Prekės Pavadinimas Lengvas Menas
Rėmas No
spalva 9pcs Rinkinys
Dydis (Coliai) 13x18 cm be Rėmelio, 15x20 cm be Rėmelio, 20x25 cm be Rėmelio, A4 21x30 cm be Rėmelio, 30x40 cm be Rėmelio, 40x50 cm be Rėmelio, 50x70 cm be Rėmelio, 60x80 cm be Rėmelio, 70x100 cm be Rėmelio
Dalykai Filmas
Kaligrafijos ir tapybos tipas 9 mm storio
Modelio Numeris Q0000715
Paramos Bazės Drobė
Forma Vieną
Medžiaga Drobė
Stilius Modernus
Formos Vertikalus Stačiakampis
Rėmelio režimu Neįrėminti
Technics Purškiamojo Dažymo
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Tipas Drobė Spaudiniai

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinių Hipių Pop TV Sniego Karalius Žaidimas Filmą A4 Plakatas Šiaurės Kambarį Sienos Meno Spausdinti Nuotrauką Namų Deco Drobė, Tapyba be Rėmelio

Šiuolaikinių Hipių Pop TV Sniego Karalius Žaidimas Filmą A4 Plakatas Šiaurės Kambarį Sienos Meno Spausdinti Nuotrauką Namų Deco Drobė, Tapyba be Rėmelio

Produkto Informacija: Atspaudai numatytuosius nustatymus 200gsm Poliesterio pluošto drobės, kuri yra daug geriau nei knygoje. Mūsų drobė spausdinti yra vandens atsispirti, patvaresni, ir turi baudos tekstūros, kurie knygoje negali pasiūlyti. Grafika yra pasirengusi formuoti matmenys atitinka standarto rėmo dydis! Jūs galite lengvai įdėti drobė spausdinti į bet kurią foto rėmelis tik kaip popieriaus spausdinti.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai