Creative 3D LED Apšvietimas, LED Stalo Lempa su Palieskite Mygtuką 3D Lempa, kaip Namų Meno Apdaila Žibintai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.15

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jei aš padariau užsakymą, gal galite atsiųsti man elementą nuotraukas be watermark? Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be watermark jei jūs norite, bet jūs turite mums pasakyti, pateikdami užsakymą. Ar jums tai lašas laivybos? Taip, Mes galime tai lašas pristatymas visame pasaulyje dėl jūsų, tiesiog įdėti į savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo. Ar man reikia mokėti importo tarifai?

Tai priklauso nuo jūsų šalies importo ir eksporto politikos, jei tarifas lėmė, ji turi būti sumokėta pirkėjo. Mes norėtume paskelbti, mažos vertės jums mokėti šiek tiek tarifus.

Prekės bus laivas, kurį Kinija Po Registed Oro Paštu nemokamai arba Salve.lt standartinis pristatymas ir paprastai atvyks į 15-26 darbo dienomis (neapima savaitgaliais, ir atostogų metu). Bet kartais eina į 25 - 30 ir daugiau dienų nuotolinio srityje. Tai priklauso nuo krovinių skirtingose šalyse. Mes taip pat palaikome šią laivybos metodą. Tarptautinės pirkėjai, prašome pastaba. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjas. b. Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Visi daiktai bus išsiųsti į pirkėjo Salve.lt adresą. Prieš jums mokėti, prašome, kad jūs esate savo adresą Salve.lt rungtynės adresas norite mums laivas. Laivas per 1 darbo dieną, kai mokėjimo baigtas. Mes neturime laivų savaitgalio ar valstybinės šventės. Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčius , PVM, Muitų mokesčiai ir Muito importuoti (jei tokių yra). Mes jus vertus savo paketą kuo posible, todėl prašome įsitikinkite, kad įvesti teisingą apmokėjimo ir siuntimo informacija iki patikrinti. Kai mokėjimas yra baigtas, mes neketiname sutikti, bet daugiau pokyčių į jūsų užsakymą. Grąžinamosios išmokos ir teikiama tik tuo atveju, jei elementą DOA ir negali būti pakeistas per sąlyginio DEPONAVIMO. Jei taip, Prašome susisiekti su mumis su 5 dienas, nes jums gauti elementą ir grįžti į mus per 30 dienų nuo pristatymo datos keitimo ar grąžinimo. Grįžti laivybos mokestis yra atsakingas pirkėjas, jeigu grąža yra dėl mūsų klaidos. Ir visi NON - pardavėjas klaidą grįžta grąžinamosios išmokos, taikomos 20% iš naujo gyvūnų laikymo mokestį. Jei jums reikia grįžti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, leiskite mums žinoti, išsamiai problema ir siųsti mums nuotraukas patvirtinimo.

Mes tik priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo iš Salve.lt pavadintas Alipay. Visų didelių kredito kortelės yra priimamos per saugių atsiskaitymų sąlyginio Deponavimo. Pavyzdžiui, kredito kortelės, Banko pavedimu, Western Union", ir t.t. Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita. Mes esame internetinė parduotuvė, kiekvieną atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų po patvirtino jūsų užsakymą. Mes siekiame star paslaugos ir nori, kad būtum laimingas. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, susisiekite su mumis pirma& nbsp;prieš atvirą ginčą. Mes tikime, kad visi klientai yra gana vangiai, ir problema bus išspręsta pagal gerus bendravimo. Patikėkite mums!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 1cm (15.75in x 11.81in x 0.39in)
Galia 0-5W
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Korpuso Medžiaga ABS
Formos "PASIDARYK pats"
Elektros Energijos Gamybos jungiklis
Prekės Pavadinimas FULLOSUN
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Yra Baterijų Reikia No
Baterijos Tipas A
Naudojimas Atostogų
Maitinimo Šaltinis AC
Tipas Atmosfera
Spinduliuojantis Spalva Permainingi
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Sertifikavimo CE,RoHS
Yra Baterijomis No
Modelio Numeris FS-3645
Įtampa 5v

Parašyti atsiliepimą

Creative 3D LED Apšvietimas, LED Stalo Lempa su Palieskite Mygtuką 3D Lempa, kaip Namų Meno Apdaila Žibintai

Creative 3D LED Apšvietimas, LED Stalo Lempa su Palieskite Mygtuką 3D Lempa, kaip Namų Meno Apdaila Žibintai

Jei aš padariau užsakymą, gal galite atsiųsti man elementą nuotraukas be watermark? Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be watermark jei jūs norite, bet jūs turite mums pasakyti, pateikdami užsakymą. Ar jums tai lašas laivybos? Taip, Mes galime tai lašas pristatymas visame pasaulyje dėl jūsų, tiesiog įdėti į savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo. Ar man reikia mokėti importo tarifai? Tai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai