ULT-Geriausias USB Tipas-C USB C "Mini DisplayPort" DP Adapterio Kabelį Paramos 4K rezoliuciją dėl Naujų "Macbook "" ChromeBook Pixel

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.41

€13.94

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

ULT-Geriausias USB C Tipo Adapteris USB C Tipo Mini DisplayPort/Mini DP Adapterio Kabelis Su Aliuminio Atveju Paramos 4K skiriamoji geba

Šis USB 3.1 Type C Mini DP Keitiklio Kabelį galite prijungti savo kompiuterį,planšetinį kompiuterį ar išmanųjį telefoną su C Tipo prievado prie KOMPIUTERIO su Mini DP uosto. Tiesiog prijunkite adapterį prie USB, C Tipo prievadą jūsų C Tipo įrengta ar TV per Mini DP cable. Niekada nerimauti, kokiu būdu prijungti dar kartą. USB-C yra nauja patogi grįžtamasis jungtį, kuri leidžia jums prijungti kabelį prie savo prietaiso į bet kurią pusę. 1. Palaiko tiek garso ir vaizdo išvestis. 2. Vaizdo skiriamoji geba yra iki 4K*2K@30Hz. 3. Plug and play. C tipo jungtis yra grįžtamasis, taupome jūsų laiką ant žvakės. 4. Yra papildomas Mini DP kabelį reikia prijungti prie savo TELEVIZORIAUS ar monitoriaus. Pakuotė: 1 x USB C Tipo Adapteris USB C Tipo Mini DisplayPort/Mini DP Adapterio Kabelis Su Aliuminio Atveju Paramos 4K rezoliuciją dėl Naujų "Macbook "" ChromeBook Pixel ir daugiau (Aukso Aliuminio) Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
ilgis 15cm
Jungtis C tipo vyras su Mini DisplayPort Female
Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
Jungtis B USB
Jungtis A "Mini Displayport" (Mini DP)
spalva Aukso, Sidabro
Pakavimas Maišelis
2 funkcija usb-c, mini displayport"
Ekranas Derinys
Išorinis Skersmuo 4.0mm
Lytis Vyriška-Moteriška
Pakuotė Taip
gamint. taip ir priimti OEM paslaugos
Jungties tipas HDTV
Modelio Numeris UM-CM2MDPF
Tipas Bendraašiai Kabeliai.
Funkcija type c mini dp
Jungtis Spalva sidabrinė

Parašyti atsiliepimą

ULT-Geriausias USB Tipas-C USB C

ULT-Geriausias USB Tipas-C USB C "Mini DisplayPort" DP Adapterio Kabelį Paramos 4K rezoliuciją dėl Naujų "Macbook "" ChromeBook Pixel

ULT-Geriausias USB C Tipo Adapteris USB C Tipo Mini DisplayPort/Mini DP Adapterio Kabelis Su Aliuminio Atveju Paramos 4K skiriamoji geba Šis USB 3.1 Type C Mini DP Keitiklio Kabelį galite prijungti savo kompiuterį,planšetinį kompiuterį ar išmanųjį telefoną su C Tipo prievado prie KOMPIUTERIO su Mini DP uosto. Tiesiog prijunkite adapterį prie USB, C Tipo prievadą jūsų C Tipo įrengta ar TV per Mini DP cable.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai