10vnt Merginos Plaukų Aksesuarai, Kaspinas Dot Guma Lankelis Plaukų Papuošalai Elastingas Žiedas Plaukų Juostos Gumos Virvė Scrunchy Pynimo Įrankiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.53

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

10vnt Merginos Plaukų Aksesuarai, Kaspinas Dot Guma Lankelis Plaukų Papuošalai Elastingas Žiedas Plaukų Juostos Gumos Virvė Scrunchy Pynimo Įrankiai

Savybės:

100% Brand Ir Aukštos Kokybės.

Puikus plaukų papuošalai moterų.

Puikus papildymas bet rudenį išvaizdą.

Perukas Plaukų dizainas prideda madingas prisiliesti prie paprastas aksesuaras.

Daro puiki ir paprasta dovana.

Lengvai tilptų jūsų galvos ir patogiai

Kaklaraištis savo plaukus su šiuo plaukų žiedas, save madinga ir mados! Komplektą sudaro:

10vnt plaukų žiedas (spalva atsitiktine tvarka)

Pristatymo laikas Pastaba:Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

Nes tai yra daugiašalių prekybos, transporto sukelti nepatogumų yra už mūsų kontrolės, mes garantuojame jums bus ne turėti bet prarado .

Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis,Mes išspręsti šią problemą.

Joks Ginčas, prašome: Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų , palaikom gerus verslo santykius. Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

kai jūs gavau į parcle ,Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes norėtume padaryti, ką galime padaryti, siekiant padėti jums.

PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų. jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

Siuntos 1.Visi daiktai bus surengtas pristatymas per 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą . 2.Prašome patikrinti jūsų išsamų adresą ir kontaktinį numerį, atidžiai pateikti prieš užsakymą.

3.Mes paprastai siūlome kinija paštu, oro paštu,epacket

4.Bet importo mokesčiai įtraukti mokesčiai pirkėjų atsakomybę ,Siekiant užtikrinti jūsų minimalus mokestis ,mes galime paskelbti, kaip "dovana / mėginys" su mažos vertės. 5.Prekės pristatymas sekimo numerį, bus patariama, kad jūs. Prašome laikyti susisiekti su vietos paštu, kai jūsų gauti sekimo numerį. Daiktai bus išsiųsti per China Post Oro Paštu, epacket ir apie 7-35 darbo dienų galite gauti elementą. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums nereikia gauti elemento daugiau nei 50 dienų.

Grąžinimo Politika Grąžinimo ar keitimo per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Jei nesate patenkinti apie produktą, gautą iš jav, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau. Atsiųskite mums sekimo numerį, kai nusprendėte savo daiktus, mes grąžinsime arba mainų, kai mes gauti savo paketą.

Jei elementas, kurį gavo nėra tiksliai ištaisyti mūsų tinklalapyje aprašyta ir netelpa, tada jūs galite pasikeisti į dešinę dydis Vienas dydis prekės nėra tiktų visiems.

Atsiliepimai

Mes taip didžiuojamės gauti daugiau postive atsiliepimų iš mūsų klientams. Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS SPRENDIMAS . Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per TradeManager pranešimą arba El. laišką, mes pasistengsime atsakyti jums per 48 valandas. Pažadame, kad mes visada galime išspręsti bet kokias problemas už jus. Jūsų Satisfication yra mūsų tikslas. Ačiū!

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 8cm (3.94in x 5.91in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Medžiaga Guma
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Moteris
Modelio Numeris Plaukų Juostos
Modelio Tipas Kietas
Tipas Elastingas Plaukų Juostos
Stilius mados
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Prekės Pavadinimas HEARTPARANOID

Parašyti atsiliepimą

10vnt Merginos Plaukų Aksesuarai, Kaspinas Dot Guma Lankelis Plaukų Papuošalai Elastingas Žiedas Plaukų Juostos Gumos Virvė Scrunchy Pynimo Įrankiai

10vnt Merginos Plaukų Aksesuarai, Kaspinas Dot Guma Lankelis Plaukų Papuošalai Elastingas Žiedas Plaukų Juostos Gumos Virvė Scrunchy Pynimo Įrankiai

10vnt Merginos Plaukų Aksesuarai, Kaspinas Dot Guma Lankelis Plaukų Papuošalai Elastingas Žiedas Plaukų Juostos Gumos Virvė Scrunchy Pynimo Įrankiai Savybės: 100% Brand Ir Aukštos Kokybės. Puikus plaukų papuošalai moterų. Puikus papildymas bet rudenį išvaizdą. Perukas Plaukų dizainas prideda madingas prisiliesti prie paprastas aksesuaras. Daro puiki ir paprasta dovana. Lengvai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai