Itin didelės Talpos " LION 22.2 V 4200MAH 35C 6S Lipo Baterija RC Sraigtasparnis RC Automobilių, Valčių Quadcopter Nuotolinio Valdymo Žaislai Dalys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€46.74

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Itin didelės Talpos " LION 22.2 V 4200MAH 35C 6S Lipo Baterija RC Sraigtasparnis RC Automobilių, Valčių Quadcopter Nuotolinio Valdymo Žaislai Dalių Savybės: 100% Brand New Unikalus elektrodų gamybos technologija, profesionalūs elektrolitų formulė, siekiant sukurti aukštos iškrovimo platforma, lengvas baterijos; Naudoti naujas vario nikelio danga polių ausys, labai sumažina akumuliatoriaus vidinė varža pemfc, ir pagerinti aukštas įvykdymo veiklos rezultatus, biudžeto įvykdymo patvirtinimo žemos temperatūros; Profesionalus ultragarsinis suvirinimo technologijų, įsitikinkite, kad asamblėjos ląstelių didelis biudžeto įvykdymo patvirtinimo gebėjimus; Kiekviena baterijos visi eina per griežtą su grupės (talpa, įtampa, varža), siekiant užtikrinti, kad kokybės baterijos po derinys; Naudojant patobulintos kartus tipo struktūra, baterijos vidinė varža mažesnė, pagerinti dabartinę biudžeto įvykdymo patvirtinimo gebėjimus; Produktų per CE, RoHS, sertifikavimo, kokybės yra labiau patikimi Specifikacija: Talpa:4200mAh Įtampa: 22.2 V Konfigūracija:6S1P Matmenys:135**53**40mm Svoris:597g Pastovi Iškrova:35C Sprogo biudžeto Įvykdymo patvirtinimas:50C Balansas jungtis:DĻSV-XHR Išleidimo kištukas:T Plug Ir Plug XT60

PASTABA: ne guzas, ardyti, trumpo jungimo ir įdėkite akumuliatorių į ugnį. Nustoti, Kai Jis expends arba temperatūra yra daugiau kaip 70 ° C. Saugoti nuo vaikų thatthey negali gauti. Transporto priemonės *** gali skirtis, mes ne GARANTIJA bet konkretaus modelio, įsitikinkite, kad ji tinka naudoti prieš jūsų pirkti. Prašome naudoti Specialius balansas kroviklis krauti Išsaugoti baterijos veikimo laikas, ir užtikrinti, įkrovimo curren maža, tai 1C saugos,mes rekomenduojame, kad jūs naudojate LiPo Baterijos Saugos Pagalvių kai mokesčių, saugos pagalvių, siekiama sumažinti tikimybę, žalos atveju lipo ugnį. Prašome spauskite žemiau IMAX B6 Balansas Įkroviklis nuotraukos daugiau informacijos: spauskite žemiau Baterija Saugos Pagalvių nuotraukos daugiau informacijos : Pakuotė: 1 x 22.2 v 4200mAh 35C 6S LiPo Baterijos (T Prijungti Arba XT60 plug)

Arba 2 x 22.2 v 4200mAh 35C 6S LiPo Baterijos (T Prijungti Arba XT60 plug ) Prašome atkreipti daugiau dėmesio, ši baterija plug kai jūsų užsakymą, yra dviejų rūšių kištukas baterija, T Prijungti ir XT60 Kištuką. 1.Mes išsiųsti paketai laiku po apmokėjimo praeiti Salve.lt saugumo patikrinimas, mes jus informuosime, inmmediately, jei yra bet kokia išskirtinė padėtis . 2.Mes pasirinkti geriausią laivybos metodą savo šalyje,priklauso nuo būklės transporto. 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Pakuotės grįžti dėl laivybos problema,mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus. 5.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.

6.Apskaičiuota, laivybos laikas skirtingus pristatymo būdus: Singapore Post ir NLPost yra geras dauguma klientų kaip ne muito paprastai (Su 15-60 Dienų pristatymas laikas) Salve.lt Standartinis Pristatymas yra stabilus,saugus ir senėjimo greitai dauguma šalies(15-35 Dienų pristatymas laikas) DHL,UPS ir "FEDEX" yra greitas (3-8 Dienomis pristatymo laiku), tačiau jis gali sukelti užsakymą pareiga. EMS visame pasaulyje: JAV, UK, Australija ir Kanada paprastai trunka 15-20 darbo dienų . 14-30 darbo dienų daugelyje šalių. 7.Pristatymo laikas 1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus ir susisiekti su mumis per 48 valandas,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo. 1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2.Atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslui,ir mes highlt dėkingi, kad, jei galite pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų . 3.mes prašome, kad prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 4.Prašome leiskite mums žinoti, jūsų problema,mes stengiamės, kad patenkinti jus!

Pakuotės Dydis 135cm x 53cm x 4cm (53.15in x 20.87in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris 4200mah
Medžiaga metalo
RC Dalys ir Acc Baterijų - LiPo
Įrankis Prekes Baterija
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Techniniai parametrai Vertė-2
Atnaujinti Dalys/Priedai Lipo
Keturi varomi Ratai Atributai Baterija
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai, Sraigtasparniai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Baterija

Parašyti atsiliepimą

Itin didelės Talpos

Itin didelės Talpos " LION 22.2 V 4200MAH 35C 6S Lipo Baterija RC Sraigtasparnis RC Automobilių, Valčių Quadcopter Nuotolinio Valdymo Žaislai Dalys

Itin didelės Talpos LION 22.2 V 4200MAH 35C 6S Lipo Baterija RC Sraigtasparnis RC Automobilių, Valčių Quadcopter Nuotolinio Valdymo Žaislai Dalių Savybės: 100% Brand New Unikalus elektrodų gamybos technologija, profesionalūs elektrolitų formulė, siekiant sukurti aukštos iškrovimo platforma, lengvas baterijos; Naudoti naujas vario nikelio danga polių ausys, labai sumažina akumuliatoriaus vidinė varža pemfc, ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai