2vnt Seksualus Aišku, Spalvinga Kristalų Meilės Tabaluoti Spenelių Auskarų Skydai, Barų Auskarų Spenelių Auskarų Moterų Auskarai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.52

€2.20

-30 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

'\\

1. Spalvų Neatitikimas: realiai spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Tai gali būti dėl ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir pan.

2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas. Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti sklypas greičiau !!!

Mūsų įmonė yra profesionalūs dizaineriai ir gamyklos. Mes darome viską, kad pateikti geriausius produktus ir paslaugas. Jei jūs

yra individualus pirkėjas, nepamirškite įtraukti mus į savo Mėgstamą Parduotuvę Sąrašą . Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško patenkinti verslo partnerį Kinijoje, jūs galite pasitikėti mumis.

KOMPETENCIJOS ATEINA IŠ PROFESIJĄ ! ! ! ! !

Mes pakuoti prekes labai saugiai su dėžute. Nemokamas pristatymas yra prieinama Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Salve.lt standartinis pristatymas. Prekės bus pristatomos per 15~25 darbo dienas. Jei perkate daugiau ir reikia skubiai, galime siųsti juos Išreiškia, tokios, kaip DHL, ar AVS ir tt.

Vežėjo Pavadinimas Numatomas Laikas Tranzitu

Sekimo svetainė

DHL

Apie 3-7 dienas

EMS Apie 10-15 dienų

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ir mokesčių savo vietos šalyje. Bet mes galime rašyti mažesnės vertės laivybos kad lengva patvirtinimo Muitinės. Ir visos prekės turi būti vežamos į Salve.lt patikrinti adresą. Ačiū.

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas. ir siuntimo informacija, mes pasirūpinsime siuntą 2 dienas aftersuccessful mokėjimo. Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą. Jei atitinka visus mokėjimo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai. Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių Teigiamų komentarų, kai jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kol komunikacijos. Mes pateikite puikus sprendimas per 24 valandas. Labai dėkingi !!!

Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 6cm (3.15in x 3.15in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Stilius Madinga
Medžiaga Crystal
Saugos Standartai CE nikelio nemokamai švino nemokamai
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY
Parduota 1 pora
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Modelio Numeris M996
Formos\modelis Gyvūnų
Metalo Spalvos Aišku, Crystal AB
Kūno Papuošalai Tipas Spenelių Žiedai
Bauda ar Mados mados
spalva Aišku,Spalvinga

Parašyti atsiliepimą

2vnt Seksualus Aišku, Spalvinga Kristalų Meilės Tabaluoti Spenelių Auskarų Skydai, Barų Auskarų Spenelių Auskarų Moterų Auskarai

2vnt Seksualus Aišku, Spalvinga Kristalų Meilės Tabaluoti Spenelių Auskarų Skydai, Barų Auskarų Spenelių Auskarų Moterų Auskarai

'\\ 1. Spalvų Neatitikimas: realiai spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Tai gali būti dėl ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir pan. 2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas. Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti sklypas greičiau !!! Mūsų įmonė yra profesionalūs dizaineriai ir gamyklos. Mes darome viską, kad pateikti geriausius produktus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai