Šiuolaikinių Animacinių Filmų Dizaino Geometrinis Plakatai, Dekoratyvinės Sienų Tapybos Drobė Menas Spausdinti Sienos Nuotraukas Namų Apdailos Drobė, Tapyba

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.54

€2.05

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Modernus Minimalistinis Šiaurės Juoda Balta Kawaii Gyvūnų A4 Didelis fonai Plakatas, Vaikų Kambarys Namų Dekoro Sienos Nuotrauka Drobė, Tapyba, modernus paveikslai, modernus paveikslai abstraktūs paveikslai sienų papuošimai kambarį už miegamojo sienos nuotrauką sienos nuotraukas gėlės drobės dekoratyvinės gėlės

Sveiki atvykę į Miško Kūrybos Namuose

Mūsų Tikslas : suteikti jums Kūrybos, Aplinkos apsaugos, Aukščiausios klasės Aptarnavimo, Aukštos Kokybės Neįvykdyti Kainos namo produktai.

Mes tikimės sukurti ilgalaikius verslo coorperation su jumis. Mes tikime, kad efektyvi komunikacija yra gera pradžia patikimų coorperation. Taigi, prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų.

Mes teikti tam tikras nuolaidas ir specialius individualų poreikį klientams ir urmu pirkti klientams. Tiesiog atsiųskite stotis laiškai Vera Lee ir Vera Lee duos jums atsakymus į visus questons jūs susiduria su ar norite žinoti.

Apie gaminį :

Aukštos tiksliai inkjet print dekoruotos drobės, paveikslai, kad jūsų namuose yra meno vieta.

(Spalvos gali skirtis dėl skirtingų kompiuterio ekrano ar šviesos.)

Apie rėmo :

Visi paveikslai yra BE JOKIŲ VIDUJE AR UŽ KADRO, TIK DROBĖ LAPAS su pakankamai tuščių ratlankio už kadro. Visi dydžiai yra bendra dydžių, jūs galite gauti rėmas lengvai į savo vietos parduotuvėje.

Apie tai, kad:

1. Įsitikinkite, kad turite pasirinkti teisingą rūšį ir dydį, prieš perkant.

2. Teisingai išsamios pristatymo adresą turėtų būti parodė, kai jūs pateikiate užsakymą. Pirkėjų atsakingi už bet trūksta užsakymų, dėl neteisingo ir indetailed informaciją.

3. Rusijos pirkėjai turėtų palikti mums savo trijų žodžių pavardę, siekiant padėti jums gauti savo užsakymą saugiai ir greitai.

4. Bet koks specialus reikalavimas prašome patikrinti Vera Lee prieš perkant. Mes neprisiimame jokios nėra-derybų pritaikytą užsakymus. Ačiū už supratimą.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti DHgate.com, pavyzdžiui, PayPal, kreditinės korteles, realaus laiko, banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, savo mokėjimo nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Vežimas

1 - Mes išsiųsti elementai per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

2 - Pristatymo trukmė priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo.

3 - Vera Lee jus informuosime, kai kad atvyko į savo miestą. Atkreipkite dėmesį į pristatymo informacijos apie laiką, ir bandyti susisiekti su savo vietos pašte gauti užsakymą saugiai ir greitai.

4 - Normalus laivybos laikas:

JAV: 7-23 darbo dienas

Australija : 7-23 darbo dienos

Europa: 7-25 darbo dienas

Brazilija:30-80 darbo dienas

Rusija:20-60 darbo dienas

Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas. Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš pateikiant savo užsakymus.

Atsiliepimai

1 - Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas. Taigi, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2 - rašykite mums prieš neigiamą atsiliepimą arba neutralų atsiliepimą, arba ginčo svetainėje, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu ir, kad jums malonu su pirkinių.

3 - Neigiamų atsiliepimų. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Grąžinti

1 - Visi visa grąžinamoji išmoka bus išduotas, jeigu prekės, yra grąžinami į pradinę būklę.

2 - Produktus, kurie yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3 - Pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos, taip pat tinkamą paketą.

4 - Jei jūsų pakuotė yra pažeista, kai jūs jį gauti, prašome atsisako jį pasirašyti.

Pakuotės Dydis 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Forma Vieną
Funkcija Tapyba Vaikų Kambario Tapyba
Dydis (Coliai) 13CMx18CM, 15CMx20CM, 20CMx25CM, 20CMx30CM, 30CMx40CM, 40CMx60CM, 50CMx70CM, 60CMx80CM
Vidutinis Aliejus
Medžiaga Drobė
Tipas Tapybos Drobės
Dalykai Animacinių filmų
stiliaus Tapybos Drobė Sienos
Formos Stačiakampis
Tapyba Funkcija nuotraukos meno
Temos drobė menas
Tapybos klasė Sienos Nuotrauka
Originalus Taip
Modelio Numeris Drobė, Tapyba
Rėmas No
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Tapybos Stilius Drobė, Tapyba
Technics Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės Drobė
Pavadinimas Spausdinti plakato
Stilius Šiuolaikinė Tapyba

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinių Animacinių Filmų Dizaino Geometrinis Plakatai, Dekoratyvinės Sienų Tapybos Drobė Menas Spausdinti Sienos Nuotraukas Namų Apdailos Drobė, Tapyba

Šiuolaikinių Animacinių Filmų Dizaino Geometrinis Plakatai, Dekoratyvinės Sienų Tapybos Drobė Menas Spausdinti Sienos Nuotraukas Namų Apdailos Drobė, Tapyba

Modernus Minimalistinis Šiaurės Juoda Balta Kawaii Gyvūnų A4 Didelis fonai Plakatas, Vaikų Kambarys Namų Dekoro Sienos Nuotrauka Drobė, Tapyba, modernus paveikslai, modernus paveikslai abstraktūs paveikslai sienų papuošimai kambarį už miegamojo sienos nuotrauką sienos nuotraukas gėlės drobės dekoratyvinės gėlės Sveiki atvykę į Miško Kūrybos Namuose Mūsų Tikslas : suteikti jums Kūrybos,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai