Diamond Tapybos Kačių Namų Dekoro "PASIDARYK pats" 5D Diamond Siuvinėjimas, Tapyba Gyvūnų Rankdarbiams Amatų kvadratiniu kalnų krištolas Modelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.09

€11.94

-48 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mieli "PASIDARYK pats" entuziastams!: Kiekvieną kartą, galite pasirinkti, EverShine yra pasitikėjimo ir mes visada nereikia pamiršti, entuziazmą ir atsakomybę. galite PASIDARYK savo foto su savo šeima, ir pagaliau ji rėmo ant sienos jūsų namuose ar suteikti jį kitiems, kaip unikalų ir įsimintiną dovaną! Tiesiog vieta, kad ir nusiųsti savo nuotrauką mums, ir mes bus suteikti jums puikus deimantų siuvinėjimo, bet nuotraukų norite! Jums reikia žinoti, diamond paveikslų mes parduodame, yra geros kokybės, mūsų tikslas yra sudaryti sąlygas vartotojams gauti išskirtinį deimantų tapyba. Todėl prašome ne aklai siekti pigūs. Dabar tarptautinė logistika yra labai brangūs, todėl prastos kokybės produktų, bus mažesnės kainos.Nes mes gamyklos tiesioginio pardavimo,mažiausia kaina,geriausia kokybė. Malonaus apsipirkimo!

Dear Friend: Kiekvieną kartą, galite pasirinkti, EverShine yra pasitikėjimo ir mes visada nereikia pamiršti, entuziazmą ir atsakomybę. Mes tikimės, kad EverShine gali suteikti kurie shuttled mieste gyventi, kai laisvai ir patogiai laiko. Tiems, kurie gyvena spalvingą gyvenimą. Jums reikia žinoti, diamond paveikslų mes parduodame, yra geros kokybės, mūsų tikslas yra sudaryti sąlygas vartotojams gauti išskirtinį deimantų tapyba. Todėl prašome ne aklai siekti pigūs. Dabar tarptautinė logistika yra labai brangūs, todėl prastos kokybės produktų, bus mažesnės kainos. Beje, poveikis bus ne gerai, jei jūs padaryti per mažo dydžio nuotraukas su sudėtingo fono. Jei norite gerų rezultatų, prašome pasirinkti didesnį dydį. Have a nice day !

Tema: Diamond Tapybos Cat/Diamond Siuvinėjimas, Tapyba Gyvūnų. Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų. Gręžimo Plotas: 100% kvadratiniu diamond siuvinėjimas. Nuotraukų Pasirinktinis: Mes galime pritaikyti diamond tapyba už jums. Prašome susisiekti su mumis. Užbaigimas: Nebaigti, reikia jūsų rankų darbo. Patarimai: prekės nėra rėmo,ačiū už jūsų supratimą.

Profesionalus dizainas:1.Tiksli spalvų atitikimo; 2.Geros detalių tvarkymas; 3.Spalvų maišymo technologijos.

Mes specializuojamės aikštėje diamond tapybos 6 metus, ir mes naudoti mūsų kokybės ir paslaugų, siekiant įrodyti, kad mes esame geriausias pasirinkimas.

Drobė yra ne lengva būti pažeista, efektyvios vandens įrodymas ir drėgna įrodymas, prabangos kokybės, ilgaamžiai. Aukštos defintion tapybos drobės aiškiau. Humanization spalva paieškos operacija patogiau. Mes naudojame geros kokybės skaidri dvipusė lipni juosta, drobė, deimantų ir klijai yra visi aplinkos medžiagos, mes galime perduoti SGS Bandymo, jis yra saugus vaikas.

Aplinkai draugiškas dervos diamond. Deimantai iš viso 447 rūšių. Trimatis blizgesį, skyriuje aiškiai. Kiekvienas deimantų dydis: 2.5x2.5 mm. Yra dviejų rūšių deimantai: 9 skirsnyje; 13 skirsnyje. Daugiau nei 30% extra dervos diamond.

Dėmesio: dydis nuokrypis ±1-3cm, nes iškirpti\\gamyba\\matavimo, spalva aberacijos yra dėl monitoriai, oro, apšvietimo bei kitų veiksnių, nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, tačiau tai neturi įtakos išvaizda. dažymo, prašome suprasti.

1. Patikrinkite, ar dervos diamond su spalvų schema įrengta taip, kad kodavimo. 2. Pasirinkti vienos spalvos deimantų ir įdėti į lėkštę, purtyti plokštė šiek tiek. 3. Pagal atitinkamą spalvotai įspausti atitinkamą dervos, inkrustuotų briliantais. 4. Įdėti diamond tapybos tinkamą rėmo ir papuošti savo namus ar padovanoti kitiems, kaip dovaną.

Pakankamai dervos diamond. Rašiklis ir klijai. Pincetai (naudotas įrašą diamond). Plastiko plokštės. Mes valcavimo drobės su burbulas lazdele, drobė nebus raukšlių.

1. Paprastai, mes išsiųsti iš daiktų, kad jūs per 1-5 dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimo informacija. 2. Mes teikiame keturių transportavimo būdų iš viso, jie yra EMS, Salve.lt Standartinis Pristatymas, DHL ir Kinija Paštu, Oro Paštu. Mes atsiųsime sklypų jums, kaip jūsų prašoma vežimo būdus. 3. Pristatymo Laikas: A. Apie 4-10 darbo dienų UPS/Fedex/DHL. B. Apie 6-15 darbo dienas AVS. C. Apie 20-40 darbo dienų kinija paštu oro oro paštu,rusų šalis paprastai turi daugiau dienų. D. gausite sekimo numerį per 1-5 dienas po prekių pristatymo. E. nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos. Atention rusijos Klientams: 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, o mokėjimo. 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo butą Nr. gatvė, miesto, regiono ir šalies, kitaip savo sklypo gali turbūt būti grąžintos!

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant negotive ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas) paprastai. Kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 32cm x 22cm x 8cm (12.60in x 8.66in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas EverShine
Stilius Europa
Užbaigimas Nebaigti,Reikia jūsų Rankų darbo
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Kryželiu Audinio CT numeris 11CT
Rėmas No
Rinkinį Sudaro H&D drobė,30% daugiau deimantų, įrankiai
priemonė Pincetai,Dėklas,Taškas Diamond Gręžimo Pen,Klijai
Medžiaga Derva
Temos Katė Diamond Tapyba
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Rombo Formos Aikštė
Spalvų skaičius 30-45
Naudoti Namų dekoro&sienos menas ir sienų apdailai ir dovanos
pritaikyti Taip,Įvairių Dydžių
Tipas "Pasidaryk pats" kalnų krištolas įterptas tapyba / Diamond Mozaika, tapyba
Dydis 30x25cm rolled bag, 40x30cm rolled box, 50x40cm rolled box, 60x45cm rolled box
Forma Vieną
Audinio Tipas Aliejus, Drobė
Įklijavimo Srityje Pilnas
Modelio Tipas Gyvūnų
Deimantas 2.5x2.5mm Aikštėje Dervos Diamond su 477 DMC Spalvų

Parašyti atsiliepimą

Diamond Tapybos Kačių Namų Dekoro

Diamond Tapybos Kačių Namų Dekoro "PASIDARYK pats" 5D Diamond Siuvinėjimas, Tapyba Gyvūnų Rankdarbiams Amatų kvadratiniu kalnų krištolas Modelis

Mieli PASIDARYK pats entuziastams!: Kiekvieną kartą, galite pasirinkti, EverShine yra pasitikėjimo ir mes visada nereikia pamiršti, entuziazmą ir atsakomybę. galite PASIDARYK savo foto su savo šeima, ir pagaliau ji rėmo ant sienos jūsų namuose ar suteikti jį kitiems, kaip unikalų ir įsimintiną dovaną! Tiesiog vieta, kad ir nusiųsti savo nuotrauką mums, ir mes bus suteikti jums puikus deimantų siuvinėjimo,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai