Xintown Jutiklinis Ekranas Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Pilna Piršto Dviratį Dviračiu, Pirštinės Vyrams, Moterims, Sportas, Jojimo, Guantes Ciclismo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.57

€12.31

-6 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Xintown Jutiklinis Ekranas Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Pilna Piršto Dviratį Dviračiu, Pirštinės Vyrams, Moterims, Sportas, Jojimo, Guantes Ciclismo

Savybės: Specialus paviršiaus dizainas, vėjo. kietas ir madingas stilius Built-in medvilnės pamušalas viduje, gali veiksmingai saugo jūsų rankas, šiltas. Geras kompanionas, kai vairavimo, specialiai žiemą. Ergonomiškas dizainas daro savo rankas patogiai. Kvėpuojantis audinys medžiaga. Suteikti didžiausią apsaugą jūsų rankas ir pirštus. Puikus motociklas, dviračius, auto racing, slidinėjimas, čiuožimo, laipioti, ir kitos programos. Specifikacijos: Gamintojas: XINTOWN Spalva:Mėlyna; Raudona ;Geltona; Žalia pasirinktinai) Dydis: M, L, XL (pasirinktinai), M(už palmių plotis apie 7-8cm) L(už palmių plotis apie 8-9cm) XL(už palmių plotis apie 9-10cm) 1 Vnt Dviračių Pirštinės dydžių lentelė:

Piršto Liesti:

Sklandus, kad yra nuslydo į nenuimant pirštinės, lengva kontroliuoti telefoną.

Nuvalykite Rankšluosčiu:

Nuvalykite už nykščio yra jausmas bauda pluošto audinys audinys, į jojimo nuvalykite pakenkti rider\\ \ 's odos

Dėvėti:

Palmių naudojant sintetinės odos siuvimo,geros trinčiai,tvirtos.

Orui:

Palmių ir atgal, naudojant kvėpuojantis akių,vėdinimo poveikio, yra labai svarbios.

Prekės ženklas:

XINTOWN prekių ženklas

Rankšluosčiu audiniu nykščio:

Patogus prakaitas,laikyti vėsioje savo veidą.

------------------------- PRISTATYMAS -------------------------

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.

------------------------- GRĮŽTA -------------------------

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

------------------------- KONTAKTAI -------------------------

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

------------------------- ATSILIEPIMAI -------------------------

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tipas Visą Pirštą
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Sportas Tipas Dviračių sportas
Lytis Vyrai
Medžiaga Lycra,Mikropluošto,Poliesteris
Modelio Numeris AG3058
Funkcija Galima skalbti
Dydis M, L, XL
Prekės Pavadinimas XINTOWN

Parašyti atsiliepimą

Xintown Jutiklinis Ekranas Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Pilna Piršto Dviratį Dviračiu, Pirštinės Vyrams, Moterims, Sportas, Jojimo, Guantes Ciclismo

Xintown Jutiklinis Ekranas Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Pilna Piršto Dviratį Dviračiu, Pirštinės Vyrams, Moterims, Sportas, Jojimo, Guantes Ciclismo

Xintown Jutiklinis Ekranas Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Pilna Piršto Dviratį Dviračiu, Pirštinės Vyrams, Moterims, Sportas, Jojimo, Guantes Ciclismo Savybės: Specialus paviršiaus dizainas, vėjo. kietas ir madingas stilius Built-in medvilnės pamušalas viduje, gali veiksmingai saugo jūsų rankas, šiltas. Geras kompanionas, kai vairavimo, specialiai žiemą. Ergonomiškas dizainas daro savo rankas patogiai.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai