O SHI Automobilio Vairas Nerijos žiemos Patogumo, Patvarumo/Anti-Slip Minkštas Pliušinis Auto Vairas Padengti Gamykloje tiesiogiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.12

€10.27

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Universalus: Tinka vidutinio dydžio stiprintuvas ratai, kurių skersmuo 38cm / 15inch vairai, Atkreipkite Dėmesį, kad vairaračio apima tilptų dauguma automobilių modeliai. Padidinto Saugumo ir Šiltas :pliušinis medžiaga, super soft & šiltas, non-slip & patvarus. ji suteikia didelę rankena ant vairo, suteikti jums puikus prisiliesti ir pajusti, masažas delnu ir atleisti ratai nuovargį, apsaugo jūsų rankas nuo šalčio vairai, Viršuje Wuality :subtilus kūrinys, super technologijų ir butas siuvimo siūlių, vairo pirštinės yra puikus būdas pakeisti išvaizdą jūsų transporto priemonių vidaus, o apsaugoti savo originalaus vairo tuo pačiu metu nuo dėvėjimosi ir plyšimo. Sveikas ir Ekologiškas vidinis gumos medžiaga. Šiltas Patarimas :tai gali užtrukti šiek tiek jėgos gauti, nes svarbu, kad ji yra stora, tinka.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Palikite mums savo telefono numerį. Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai. Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt. pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis. Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 5cm (15.75in x 15.75in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Aukštis 0.26cm
Taikomas modelis Dauguma automobilių(Tinka 95% automobilių)
Modelio Pavadinimas DMJQ301
Modelis Grynas
Poveikis apsauga transporto priemonės interjeras
Elemento Plotis 8cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Prekės Skersmuo 38cm
Elemento Ilgio 103.8cm
Medžiagos Tipas Pliušas
Ypatingas procesas Paprastas Dažyti
įrengimo būdas Montavimo instrukcija
Skalbimo modelis Plauti Rankomis
Stilius Klasikinės
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Funkcija Jaučiasi minkšta
Prekės Svoris 0.36kg
Taikomos sezonas Rudenį ir žiemą
Prekės Pavadinimas O SHI AUTOMOBILĮ
Vidinė rankena Guma
Specialios Funkcijos skidproof

Parašyti atsiliepimą

O SHI Automobilio Vairas Nerijos žiemos Patogumo, Patvarumo/Anti-Slip Minkštas Pliušinis Auto Vairas Padengti Gamykloje tiesiogiai

O SHI Automobilio Vairas Nerijos žiemos Patogumo, Patvarumo/Anti-Slip Minkštas Pliušinis Auto Vairas Padengti Gamykloje tiesiogiai

Universalus: Tinka vidutinio dydžio stiprintuvas ratai, kurių skersmuo 38cm / 15inch vairai, Atkreipkite Dėmesį, kad vairaračio apima tilptų dauguma automobilių modeliai. Padidinto Saugumo ir Šiltas :pliušinis medžiaga, super soft & šiltas, non-slip & patvarus. ji suteikia didelę rankena ant vairo, suteikti jums puikus prisiliesti ir pajusti, masažas delnu ir atleisti ratai nuovargį, apsaugo jūsų rankas nuo šalčio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai