Prabangių Senovinių Retro Natūralios Odos Atveju Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Rankinėje Dangtelis Skirtas Samsung Galaxy S8, S7 S6 Krašto Plius 5 Pastaba.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.62

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Aprašymas: 100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės. Naujas suprojektuoti ir puikią apsaugą atveju padengti savo mylimą telefoną, taip pat galite turėti kredito kortelės,banko kortelės,popieriniai pinigai ir pan.labai malonu ir naudinga, taip Pat gali būti Kietas, dovanų savo draugams,meilužis,šeimos nariai,klientų ir pan. Spalva: 3 C olors jūsų pasirinkti

Dėmesio PLS :

Kitą režimą atvejis yra skirtingas, pls pasirinkti tinkamą vieną, kaip jums reikia :)

Pakuotės Turinys: (NE pardavimo Pakuotės Langelį )

1PCS NAUJAS Piniginės Atveju, JOKIA aksesuarai

Šiltas Pastaba: Pls skaityti toliau info prieš pateikdami užsakymą!! ačiū)

Dėl skirtingų gamint. partijos,nekilnojamojo prekės gali būti šiek tiek kitoks, "outlook" arba spalva, bet pati funkcija ir kokybės,pls dėmesį ir suprasti,ačiū !

Dėmesio: Visus produktus ateina be savo mažmeninio paketo,jei reikia,pls susisiekti su mumis pirmą, prieš perkant! 1. Yanwen Ekonomikos Oro Pašto ir 4PX Singapore Post OM Pro nėra stebimi, Kitų laivybos būdas yra stebimi. mes rekomenduojame jums pasirinkti Salve.lt Standarto arba Premium pristatymas . 2. Pristatymo laikas: Jeigu Patvirtinkite Laikas artėja, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pratęsti prekių pristatymo metu jūs. 3.Jei po 70 dienų (Brazilija/Čilė/Argentina 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis išspręsti kartu reshipping nemokamai arba visa grąžinamoji išmoka. 4.Joks Ginčas, Prašome: Prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų, nemalonu, 5. Mes nesame atsakingi už muitinės rinkliavos ar bet koks mokestis (jei turite,pirkėjai turi būti už jį atsakingas)

Jei prekė yra su trūkumais, arba siunčiama negerai galite grąžinti prekę per 14 dienų pakeisti ar grąžinti visą. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos ir visi mokesčiai. Pls susisiekti su mumis pirmą, su bet kokius klausimus,mes džiaugiamės galėdami būti jūsų paslaugoms bet kuriuo metu :)

Mūsų tikslas-jūsų 100% pasitenkinimo! PLS nepalikite jav blogų atsiliepimų, ar pradėti bylą prieš susisiekdami su mumis. Ji bus labai dėkingi, jei jūs padaryti.mes stengiamės išspręsti šią problemą gerai

Kokių nors klausimų ar problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Visus laiškus, bus atsakyta artimiausiu metu, per 24 valandas,ne nerimauti!

Mūsų darbo laikas:

9:00 a.m.---22:00 p.m. nuo sekmadienio iki penktadienio (Kinijos Laikas)

(Būti nuo darbo šeštadienį ir švenčių dienomis)

Mes priimame mokėjimus sąlyginio DEPONAVIMO tik

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S6 krašto plius
Medžiaga "Samsung S8, Samsung S8 Plius, Samsung, S7, Samsung S7 Krašto, "Samsung " S6", " Samsung S6 Krašto, Dėl S6 Krašto Plius
Dydis see model
Tipas Piniginės Atveju
Prekės Pavadinimas CaseMe
Dizainas Derliaus
Retail Pakuotė No
Funkcija Antidetonaciniai
Savybės Nėra
Suderinamos Prekės "Samsung"

Parašyti atsiliepimą

Prabangių Senovinių Retro Natūralios Odos Atveju Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Rankinėje Dangtelis Skirtas Samsung Galaxy S8, S7 S6 Krašto Plius 5 Pastaba.

Prabangių Senovinių Retro Natūralios Odos Atveju Kredito Kortelės Turėtojas Piniginės Rankinėje Dangtelis Skirtas Samsung Galaxy S8, S7 S6 Krašto Plius 5 Pastaba.

Prekės Aprašymas: 100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės. Naujas suprojektuoti ir puikią apsaugą atveju padengti savo mylimą telefoną, taip pat galite turėti kredito kortelės,banko kortelės,popieriniai pinigai ir pan.labai malonu ir naudinga, taip Pat gali būti Kietas, dovanų savo draugams,meilužis,šeimos nariai,klientų ir pan. Spalva: 3 C olors jūsų pasirinkti Dėmesio PLS : Kitą režimą

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai