1550nm Optinis Stiprintuvas EDFA 16db

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€369.73

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1550nm Optinis Stiprintuvas EDFA 16db 1.Produkto Aprašymas

XW-EA 1550NM serijos 1550nm optinio pluošto stiprintuvas yra svarbu optinės relės perdavimo įranga 1550nm optinio pluošto ryšio sistema. Daugiausia naudojamas tarpmiestinių optinio pluošto perdavimo, TELEVIZIJOS vaizdo signalų,skaitmeninės televizijos signalas, telefono balso signalų ir duomenų (arba suspausto duomenys)signalą. Šis produktas, pasirenka aukštos kokybės erbis legiruotas ląstelienos ir mažai triukšmo siurblio lazerio, ir built-in puikus įterptųjų automatinė stebėjimo sistema užtikrina puikius rodiklius.

2.Produkto Savybės

-Naudoti mažai triukšmo siurblio lazerio garsaus prekės ženklo su mažu iškraipymų, platus dažnių diapazonas bei didelis išėjimo optinės galios.

-Naudoti aukštos kokybės erbis-legiruotas pluošto, su daug energijos konvertavimo efektyvumą; Advanced SMT gamybos procesas, didesnis patikimumas yra naudojamas vidaus schema.

- Priekinis panelis mėlyna 160×32 ekranas, rodo įvairių pagrindinis kūrinio parametrus.

-Built-in puikus mikrokompiuteris automatinė valdymo sistema, stebėti įvairių darbo sąlygų išėjimo galia ir lazerio realiu laiku, įsitikinkite, kad optinio išėjimo galia yra pastovi ir pratęsti darbo laikas lazeriu.

-Mėlyna VFD Ekranas rodyti operacinės parametrus ir kaltės informaciją tiksliai ir GB II Klasės Atsakiklis stebėsenos tinklo Ethernet yra pastatytas 19"1U Didelis-standartinis Stovas.

-Didelis lieto aliuminio nutekėjimo atveju ir aukšto dažnio E-Elektrinis šaldytuvas, kurių dėka įranga gali prisitaikyti prie lauko aplinkos temperatūra maždaug nuo -40 ℃ iki +60 ℃ yra sukurti laukinio tipo EDFA. Jis daugiausia naudojamas atokiose vietovėse, kurių nėra uždaras kambarys. 3.Produkto appication

XW 1550nm kabelinę televiziją erbis-legiruotas pluošto stiprintuvas yra dizainas pagal ryšių lygio standartus, kalbant apie galia, tikslumo ir patikimumo yra didesnė. Jis daugiausia naudojamas televizijos vaizdo signalų, skaitmeninės TELEVIZIJOS, telefono ryšio balso signalas ir signalo duomenis (arba suspausto duomenys) optinio pluošto perdavimo per ilgą atstumą.

1550nm erbis legiruotas pluošto stiprintuvo veiklos rodiklius, patenkinti reikalavimą iš nacionalinio standartų ir technologijų projektavimo kreipia dėmesį į produkto kainą, tai pasirinkimas statyti didelių ir vidutinių 1550nm kabelinę televiziją optinio pluošto perdavimo tinklo ekonomiškas perdavimo įtaisu. 4.Technika Parametras

1550nm EDFA Maitinimo Laido :Europos Standartas arba American Standard

1. Visus produktus pradėjo senėjimo bandymas prieš vežimą ir mes garantuojame, kad mūsų produktų saugos.

2. OEM&ODM, būtų nuoširdžiai pasveikinti; mes pasistengsime jums padėti visų rūšių individualų reikalavimus.

3. Mes galime padėti suprojektuoti ir pastatyti tinklo, jei reikia, ir pasiūlyti įvairių nuotolinis techninė parama.

4. Paramos pėdsaką savo logotipą ant produktų.

5. Mes apsaugoti kliento pardavimų srityje, idėjų projektavimo ir visa privati informacija.

6. Garantija 1 metai. Mes garantija, kad visi produktai yra laisvai būti taisomas ar pakeičiamas kitu metu garantija

laiko, ir laivyba išlaidos, kurios yra mūsų mokestis.

7.Mes turime geriausias paslaugas po pardavimo, jei jokių problemų atsitikti taip, mūsų komanda padarysime viską, kad išspręsti klientams.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

+86-15305338423

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Pakuotės Dydis 6cm x 50cm x 20cm (2.36in x 19.69in x 7.87in)
Produkto pavadinimas 1550nm Optinis Stiprintuvas EDFA 16db
Prekės Pavadinimas WANSHUOELECTRONICEQUIPMENT
Sertifikavimo ISO9001, CE
Veiklos Bangos Ilgis 1530 m.~1565nm
Matmenys 480(W)x340(L)x44(H) mm
C/N iki 51 dB
C/CTB iki 63dB
Optinio įėjimo galia -10~+10dBm
Modelio Numeris XW-17EA1516
Optinė jungtis SCAPC &FC/APC
Triukšmo lygis žemiau 5.0 dB 0dB Išėjimo Optinės Galios

Parašyti atsiliepimą

1550nm Optinis Stiprintuvas EDFA 16db

1550nm Optinis Stiprintuvas EDFA 16db

1550nm Optinis Stiprintuvas EDFA 16db 1.Produkto Aprašymas XW-EA 1550NM serijos 1550nm optinio pluošto stiprintuvas yra svarbu optinės relės perdavimo įranga 1550nm optinio pluošto ryšio sistema. Daugiausia naudojamas tarpmiestinių optinio pluošto perdavimo, TELEVIZIJOS vaizdo signalų,skaitmeninės televizijos signalas, telefono balso signalų ir duomenų (arba suspausto duomenys)signalą. Šis produktas, pasirenka

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai