Balta Spalva Vokietija Elektros Kištukinis 86x86mm Europos Elektros Lizdo Skydelis Su CE ROHS Sertifikatas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.24

€6.56

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

Prievadai: Elektros kištukas

Naudojimas: Vokietija / Europos

Produkto Matmenys: 86x86mm

Srovės Diapazonas: 16A

Įtampa Apkrova: AC100~250V / 50~60Hz

Produkto svoris: 140g

Spalva: Balta

Sertifikavimas: CE/ ROHS

Blizgus apdailos skydelis, modernus dizainas.

Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės vaiskiai balta PVC medžiagos.

Lengvas montavimas ir prijungimas

Pakuotės turinys: 1 x Sieninis Lizdas ( Vokietija / Europos elektros kištuką )

Maloniai primena: Jei jums reikia šį elementą pristatymo greitai per DHL / UPS/ FedEx per 4-8 darbo dienas, prašome susisiekti su mumis ir pilną pristatymo adresą, taigi mes galime patikrinti, krovinių vežimo išlaidas ir keisti bendrą kainą jums .

Mes primygtinai rekomenduojame pirkėjams naudoti sąlyginio DEPONAVIMO minėta mokėjimo būdą, sąlyginio Deponavimo yra saugus mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams. Tai bus užtikrinti, kad mokėjimo atleidžiamas pardavėjui tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą. Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, vardas, pavardė, telefono numeris ir kt... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Visi daiktai bus išsiųsti per apdorojimo laikas po užsakymo apmokėjimo, patvirtinama per Salve.lt.

2.Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl prašome įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Jei yra importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos jūsų šalies nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, todėl prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaiga patvirtina, kokios tai papildomos išlaidos bus.

4. Tarptautinės laivybos, kartais ji būtų atidedamas, nes oras,muitinės klirensas, ir kai kurie kiti veiksniai. Prašome palaukti kantriai ir kreipkitės į vietinį pašto tarnyba, patikrinkite, ar jūs, mes taip pat padės stebėti savo siuntos ir išplėsti pristatymo laikas, skirtas jums, tokiu atveju jūsų užsakymas payment bus visada po apsauga. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (Išskyrus sugadintų daiktų ir / ar netinkamą po gavimo ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai svarbi mūsų ilgalaikės verslo. Prašome palikti TEIGIAMĄ grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių tarifo paslauga, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų, sąmojo elementus arba mūsų paslaugų, pries palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirmą, todėl mes galime išspręsti šią problemą kartu. Dėkojame už visą jūsų palaikymą iš anksto.

Garantijos sąlygos

Pirkimo pastabos

Gerbiamas kliente, prašome perskaityti žemiau turinį prieš jums pirkti, tai susiję su, jei jūs galite gauti puikus aptarnavimas po pardavimo ir problema gali būti išspręsta sklandžiai, ar ne, po to, kai jūs padaryti, kad, mes leisti, jūs turite perskaityti ir sutikti su žemiau turinys, visi po-garantinis aptarnavimas priklauso nuo jų turinio. Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų parduotuvę, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo žmonės bet kuriuo metu, tikimės, kad jūs turite geros patirties!

Mūsų pažadas

Visi produktai mūsų parduotuvėje yra nauji, ne antra vertus, ir atnaujinimo produktus. Nes tarptautinės pristatymo, ten yra tam tikrų problemų, negali išvengti, mes stengiamės jums padėti, prašome suprasti! Mes teikiame grąžinimas prekių 12months garantijos aptarnavimo, prašome būti tikri, kai jūs perkate.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 11cm x 13cm x 4cm (4.33in x 5.12in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Pakuotė Plastikinis maišelis
Standartas ES Plug
Prašymas Ligoninių,Komercinių,Pramoninių,Gyvenamųjų Ir Bendros Paskirties
WIFI No
Surge Protector No
Prekės Pavadinimas SRAN
Ilginamojo Laido Ilgis Nėra
Sertifikavimo CE/ RoHS
Uostas Vokietija / Europos elektros tinklo lizdo
spalva Balta
Tipas sieninio lizdo
Kiekis 1 gabalas
Matmenys 86x86mm
Angų Skaičius 1
Modelio Numeris WM-01
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Vardinė įtampa AC 100~250V/50~60Hz
Vardinė Srovė 16 (A)
Garantija 12 mėnesių

Parašyti atsiliepimą

Balta Spalva Vokietija Elektros Kištukinis 86x86mm Europos Elektros Lizdo Skydelis Su CE ROHS Sertifikatas

Balta Spalva Vokietija Elektros Kištukinis 86x86mm Europos Elektros Lizdo Skydelis Su CE ROHS Sertifikatas

Savybės: Prievadai: Elektros kištukas Naudojimas: Vokietija / Europos Produkto Matmenys: 86x86mm Srovės Diapazonas: 16A Įtampa Apkrova: AC100~250V / 50~60Hz Produkto svoris: 140g Spalva: Balta Sertifikavimas: CE/ ROHS Blizgus apdailos skydelis, modernus dizainas. Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės vaiskiai balta PVC medžiagos. Lengvas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai