6 Vnt. Mini Vietoje 60W LED Moving Head Light Su Gobos Didelio Ryškumo DMX512 DMX 9/11 Kanalų Profesionalus Led Scenos Šviesos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€502.83

€409.99

--23 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir Įsigyti iš mūsų Gamyklos.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą.

Esame profesionalus Apšvietimas gamintojas, turintis daugiau nei 10 metų patirtį šioje srityje, labai žinote, kaip svarbu led lempos kokybės, turi įvairių rūšių led scenos šviesos.

Mes rimtai pažadėjo visi mūsų led scenos šviesos naudojant Tianxian led, kuris yra geriausias " led Kinijoje, žinomas dėl savo ryškumo ir gera stabilių rezultatų, ilgas darbo laikas.

Produkto Pristatymas

* Projekto Rūšis: Scenos apšvietimo efektus

* Stilius: DMX scenos apšvietimas

* Progoms: profesionaliojo scenos ir DJ

* Įtampa: AV90-240v / 50-60HZ

* Bendra galia: 90w

* DMX kanalai: 9 kanalus ir 11 kanalus

* Spalva: 7 spalvos + balta

* Funkcija režimas: garso, automatinis veikimas, DMX512

* Spalvų ratas: 7 spalvas + atidaryti, rainbow poveikis

* Gobo: 7 modeliai + atidaryti, modelis srautų poveikį, modelis drebėjimas

* Pan / Tilt: 540/180 laipsnių

* Gaminio Dydis: 19.8x14.4x27.2cm

* Svoris: 3.2 kg x 6Pcs

* Naudoti patalpose: estradoje, naktiniuose klubuose, Diskoteka, Viešbučiai, parduotuvės, šeimai, gimtadienis, Geras DJ ir pan.

Privalumai mūsų UŽPILDYTI Vietoje Šviesos:

1. Patvarus.

2. Lengva Naudoti.

3. Gera Kaina.

4. Nešiojamų.

5. Greitai Setup.

6. Šviesus.

7. Naujas Dizainas ir Multi-funkcija.

8. Vertė už pinigus, Tai yra Pigus ir toks Didelis, kad pirkti.

Mokėjimo

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo dėl Salve.lt. ir tikėtis, kad sumokėti per 4 dienas nuo pirkimo.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

2. Mokėjimas yra labai vertinama, kai pirkimo metu. Ačiū.

Pristatymas

1. MES LAIVAS VISAME PASAULYJE. Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos. Vežėjas DHL:2-4 Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas ir TNT, EMS, KINIJA POAT IR HONGKONG POST.

2. Jei perkate kelis elementus, galite išsaugoti krovinių kiekvienam papildomų elementų.

3. Mes turime daug patirties, todėl mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje turi lydėti prekes ir sumažinti muitų mokesčių būtų kreipiamas apie savo Importo. Mažesnės vertės sąskaitos faktūros bus klausimu, kaip DOVANA, jei jums nereikia "dovana", nedvejodami pasakyti. Jei turite sunkumų daro savo šalinimas, arba, jums reikia nuskaityti mažiau vertės mokėjimo puslapį, pasakykite mums, mes už jus!

4. Mes laivas Salve.lt adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

5. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamykloje į namus, jei esate iš JAV, Kanados ir Meksikos, maloniai prašome, pasakykite man, jūsų įmonės pavadinimą jei turite, labai labai ačiū.

6. Laivybos Laikas: Mes laivas nuo pirmadienio iki šeštadienio. Mes gaminame šviesos beveik kasdien, įskaitant sekmadienis mes už viršvalandžius, darbą. Taigi, mes galime paprastai laivas jums per 2 dienas po apmokėjimo tikrina Salve.lt. Už didelio kiekio, mes gal reikia 2 dienas daugiau, išbandyti žibintai jums. Bet mes išsiūsime jums artimiausiu metu. Nesijaudinkite.

7. Jei prekes siunčia į Braziliją, prašome pateikti mums jūsų CPF numeris, ačiū iš anksto.

8. Čia kaina tik būti šviesas, ir ar skrydžio atveju, ir laivybos išlaidų už prekes, nėra įtraukti savo muitinės, mokesčių, leidimo mokestis, šie mokesčiai yra jūsų pirkėjo atsakomybė.

Taigi, prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

9. Prašome pranešė, kad už 110V/220V/240V produkto, kai užsakymą. Visi mūsų produktai yra AC110-240V. Jei jums reikia kitos specialios voltų, prašome susisiekti su mumis/prieš užsakymus.

10. Prašome laikyti įstatymo projektą, laivybos, jeigu prekės yra sugadintos, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas. Visos prekės, kai laivybos gamyklos yra geras sąlygas, skambinkite į vietinį express " ir paprašyti kompensacijos per 3 dienas, gavus prekes iš išreikšti.

11. Draudimas. Už didelės vertės prekes, prašome nusipirkti draudimo laivybos, jei norite. NEMOKAMAS siuntimas, kaina, čia nėra įskaitant draudimo mokestis. Prašome susisiekti su mumis, jei reikia pirkti draudimo.

Grįžta

1. Visus grąžina turi būti postmarked per 14 dienų nuo gavimo datos, patvirtino, pristatymo Vežėjas.

Jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pranešimo gavimo.

2. Grąžinamosios išmokos, būtų galima per 10 dienų nuo pradinės datos gavimo elementus. Mes užmokės už pristatymo išlaidas, kad, pristatymas jums ir krovinių siuntimo atgal, taip pat bus išskaičiuota iš bendros sumos.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant atgal.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš jums įdėti ginčo ar norite dalies grąžinimo ar kompensacijos.

Garantija

1. Visi produktai turės 2 metų garantija. Lempos yra neįtraukti. Visos kitos atsarginės dalys bus nemokamai per garantinį laikotarpį, o krovinių vežimo bus kreipiamas pirkėjai. Po garantinio, mes suteikiame jums atsarginių dalių išlaidos, kainą ir jūs mokate krovinių.

2. Dėl Šviesos 200W Juda Galvos Šviesos, tai yra geriau už jus įsigyti vieną arba dvi originalios lempos(Philips 189W Platinum 5R išlydžio lempa) iš jav, kai pirkti Pluošto 200, nes lempų nėra, nėra taip, kad patvarus

Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 69cm x 46cm x 30cm (27.17in x 18.11in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 38.0kg (83.78lb.)
Stilius DMX Scenos Šviesos
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Įtampa 90-240V
Prekės Pavadinimas SHEHDS
Kištuko Tipas EU Kištukas, JAV Kištuko, AS Kištuko, UK Plug
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Modelio Numeris JI-SpMH60W

Parašyti atsiliepimą

6 Vnt. Mini Vietoje 60W LED Moving Head Light Su Gobos Didelio Ryškumo DMX512 DMX 9/11 Kanalų Profesionalus Led Scenos Šviesos

6 Vnt. Mini Vietoje 60W LED Moving Head Light Su Gobos Didelio Ryškumo DMX512 DMX 9/11 Kanalų Profesionalus Led Scenos Šviesos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir Įsigyti iš mūsų Gamyklos.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą. Esame profesionalus Apšvietimas gamintojas, turintis daugiau nei 10 metų patirtį šioje srityje, labai žinote, kaip svarbu led lempos kokybės, turi įvairių rūšių led scenos šviesos. Mes rimtai pažadėjo visi mūsų led scenos šviesos naudojant Tianxian led, kuris yra

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai