Vaikų Žiemos Drabužių suknelė su vilna merginos Gimtadienio baby Plus Aksomo suknelės princesė Medvilnės Šiltas Viršūnes, vaikams, suknelės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.68

€9.85

-22 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dydis Vaikų Aukštis 9M 66-73cm 18M 73-80cm 24M 80-90cm 3T

90-100cm

Vežimą:

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius, importo į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes ne iš naujo fondo siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Dydžio ar tinka klausimų:

Kaip ir visi mūsų drabužiai yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug+_1 colių nurodytą matavimai.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų drabužiai bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai. Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų resons, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės reveived yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Tikrasis Vaizdai Taip
Apykaklės O-Kaklo
Stiliaus Suknelė medvilnės šiltas suknelė
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Modelio Numeris Devyni šimtai aštuoniasdešimt penki
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas HUANXIXIAOXIONG
Siluetas A-Line
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Lankas
Vaikas MUS Dydis 9M, 18M, 24M, 3T
Stilius Oficialus
Lytis Kūdikių Mergaitės
spalva Rožinė,Violetinė
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Parašyti atsiliepimą

Vaikų Žiemos Drabužių suknelė su vilna merginos Gimtadienio baby Plus Aksomo suknelės princesė Medvilnės Šiltas Viršūnes, vaikams, suknelės

Vaikų Žiemos Drabužių suknelė su vilna merginos Gimtadienio baby Plus Aksomo suknelės princesė Medvilnės Šiltas Viršūnes, vaikams, suknelės

Dydis Vaikų Aukštis 9M 66-73cm 18M 73-80cm 24M 80-90cm 3T 90-100cm Vežimą: Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai