Automobilio Stilius Žodis OBJEKTŲ VEIDRODIS PRARANDA NUSTATYTI Automobilių Lipdukas Durims, Langų Nešiojamas Lipdukas ant Automobilių, Motociklų Papuošti Priedų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.83

€0.92

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Klientams iš Airijos, Australijos, Brazilijos, Belgija, Lenkija, Danija, Vokietija, Prancūzija, Nyderlandai, Kanada, čekijos Respublika, Jungtinės amerikos valstijos, Meksika, Norvegija, Portugalija, Švedija, Turkija, Ispanija, Izraelis, Italija, Jungtinė Karalystė, Čilė ir kt.: Užsakymus, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate savo nuolatinius "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius", jis yra "China Post " Oro Paštas", be sekimo numerį, kuris gali padėti jums sutaupyti išlaidas. Jei jums reikia sujungdamas numerį, jums reikia pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu". Mišrios kad > USD 7, mes išsiųsti prekes, kurias Kinija Paštu, oro paštu (su sekimo numeriu), galite stebėti prekių. Rusijos Klientai gali pasirinkti TIK "Speciali YW", nes Rusija Post Office nepripažįsta Kinija Paštu, Oro Paštu be stebėjimo. Rusijos Custmers bus išsiųsti Specialūs YW, kuris yra greitesnis tada Kinija Paštu ir sekimo numerį. Ačiū. Mišrių užsakymai, prašome atvykti į mano parduotuvę: jūs galite pridėti savo meilės prekę į krepšelį pirmas, ir galiausiai sujungti savo mokėjimo įsakymą. Ačiū.

USD 1.40-1.50 /maišas USD 1.13-1.17 /maišas USD 1.55 /maišas USD 1.58 /maišas USD 1.01-1.42 /maišelis

Automobilio Stilius Žodis OBJEKTŲ VEIDRODIS PRARANDA NUSTATYTI Automobilių Lipdukas Durims, Langų Nešiojamas Lipdukas ant Automobilių, Motociklų Papuošti Priedų

Automobilio lipdukas yra lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir kreiptis į paviršių. Šis lipdukas yra universalus, tinka bet automobilių, mikroautobusų ar sunkvežimių.

Prašome naudoti ploviklį švaraus ir sauso paviršiaus tikslą prieš jus klijuoti jį.

Ateina su klijais ant nugaros, tiesiog nulupkite ir klijuoti.Prašome palikti džiūti 24 valandas.

Savybės: Atsparus Vandeniui. Lipnios ir nuimamas, Gali būti taikomas bet švaraus, lygaus, plokščio paviršiaus (sienų, langų, automobilių, mirrow arba šaldytuvą). Tai garantuoja ne išnyks, kreko, nulupkite ar mažėja laikui bėgant. Tai yra temperatūra, atsparus 300 laipsnių farenheit. Tai lengvai nuimamas bet kuriuo metu,ir tai yra acid free,nebus pažeisti jūsų išpaišytos arba palikti jokių pėdsakų, jei pašalintas. Dydis:Apytiksl. 105 x 35 mm/4.13"x 1.38"(L*W). Spalva: Juoda/Balta.

Pakuotė: Automobilių lipdukas x 1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Įrenginio Tipas Krepšys
Pakuotės Dydis 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
Modelis Kita
Modelio Pavadinimas J-087
Tipo Lipduku Kita
Elemento Ilgio 10.5cm
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
pakuotė Ne Supakuoti
Kategorijos Lipdukai
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Skersmuo 0inch
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Pavadinimas Mgoodoo
Medžiagos Tipas PVC aplinkai nekenksmingų medžiagų
Dizainas Žodžius
Elemento Plotis 3.5cm

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Stilius Žodis OBJEKTŲ VEIDRODIS PRARANDA NUSTATYTI Automobilių Lipdukas Durims, Langų Nešiojamas Lipdukas ant Automobilių, Motociklų Papuošti Priedų

Automobilio Stilius Žodis OBJEKTŲ VEIDRODIS PRARANDA NUSTATYTI Automobilių Lipdukas Durims, Langų Nešiojamas Lipdukas ant Automobilių, Motociklų Papuošti Priedų

Klientams iš Airijos, Australijos, Brazilijos, Belgija, Lenkija, Danija, Vokietija, Prancūzija, Nyderlandai, Kanada, čekijos Respublika, Jungtinės amerikos valstijos, Meksika, Norvegija, Portugalija, Švedija, Turkija, Ispanija, Izraelis, Italija, Jungtinė Karalystė, Čilė ir kt.: Užsakymus, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate savo nuolatinius Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , jis yra China Post Oro Paštas ,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai