[TrueColor] (36 Vnt/Lot), Juoda Nuolatinis Audinio Žymeklis Parkeris Tekstilės CD Stiklo Audinio, Metalo, Popieriaus, Biuro Reikmenys 0615B

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€23.96

€27.94

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į Forrest Minna Raštinės reikmenys

Produktų Aprašymo Informacija : Yra Mažmeninės Pakuotės. Pakuotė: 12 Vienetų Mažmeninės Langelyje. Dydis: 14.5 cm. Rašalo Dizainas. Naftos Žymeklis. Double Side Raštu. Rašalo Spalvos: Juoda. Naudojimas: CD, Metalo,Plastiko,Stiklo,Audinio,Odos,Medienos,Popieriaus.....Jis yra Nuolatinis Žymeklis. Šis Žymeklis Parkeris yra Labai Aukštos Kokybės.

Kodėl Verta Rinktis Mus?

1.PATS, KAIP PHOTOES: Visi photoes priimami pagal save, jūs gausite tai, ką matote, dauguma kitų Salve.lt pardavėjų pavogti "Modelis Photoes" iš užsienio svetainės,kopijuoti dizainas, bet jie naudoja labai blogas medžiagos, todėl jūs galite ne perpardavėjas savo klientams.

2.Valiutos KEITIMO,GRĄŽINIMO GARANTIJOS : Prieš vežimą, mūsų komanda bus patikrinti kiekvienas gabalas. bet gal per transportavimas. gal turi tam tikrą problemą. taigi, kai jūs gavote. prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. mes ją išspręsti kuo greičiau.

HAVE A NICE SHOPING MŪSŲ PARDUOTUVĖJE

Apmokėjimas:

Jei yra kokios nors problemos dėl apmokėjimo,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pranešimas: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės ar siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Bet mes pasistengsime paskelbti "DOVANA" ar "PAVYZDYS" su mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje sumažinti savo vietos papročius mokesčius.

Vežimas: Mes laivas visame pasaulyje EMS,DHL,FRDEX,ARAMEX,EL. PAKETAS,CHINA POST,Honkongo paštą ir t.t.Mes negalime kontroliuoti pristatytas laiko,nes tai būtų tvarkomi Trečiųjų šalis paslauga.bet jei sklypas nėra pristatomos per numatomą laikotarpį,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes padėsime jums jį sekti.ir duoti jums patenkintas atsakyti.

1. We will ship iš jūsų, kad per 2 darbo dienas po apmokėjimo.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Grąžinimo ir atlyginimo

Gal jūs turite kokių nors problemų?

1. Laikas yra per ilgas,aš gavau savo siuntinį.

Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome daugiau kantriai, kai jums nereikia gauti savo sklypo laiku, ir prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

2. Kai aš atidarau langą.prekės sugedo, kaip aš turėčiau daryti?

Prieš vežimą,mūsų komanda bus patikrinti kiekvieną produktą. bet gal per transportavimas,gal turi tam tikrą problemą. bet prašome nesijaudinkite apie tai.jūs turėtumėte susisiekti su mumis pirmą kartą.ir atsiuntė mums nuotrauką,po to, kai mes comfirm tai,mes grąžinsime jums.

3. Aš Noriu, kad Vieta, Didelis Užsakymą. Taigi, aš Noriu su Nuolaida. Tai yra Įmanoma ?

TAIP!!! Jei Jūsų Užsakymas yra Daugiau Nei $100. Mes Bus būti Nemokamas Pristatymas tik EMS arba DHL.

Atsiliepimų:Kai gavote savo sklypo,kad prekė yra gera ir jums labai patinka.Ir jūs labai malonu su mūsų paslauga.Prašome palikite postive atsiliepimai(5 žvaigždučių ),tai yra labai svarbu mums.

Mielas draugas:Jei turite kitą problemą, apie FORREST PARDUOTUVĖJE,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū labai.

Jei norite FORREST PARDUOTUVĖ.Prašome pridėti FORREST PARDUOTUVĖ jūsų parduotuvėje, sąrašą.

Pakuotės Dydis 16cm x 10cm x 12cm (6.30in x 3.94in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas daug (36 vienetų/lot)
Teptuku Patarimas Suapvalinti Pirštas
dizainas 1 Atsparus Vandeniui Nuolat Žymeklis
Tipas Aliejus
dizaino 2 Double Side Raštu
Prekės Pavadinimas Truecolor
Rašyti Taškas 10MM
Rašyti Vidutinio CD
Modelio Numeris 0615B
Rašalo Spalva Juoda
Dual-side Raštu Taip
Kostiumas 1 Studentas Mokykla Kanceliarinės Prekės, Raštinės Reikmenys
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis Pakuotėje 12 Spalvų/Box
Gabaritiniai Rašiklio Ilgis 14.5 cm
spalva Juoda
pakuotė 12 Vienetų Mažmeninės Langelyje
Kostiumas 2 CD, Metalo,Plastiko,Stiklo,Audinio,Odos,Popieriaus,Medžio
Rašalo tipas Nuolatinis

Parašyti atsiliepimą

[TrueColor] (36 Vnt/Lot), Juoda Nuolatinis Audinio Žymeklis Parkeris Tekstilės CD Stiklo Audinio, Metalo, Popieriaus, Biuro Reikmenys 0615B

[TrueColor] (36 Vnt/Lot), Juoda Nuolatinis Audinio Žymeklis Parkeris Tekstilės CD Stiklo Audinio, Metalo, Popieriaus, Biuro Reikmenys 0615B

Sveiki atvykę į Forrest Minna Raštinės reikmenys Produktų Aprašymo Informacija : Yra Mažmeninės Pakuotės. Pakuotė: 12 Vienetų Mažmeninės Langelyje. Dydis: 14.5 cm. Rašalo Dizainas. Naftos Žymeklis. Double Side Raštu. Rašalo Spalvos: Juoda. Naudojimas: CD, Metalo,Plastiko,Stiklo,Audinio,Odos,Medienos,Popieriaus.....Jis yra Nuolatinis Žymeklis. Šis Žymeklis Parkeris yra Labai Aukštos Kokybės. Kodėl

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai