Kurtas Auskarai Moterims

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.33

€2.46

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kurtas Auskarai Moterims

Dydis :17mm*25mm Matetial :Nerūdijančio Plieno No Išblunka Spalva, Jokios Alergijos

Pakuotės :12 Porai/Opp Bag /Vandeniui Opp krepšys !

1. Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas iki mokėjimo,Ačiū !

2. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

3. Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą , mes taip pat priimame mokėjimo terminas T/T", "Western Union" & "Money Gram".

4. Jūsų pinigai yra apsaugoti Salve.lt sąskaitą , Todėl prašome pateikti patvirtinimą apie Salve.lt išleisti mokėjimo gavęs prekes!

1. Kai gavote siuntinį, pls patikrinti kiekio ir kokybės jūsų užsakymą . Jei pastebėsite kokių nors problemų, pls, nedelsiant susisiekite su mumis ir siųsti mums kai photoes, kad juvelyriniai dirbiniai su probems. Mes išbandyti mūsų eforts ją išspręsti už jus.

2. Jei jus tenkina mūsų produktus, pls Duok mums, 5-žvaigždučių atsiliepimus , kad labai svarbu yra s, ir mums labai reikia jūsų paramos. Pls nepalik "Star 1","2 Star","3 Star" atsiliepimų prieš bendraujant su mumis po atitikti jokių problemų, tiesiog cotact su mumis , mes stengiamės padėti jums ir patenkinti savo pasitenkinimą, Mes bus labai dėkingi, jei gauti tavo pagalbos,palaikymo ir pagyrų.

***** Jei jūs tikrai nepatenkinti mūsų produktai kartą gavo, turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo jos gavimo dienos.Tačiau jums reikia mokėti papildomą gabenimo mokesčio patirtas savo vietą, ir produktai turėtų būti laikomi originalios statulos. Maloniai pls pastaba: šio punkto , Ačiū iš anksto.

Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Įrenginio Tipas Pora
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Dydis
Bauda ar Mados mados
Elemento Tipas Auskarai
Prekės Pavadinimas AMORUI
Modelio Numeris ES-00137
Lytis Moteris
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Formos\modelis Gyvūnų
Stilius Madinga
Medžiaga metalo
Atgal Rasti No

Parašyti atsiliepimą

Kurtas Auskarai Moterims

Kurtas Auskarai Moterims

Kurtas Auskarai Moterims Dydis :17mm*25mm Matetial :Nerūdijančio Plieno No Išblunka Spalva, Jokios Alergijos Pakuotės :12 Porai/Opp Bag /Vandeniui Opp krepšys ! 1. Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas iki mokėjimo,Ačiū ! 2. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti. 3. Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai