Mpow Žandikaulių 4-osios Kartos ausinių Belaidžio "Bluetooth" ryšio 4.1 Stereo Crystal Garso, Šviesos, Karoliai laisvų Rankų įranga skambinimas laisvų Rankų įrangos Ausinių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.18

€31.68

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Savybės

PATOGUS RYKLYS-KAIP MAGNETAS: įmontuotas magnetas traukia ausų kištukus, kai jums jų nereikia, gerokai sumažinant naštą ant ausų ir suteikti jums patogiu saugojimo būdas nešiotis.

TRIUKŠMO PANAIKINIMO TECHNOLOGIJA: Teminiai, su CVC6.0 triukšmo panaikinimo technologija, mūsų ausinių filtruoja foninį triukšmą, siekiant užtikrinti aukštos kokybės garso ir suteikia jums aiškiau balso skambučiams.

"BLUETOOTH" 4.1 TECHNOLOGIJA: Suteikia keletą sekundžių ir stabilus, skutimo su savo "bluetooth" įjungtas prietaisas. Siūlo jums įspūdingą dinaminis garso, net jums yra 10 metrų atstumu nuo prietaiso.

LANKSTUS ir LENGVAS: sveria tik 1,2 oz lankstus ir patvarus silikoninis neckband, 60% lengvesni nei bet kuris kitas neckband ausinės , jūs net pamiršti, turite juos!

ITIN ILGAS DARBO LAIKAS: Galingas įkraunama baterija suteikia iki 13 valandų nepertraukiamo kalbėti/muzikos laiko ir 350 valandų budėjimo režimas su vieną mokestį.

Matmenys

Dydis (LWH): 7.87 cm, 5.98 cm, 1.22 cm

Skelbimas:

Siekiant apsaugoti ausinių kabelį nuo pažeidimų traukimo jėga, prašome žiupsnelis ausų kištukus, o ne kabeliai, kai traukiant ausų iš ryklių-lyg magnetas, kuris gali ganrantee gyvavimo trukmės ausinių naudojant jį į teisingą kelią.

Aprašymas

Garso Lyderystė Ir Balso Aiškumo.

Rodoma su CVC6.0 triukšmo šalinimo technologija, ausinių protingai filtruoja foninį triukšmą, puikus kalbos perdavimo judrioje ir triukšmingoje aplinkoje.

"Bluetooth" 4.1

naujausia "Bluetooth" 4.1 technologijų funkcijas, greičiau ir stabili, signalų perdavimo, aiškiau, garso kokybė ir mažesnis energijos suvartojimas.

Stilingas & Universalus Ryklys Dizainas

Su built-in intelligent magnetas dizaino, galite lengvai apdaila ausų kabeliai, kai jums jų nereikia, ir pakabinti ausinių, pavyzdžiui, karoliai aplink jūsų kaklo. Apsaugo varginantis laidų iš tangling ir suteikia natūralią jaustis per nešioti visą dieną.

Lengva Mygtuką Kontrolė

Skirtingai nuo įprastos "Bluetooth" ausinių veikia ir treniruotes, tai komforto-fit ausinių leidžia lengvai ir tiksliai one-touch kontrolės įsikūręs neckband, nereikia nusiimti ausinių pagalvėlės.

Laisvų Rankų Skambinimas

Dabar jūs neturite nustoti, ką jūs darote po ranka, kad atsiliepti į skambutį. Belaidžio "Bluetooth" laisvų rankų įranga leidžia automatinis perjungimas tarp muzikos ir skambučių. Galite valdyti visas funkcijas, muzikos ir skambučių lengvai per mygtukus ant rankų. Mėgaukitės linksmas kalbėtis su savo draugais, nors tu darai jūsų biuro darbo, namų ruošos darbus, sodo, ar ypač kai važiuojate palei fast lane.

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 4cm (7.87in x 3.94in x 1.57in)
garsas Stereo garso kokybė
Atsparumas 12Ω
Modelio Numeris MPBH025AV
Valdymo Mygtukas Taip
Parama Atminties Kortelės No
Savybės Karoliai ausinių
Jautrumas 113±3dB
Įmontuotas magnetas Taip
Komunikacijos Belaidžio
Atsparus vandeniui No
Kištuko Tipas Belaidžio
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
"Bluetooth" "Bluetooth" 4.1 laisvų rankų įranga
Funkcija Sportas,Mobilaus Telefono
Modelis Atnaujinta MPOW Nasrus
Paramos PROGRAMĄ No
Garso Valdymas Taip
Jungtys Nėra
Žaidimo laikas Iki 13 Valandų
Yra bevielis Taip
Triukšmo Panaikinimo Taip
kokybė Griežta kokybės tikrinimas prieš shippments
Budėjimo laikas Iki 350 Val.
Linijos Ilgis Nėra
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Stilius Ausies Kabliuko
Vocalism Principas Subalansuotas Armatūra
Prekės Pavadinimas MPOW
Paramos Apt-x No
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Su Mikrofonu Taip

Parašyti atsiliepimą

Mpow Žandikaulių 4-osios Kartos ausinių Belaidžio

Mpow Žandikaulių 4-osios Kartos ausinių Belaidžio "Bluetooth" ryšio 4.1 Stereo Crystal Garso, Šviesos, Karoliai laisvų Rankų įranga skambinimas laisvų Rankų įrangos Ausinių

Produkto Savybės PATOGUS RYKLYS-KAIP MAGNETAS: įmontuotas magnetas traukia ausų kištukus, kai jums jų nereikia, gerokai sumažinant naštą ant ausų ir suteikti jums patogiu saugojimo būdas nešiotis. TRIUKŠMO PANAIKINIMO TECHNOLOGIJA: Teminiai, su CVC6.0 triukšmo panaikinimo technologija, mūsų ausinių filtruoja foninį triukšmą, siekiant užtikrinti aukštos kokybės garso ir suteikia jums aiškiau

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai