Nemokamas pristatymas karšto pardavimo Moterų Nuotakos Vestuvių Papuošalai >>Marcasite 925 Sidabro Baltos spalvos Apvalios Shell Perlų Tabaluoti Ilgi Auskarai 1.8"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.56

€8.20

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

jokių papuošalų dėžutė

Perlas yra vienintelis perlas sukurta būtybė. Su daugiau nei 5000 metų istorija žmonijos istorija, perlų, yra "queen of gems". Nuo senovės imperatoriai, kad autorinis atlyginimas ir įžymybės šiandien, perlai buvo garbinamas kaip ženklas, turto ir išskirtinį skonį.

- Šiandien, gėlo vandens perlai yra vis daugiau ir daugiau mados žmonėms visame pasaulyje. 95% gėlo vandens perlai auginami Kinijoje. Metinė produkcija yra apie 1500 tonų.

- Su labai geros kokybės ir prieinamą kainą, gėlavandenių perlų tapo populiari alternatyva Japonų Akoya perlų ir pietų jūros perlas. Gėlo vandens perlų sukūrė atnaujinta mados perlų pasaulyje prieinama alternatyva brangiai kainuojančių sūraus vandens perlai, kaip Akoya, Pietų Jūros Perlų ir Taičio Perlų.

Rūpindamiesi Savo Perlai

Net ir dirbtiniu būdu išauginti perlai su storesne dangos yra labiau pažeidžiama nei dauguma kitų brangakmenių, todėl jūs turite elgtis su jais atsargiai, kad išlaikyti juos geriausia sąlyga.

Jūsų perlų liks švaresnis, jei jūs įtraukėte juos po to, kai jūs taikyti savo makiažas ir kvepalai.

Nuvalykite savo perlų su minkštu, nepūkuotu skudurėliu kaip tik jūs imtis juos išjungti. Audinys gali būti sudrėkinti vandeniu arba jis gali būti sausas. Jei drėgna, leisti perlai išdžiūti, prieš pateikiant juos šalin.

Purvinas perlai gali būti valomi su švelniu muilo ir vandens tirpale.

Niekada išvalyti savo perlų su sprendimus, kurių sudėtyje yra amoniako ar stiprių ploviklių.

Nereikia įdėti perlų juvelyrinių dirbinių, ultragarsinis švaresnis.

Nenaudokite abrazyvinių valiklių ar rub perlai su šlifavimo audinio. Abu galėtų dėvėti toli perlamutras, lakas, paliekant jums su paprastu ieško granulių.

Saugoti Perlai

Don ' t saugoti savo perlų su kitų papuošalų, nes jie gali būti subraižyti lengvai, kai metalų ar brangakmenių rub prieš juos. Rasti specialų lizdą, jūsų papuošalų dėžutė perlai, arba laikyti juos minkštas krepšys, pagamintas iš zomšą, ar kitą ne abrazyvinių medžiagų.

Savo baudos perlų karoliai turėtų būti restrung periodiškai kad esate tikras, kad šilko ar nailono laido laikymo juos yra geros formos.

Restring Savo Perlų Ir Mazgas Saugos

Norėdami išvengti kryptis lūžimo, tai gera idėja, kad jūsų perlų restrung periodiškai -- galbūt kartą per metus arba todėl, jei jūs dėvėti juos dažnai. Knotting kryptis tarp kiekvieno pearl neleis visi perlai iš nukristi kryptis atveju kryptis pertraukos. Taip pat, knotting neleidžia perlai iš trinasi vienas į kitą ir sukelia žalą. Šiek tiek priežiūros, gali pereiti ilgą kelią link užtikrinti, kad jūsų perlų lieka saugus ir šviesus už metus į priekį! Mūsų perlų karoliai yra visi rišti.

PEARL ZONŲ w i 6 metų patirtį gėlo vandens pearl " ratą Kinijoje, mes siūlome pilną įvairių Perlų Papuošalai su aukščiausios kokybės ir labai prieinamomis kainomis. Visi mūsų eBay element yra mūsų dirbtuvėse Kinijoje.

Perkame dideliais kiekiais perlų iš " pearl ūkininkams, tiesiogiai, todėl mūsų išlaidos yra gerai kontroliuojamas. Mes tada pereiti puikias nuolaidas mūsų klientams eBay. Tai reiškia, kad visi mūsų klientai eBay galės mėgautis pranašumą. Kaip joks agentas dalyvavimą, mūsų perlai yra žema kaina ir su to paties dydžio bauda kokybės, kaip tie, kurie parduodami aukštos klasės juvelyrikos parduotuvėse.

Kiekvieną gabalėlį mūsų smulkių Perlų Papuošalai yra kruopščiai suprojektuotas pagal mūsų talentingų dizainerių ir rankomis rišti mūsų dirbtuvėse. Todėl, pirkdami iš mūsų reiškia, perkant tiesiogiai iš šaltinio, kartu su protinga kaina.

Kviečiame mažmeninės, didmeninės bei individualų užsakymą. Mes teigiame, didžiulis perlas inventorių ir turi nauja siunta kiekvieną savaitę. Mes turime "be Rūpesčių" 14 dienų grąžinimo/grąžinimo politika, ir niekada prašo išteklių atkūrimui mokestis. Prašome peržiūrėti mūsų atrankos Perlų Papuošalų, kurie yra kaip gražus, kaip jos yra prieinamos.

Mes siūlome 100% Pasitenkinimo ir Jokios Rizikos Pinigų grąžinimo Garantija.

Pakuotės Dydis 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.14kg (0.31lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Modelio Numeris AAA
Formos\modelis Round
Metalų Tipas Sidabro Padengtą
Medžiaga Shell
Bauda ar Mados mados
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Elemento Tipas Auskarai
Lytis Moteris
Stilius Klasikinis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas karšto pardavimo Moterų Nuotakos Vestuvių Papuošalai >>Marcasite 925 Sidabro Baltos spalvos Apvalios Shell Perlų Tabaluoti Ilgi Auskarai 1.8

Nemokamas pristatymas karšto pardavimo Moterų Nuotakos Vestuvių Papuošalai >>Marcasite 925 Sidabro Baltos spalvos Apvalios Shell Perlų Tabaluoti Ilgi Auskarai 1.8"

jokių papuošalų dėžutė Perlas yra vienintelis perlas sukurta būtybė. Su daugiau nei 5000 metų istorija žmonijos istorija, perlų, yra queen of gems . Nuo senovės imperatoriai, kad autorinis atlyginimas ir įžymybės šiandien, perlai buvo garbinamas kaip ženklas, turto ir išskirtinį skonį. - Šiandien, gėlo vandens perlai yra vis daugiau ir daugiau mados žmonėms visame pasaulyje. 95% gėlo vandens

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai