Originalus JJRC 3.7 V 400mAh 25c Lipo Baterija JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.08

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Originalus JJR/C), 3,7 V 400mAh 25c Lipo Baterija JJR/C JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

- Aukštos kokybės iš originalo JJRC. -- Li-po akumuliatorius. -- Skrydžio laikas apie 6-8mins, baterija laiko apie 45mins. (Viena baterija) -- Dvigubas baterijų dvigubai skrydžio metu. -- Lengvas ir patvarus. -- Suderinamas su JJRC H37mini RC quadcopter.

-- Brand: JJRC -- Įtampa: 3.7 V -- Talpa: 400mAh -- Įvykdymo lygis: 20C -- Medžiaga: Li-po -- Įkrovimo laikas: apie 45mins -- Darbo laikas: apie 6-8mins -- Suderinamas su: JJRC H37mini RC quadcopter

Dėmesio baterija:

-- Don\\'t over-nemokamai, arba per iškrovos baterijas. -- Don\\'t įdėti jį šalia aukštos temperatūros sąlygomis. -- Don\\'t mesti ją į ugnį. -- Don\\'t mesti jį į vandenį. 1.Mes išsiųsti paketai laiku po apmokėjimo praeiti Salve.lt saugumo patikrinimas, mes jus informuosime, inmmediately, jei yra bet kokia išskirtinė padėtis . 2.Mes pasirinkti geriausią laivybos metodą savo šalyje,priklauso nuo būklės transporto. 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Pakuotės grįžti dėl laivybos problema,mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus. 5.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.

6.Apskaičiuota, laivybos laikas skirtingus pristatymo būdus: Singapore Post ir NLPost yra geras dauguma klientų kaip ne muito paprastai (Su 15-60 Dienų pristatymas laikas) Salve.lt Standartinis Pristatymas yra stabilus,saugus ir senėjimo greitai dauguma šalies(15-35 Dienų pristatymas laikas) DHL,UPS ir "FEDEX" yra greitas (3-8 Dienomis pristatymo laiku), tačiau jis gali sukelti užsakymą pareiga. EMS visame pasaulyje: JAV, UK, Australija ir Kanada paprastai trunka 15-20 darbo dienų . 14-30 darbo dienų daugelyje šalių. 7.Pristatymo laikas 1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus ir susisiekti su mumis per 48 valandas,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo. 1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2.Atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslui,ir mes highlt dėkingi, kad, jei galite pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų . 3.mes prašome, kad prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 4.Prašome leiskite mums žinoti, jūsų problema,mes stengiamės, kad patenkinti jus!

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
RC Dalys ir Acc Baterijų - LiPo
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Baterija
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Įrankis Prekes Baterija
Prekės Pavadinimas JIN XING DA
Modelio Numeris H37mini-baterijos
Medžiaga metalo

Parašyti atsiliepimą

Originalus JJRC 3.7 V 400mAh 25c Lipo Baterija JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

Originalus JJRC 3.7 V 400mAh 25c Lipo Baterija JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

Originalus JJR/C), 3,7 V 400mAh 25c Lipo Baterija JJR/C JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone - Aukštos kokybės iš originalo JJRC. -- Li-po akumuliatorius. -- Skrydžio laikas apie 6-8mins, baterija laiko apie 45mins. (Viena baterija) -- Dvigubas baterijų dvigubai skrydžio metu. -- Lengvas ir patvarus. -- Suderinamas su JJRC H37mini RC quadcopter. -- Brand: JJRC -- Įtampa: 3.7 V -- Talpa: 400mAh

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai