100vnt/Set Ekologiškas Vienkartines Pirštines, Skirtas Hotel Restaurant Tvarkymo Žalio Vištienos Multifuctional Maisto Plastikinių Pirštinių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.86

€1.03

-16 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

Medžiaga: PE

Lengvųjų ekonomiškas vienkartiniai poli pirštinės, kad yra ideali užduotis, kurios reikalauja nuolatinės pirštinės keitimas maisto paslaugų pramonės. Kiekviename jų yra 100 abiems pirštinės

Paketą, Įskaitant:

100 x pirštinės s

Sveiki mieli draugai,Sveiki atvykę į mūsų Palaiminti Sėkmės Store(Parduotuvė ID 1179200), už jūsų gerus pirkimo patirtį čia,atkreipkite dėmesį į šiuos patarimus.

Mes galime pasiūlyti Didmenines ir Mažmenines paslaugas , jei turite didelį užsakymą,Tiesiog susisiekite su mumis ir gerą nuolaidą.Mes ne pateikti bet kokią sąskaitos faktūros arba) skatinimo popieriaus sklypo savo klientams.

Kai reikia Patikslinti sumą , Prašome susisiekti su mumis, peržiūrėti suma jums, Po to, kai užsakymas pateikiamas iki mokate .Ačiū!

Pagrindinis laikas yra maždaug 1-7 darbo dienas. Mes apdoroti jūsų užsakymą artimiausiu metu. Kartais ji bus šiek tiek atidėti, kurį sukelia ERP sistemos klaida ir tiekėjų priežasties.Prašome būti daugiau pacientų.

Jei jums reikia Nutraukti apmokamą užsakymą iki išsiuntimo ,prašome pasirinkti priežastis, nes aš nenoriu, tai kad , Apdorojimo laikas yra iš mano lūkesčius, ar Kitų priežasčių ,mes jį patvirtinti greičiau.

Apie Siuntos

Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardą,adresą,pašto kodą ir telefono ryšio ar mobiliojo telefono numerį visapusiškai ir teisingai. Jei jums reikia Pakeisti laivybos informacijos ,prašome pranešti mums ASAP Prieš Vežimą .

Siekiant sumažinti pirkėjo kaina, Nemokamas Pristatymas NEGALI pasiūlyti registruotų sekimo numerį ,tikimės jūsų supratimo.

Jei jums reikia sekti sklypas, galite Pridėti 1.45 USD pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu .

Jeigu jums reikia užsisakyti Greičiau , galite Pridėti pinigų pasirinkti ePacket, jei jis yra . Paprastai tai yra apie 5-27 darbo dienas pristatytas (Ne vėliau kaip per 35 darbo dienas).

JEI jums reikia nutarties skubiai, Prašome pasirinkti skubaus pristatymo paslaugos(DHL, EMS, Fedex ir pan.) Tiesiog susisiekite su manimi apskaičiuoti pristatymo mokestis prieš jums mokėti.Mes deklaruoja, kad, kaip dovaną už mažą kainą,tačiau muitinės ir mokesčių yra pirkėjo pareiga.

Jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko, galite Susisiekti su mumis dėl pristatymo būseną prieš atvirą ginčą. Prašome susisiekti su mumis pratęsti pirkėjo apsaugos metu, jei ir pabaigos laikas bus baigti. Pažadame, kad jums bus gauti juos galutinis, ar mes visa grąžinamoji išmoka.

Apie Ginčų ir grąžinimas

Ginčų Priežastis Lengva Grįžti, Laivybos metodas buvo ne taip, kaip aprašyta, ir man nebereikia produktas, yra lengva būti priimtas, kai jūs turite atidaryti ginčų grąžinti.

Išmokos bus grąžintos 3-15 darbo dienų, kai ginčas baigtas. (Kažkada tai bus kelių dienų vėlavimas sukelia Alipay ir savo banko priežasties).

Jūs galite pateikti prašymus grąžinti iki 15 dienų po užsakymo atlikimo.

Apie Atsiliepimą

Prašome palikite mums 5 Žvaigždžių atsiliepimus ir sekti mūsų parduotuvėje, būti savo VIP klientus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Prašau, nepalikite mūsų, bet Blogai DSRs ir Atsiliepimų, Tiesiog SUSISIEKITE su MUMIS dar kartą IŠSIŲSTI ar GRĄŽINTI,Ačiū jums labai!

Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Modelio Numeris LICC161012001
Naudojimas valymas
Storis Ultra Plonas
Svoris <70g
Medžiaga PE
Kiekis 100vnt
Elemento Tipas Maisto Plastikinių Pirštinių
Tinkamą Vietą, Maisto Paslaugų Pramonė.

Parašyti atsiliepimą

100vnt/Set Ekologiškas Vienkartines Pirštines, Skirtas Hotel Restaurant Tvarkymo Žalio Vištienos Multifuctional Maisto Plastikinių Pirštinių

100vnt/Set Ekologiškas Vienkartines Pirštines, Skirtas Hotel Restaurant Tvarkymo Žalio Vištienos Multifuctional Maisto Plastikinių Pirštinių

Savybės: Medžiaga: PE Lengvųjų ekonomiškas vienkartiniai poli pirštinės, kad yra ideali užduotis, kurios reikalauja nuolatinės pirštinės keitimas maisto paslaugų pramonės. Kiekviename jų yra 100 abiems pirštinės Paketą, Įskaitant: 100 x pirštinės s Sveiki mieli draugai,Sveiki atvykę į mūsų Palaiminti Sėkmės Store(Parduotuvė ID 1179200), už jūsų gerus pirkimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai