HL 20pcs 40mm Geltonos Spalvos Šifono Kaspinu Gėlės Dvigubai Rankų darbo Gėlės Drabužių Priedai, Siuvimo Appliques "PASIDARYK pats" Amatų A645

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.25

€5.74

-43 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaigoje aprašymas: Būklė:100% visiškai nauja, Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Dydis:40mm KIEKIS:20pcs

Pristatymas:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas. 6.Jei jūsų užsakymų daugiau nei $100,mes pasirūpinsime laivas express pristatymas nemokamai,ji bus pristatyta trunka 4-7 dienas. Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 14cm x 13cm x 4cm (5.51in x 5.12in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Modelio Numeris A645
Prekės Pavadinimas HL
Produkto Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

HL 20pcs 40mm Geltonos Spalvos Šifono Kaspinu Gėlės Dvigubai Rankų darbo Gėlės Drabužių Priedai, Siuvimo Appliques

HL 20pcs 40mm Geltonos Spalvos Šifono Kaspinu Gėlės Dvigubai Rankų darbo Gėlės Drabužių Priedai, Siuvimo Appliques "PASIDARYK pats" Amatų A645

pradėti pabaigoje aprašymas: Būklė:100% visiškai nauja, Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Dydis:40mm KIEKIS:20pcs Pristatymas: 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai