Suaugusiųjų Bananų Tiktų Vienas Gabalas Juokingas Kostiumas Vištų Šalis Helovinas Fancy Dress Karnavaliniai Kostiumai Vyrams Naujiena Kolekcija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.68

€27.11

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Suaugusiųjų Bananų Tiktų Vienas Gabalas Juokingas Kostiumas Vištų Šalis Helovinas Fancy Dress Karnavaliniai Kostiumai Vyrams Naujiena Kolekcija

Tema: Bananų Kostiumas

Medžiaga: Vilna Kempinė

Komplektą Sudaro: Vienas gabalas Bananų bodysuit

Dydis: M, aukštis 160-170cm

L, aukštis-170-185cm

Apmokėjimas:

1) Aliepress priima šiuos mokėjimo būdus: visa, Mastercard, QIWI, "Western Union" ir T/T " (banko pavedimu).

2) įsitikinkite, kad patvirtinti, kad po to, kai gavote prekes geros būklės, nes jei galite pateikti užsakymą, jūsų pinigai yra perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaitą, tik po to, kai patvirtino, kad, mokėjimas baigtas.

3) Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje. Jei turite kokių nors problemų dėl mokėjimo, prašome Spauskite Čia: http://Salve.lt/help/home.html#center

4) Pirkėjo apsaugoti: Aliepress tik išleisti mokėjimo mums patvirtinę pristatymą jūsų užsakymą.

Pristatymas :

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) "Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post " Oro Paštas", su sekimo internete, ne visi šalies nemokamas pristatymas! Vidutinis pristatymo laiką yra 15~30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų. Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsdamas, laivybos laikas bus ilgesnis negu 60 dienų, prašome maloniai suprasti.

3) Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express EMS/DHL/UPS/TNT, jei norite greitesnio pristatymo. Ir jūs galite mėgautis nuolaidą kainą, tačiau, laivybos mokestis turėtų būti imamas mokestis.

4) Jei tu negali gauti prekes per 50 dienų (90%Rusija ir Brazilija), PRAŠOME, susisiekite su mumis laikas išplėsti,

Neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjo kontrolės, jis turėtų būti Po tarnybos pareiga, bet kokie Ginčai, nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas & pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos. Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

7) Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ir kitų mokesčių. Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio, mes deklaruoja kaip "dovana" ar "pavyzdys" su mažos vertės. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

8) pastaba: pirkėjų yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokestį, muitus ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali daryti įtaką pristatymo metu.

Grąžinimo Politika :

1) Visas daiktų, per vieną mėnesį yra garantija keistis.

2) Nekokybiškų produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs turite sklypą. Ir visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.

3) Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po gavome grįžti produkto.

4) pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

5) Mes stengiamės aptarnauti klientus.

Atsiliepimai :

1) Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs galite turėti malonaus apsipirkimo internetu. Mes užtikriname, kad jūs galite nusipirkti pačius arba aukštesnės Kokybės produktus už mažesnes kainas iš mūsų parduotuvės.

2) Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis ir produktais, prašome pranešti mums laiko, kol jūsų pastabas, ir mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

3) Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų pirkimo. Būsime labai dėkingi, jei galite palikti teigiamą pranešimą. Tikimės, kad galėtų išlaikyti ilgalaikius verslo santykius. Ačiū jums labai.

4) be To, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pardavimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Susisiekite Su Mumis:

1) Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2) Mes atsakysime kuo greičiau. Ir mes labai stengiamės atsakyti į visus klausimus, jūs turite!

3) Mes galime atsakyti elektroniniu Paštu per 24 valandas.

Dėkojame Už Jūsų Paramą!

DUK:

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kreditinė kortelė; moneybooker;T/T;western union.

Q: Kiek kainuoja pristatymas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalių veiksmus: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras.

Kitų šalių ar paketą, daugiau nei 2 Kg, pirkėjų turi sau visą laivybos kaina.

Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su jo Sekimo Numerį, ir jūs galite patikrinti siuntos būklę nuorodą, mes sąlyga.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 5cm (15.75in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Kostiumas Tipas Juokinga Išgalvotas Suknelė
Raktinis žodis 1 bananų kostiumas
Medžiaga Poliesteris
Prekės pavadinimas Suaugusiųjų Bananų Kostiumas
Lytis Vyrai
Specialios Paskirties Kostiumai
Stilius Vaisių Costme
raktinis žodis 4 helovinas kostiumas vyrams
Elemento Tipas Helovinas Fancy Dress
Modelio Numeris AL-8-42
Rankovės Ilgis Rankovių
Prekės Pavadinimas AuraPicco
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers
Dydis M, L
Simbolių Bananų
raktinis žodis 2 Talismanas Kostiumas
Šaltinis Bananų
raktinio žodžio 3 Halloween Kostiumai Moterims
Departamentas Pavadinimas Vyrai's Helovinas Kostiumas
Šaltinio Tipas Originalus

Parašyti atsiliepimą

Suaugusiųjų Bananų Tiktų Vienas Gabalas Juokingas Kostiumas Vištų Šalis Helovinas Fancy Dress Karnavaliniai Kostiumai Vyrams Naujiena Kolekcija

Suaugusiųjų Bananų Tiktų Vienas Gabalas Juokingas Kostiumas Vištų Šalis Helovinas Fancy Dress Karnavaliniai Kostiumai Vyrams Naujiena Kolekcija

Suaugusiųjų Bananų Tiktų Vienas Gabalas Juokingas Kostiumas Vištų Šalis Helovinas Fancy Dress Karnavaliniai Kostiumai Vyrams Naujiena Kolekcija Tema: Bananų Kostiumas Medžiaga: Vilna Kempinė Komplektą Sudaro: Vienas gabalas Bananų bodysuit Dydis: M, aukštis 160-170cm L, aukštis-170-185cm Apmokėjimas: 1) Aliepress priima šiuos mokėjimo būdus: visa, Mastercard,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai