2018 Karšto pardavimo HHO Generatorius BT-350SFP HHO Generatorius poliravimo akrilo nemokamas pristatymas, konkurencinga kaina

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€216.83

€238.27

-8 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

HHO Generatorius 1. 2018 Karšto pardavimo HHO Generatorius BT-350SFP HHO Generatorius poliravimo akrilo nemokamas pristatymas, konkurencinga kaina :

1) vandens (distiliuoto vandens ir gryno vandens), kaip pagrindinis maistinių medžiagų, kurios yra lengvai gaunamas ir saugomi saugiai. Ir po deginimas, karta garų , ne nuodinga, tai aplinkos.

2) Tvirtas ir patvarus, lengvas ir nešiojamas.

3) Ruošinio poliruoti labai mažos Liepsnos Polisher turi sklandžiai krašto.

4) Dėl savo specialios konstrukcijos, "mažas darbo įtampa, supjaustyti automatiškai išsijungia po nustatyto įtampos", jis saugus įranga ir energijos taupymą.

5) Tai plačiai naudojami, siekiant sumažinti ir saugiklis metalo nicety dalys, įmirkymas, taisymas ir saugiklis dantų pelėsių, saugiklis tiesiogiai variklio rotoriaus vielos lakuotas, lenkijos akrilo nereguliarus paviršiaus, saugiklis LED plokštelių, suvirinimo auksas & sidabro ir vario, taip pat metalo dalys, terminio apdorojimo iš dalies. 2. Specifikacija:

3. Appliation:

Jewelly, organinis stiklas, elektronų, variklis, variklių friger, kvarco tvarkymo, vaško liejimo formos, dantų forma,

auksas & sidabro ir vario & tin & nerūdijančio plieno suvirinimas, taip pat specialios medžiagos,tirpinti,

anneal, grūdinimas, LED plokštelių fusion ir pan.

4. Pakuotė:

5. Vartotojo Maual:

6. Sandėlyje:

7. Apmokėjimas:

1) Pilnas mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą; 2) pirkėjai yra atsakinga dėl jokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. Jei jums reikia nuvertinantis į Komercinė Sąskaita faktūra, prašome pranešti mums iš anksto.

8. Laivybos ir Perduoti:

1) Dėl saugumo priežasčių, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino.

2) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos. 9. Draudimas: pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jos manymu, yra būtinos.

10. Grąžinimo Politika:

Tik keistis yra leidžiama.

1) Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, galite pasikeisti elementą. Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2) pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

3) Valiutų Keitimo Veiksmus:

a. Susisiekite su mumis Alibaba.com pranešimų centro;

b. Pateikti informacijos, kiek įmanoma, apie problemą, jūs žalą;

c. Leidimą grįžti prekės bus išduotas;

d. Grįžti elementą susitarė keistis.

4) Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti mainais.

5) Prašome pastaba:

Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos.

11. Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis prieš priimant bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

12. Pastaba:

1) Atkreipkite dėmesį, kad cheminės medžiagos (NaOH milteliai) yra draudžiama punktas oro linijų, tad, jei mašina yra vežamos oro, milteliai, nebus įtrauktas į paketą.

2) Prašome susisiekti su mumis prašyti darbo vaizdo įrašą.

3), Nes ji yra nemokama laivybos prekės, mes išsiųsime express courier, įskaitant, bet neapsiribojant, FedEx, UPS, TNT, DHL, ir pan, pasak laivybos išlaidų norma. Jei pirkėjas reikalauti, bet tiksli kurjerio, laivybos kaina turėtų būti skirtumas moka pirkėjas.

4) mašina gali būti pagaminti, kad tilptų AC110V ar AC220V. Kai jūsų užsakymą, prašome palikti mums žinutę patarti, kokios rūšies elektros energijos tiekimo jums reikia, taip pat, kokios plug jums reikia. Yra Kinų standard plug, UK standard plug", "American standard plug" ir Euro standartą prijungti jūsų pasirinkimas.

Pakuotės Dydis 45cm x 28cm x 37cm (17.72in x 11.02in x 14.57in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)
Degalai Vandens
Modelis BT-350SFP
Nominalus Darbo Ciklas N/M
Vardinė Talpa 350W
Bendra Galia 350W
Matmenys 45x28x37cm
Vardinis Dažnis 50-60Hz
Pavadinimas HHO Generatorius
Tirpiklio Suvartojimas 3 ml/val
Maks. Liepsnos Temperatūra 2800 laipsnių celsijaus
Svoris 7kg
Naudojimas Siūlės metalo,tokių kaip papuošalai,elektros elementas.
Dujų Kartos 80L/val
Maks. Suvirinimo Storis 1mm
Modelio Numeris BT-350SFP
Maitinimo Šaltinis AC220V+/-10% arba AC110V +/-10%
Prekės Pavadinimas UKNOW
Vandens Suvartojimas 25ml/Val

Parašyti atsiliepimą

2018 Karšto pardavimo HHO Generatorius BT-350SFP HHO Generatorius poliravimo akrilo nemokamas pristatymas, konkurencinga kaina

2018 Karšto pardavimo HHO Generatorius BT-350SFP HHO Generatorius poliravimo akrilo nemokamas pristatymas, konkurencinga kaina

HHO Generatorius 1. 2018 Karšto pardavimo HHO Generatorius BT-350SFP HHO Generatorius poliravimo akrilo nemokamas pristatymas, konkurencinga kaina : 1) vandens (distiliuoto vandens ir gryno vandens), kaip pagrindinis maistinių medžiagų, kurios yra lengvai gaunamas ir saugomi saugiai. Ir po deginimas, karta garų , ne nuodinga, tai aplinkos. 2) Tvirtas ir patvarus, lengvas ir nešiojamas. 3) Ruošinio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai