Naujas Didelis Gėlių Mergaičių Hairband Puikus Kaspinai Vaikams, Plaukų aksesuarai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.48

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Medžiaga: Vevelt

Modelis: Didelis Gėlių

Dydis: Vaikams , gėlių apie 12.0 cm

Pakuotėje: 1x hairbands į carton

NUOTRAUKA

Vežėjo Pavadinimas Numatomas Laikas, Tranzito Stebėjimo Tarnyba DHL Apie 3 -7days dhl.com EMS Apie 3 -7 dienas ems.com Kinija Paštu Oro Apie 10-30 dienų 17track.net/IndexEn.html ePacket Apie 7 -15 dienų usps.com Pardavėjo Pristatymas Metodas, Apie 7 -15 dienų 4006877805.com/EN/ Pastaba: Jei jums reikia bet kokios palankios kainos, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis.

Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu. Tai gali užtrukti maždaug nuo 10 iki 30 darbo dienas iki pristatymo. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, Dėl t, kad jis laiko skirtumas tarp mūsų, ačiū už jūsų understandin. Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Būkite kantrūs!

Jei jūs patvirtinate kvitą per mėnesį ir atlikti vertinimus mūsų produktus, mes wil jums kuponą. Jei turite kokių nors klausimų, gavusi produkto,prašome susisiekti su mumis,mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Lytis Merginos
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Prekės Pavadinimas bestybt
Modelio Numeris YBT30064
Tipas Hairbands
Medžiaga Acetatas
Modelio Tipas Gėlių
Stilius mados

Parašyti atsiliepimą

Naujas Didelis Gėlių Mergaičių Hairband Puikus Kaspinai Vaikams, Plaukų aksesuarai

Naujas Didelis Gėlių Mergaičių Hairband Puikus Kaspinai Vaikams, Plaukų aksesuarai

Medžiaga: Vevelt Modelis: Didelis Gėlių Dydis: Vaikams , gėlių apie 12.0 cm Pakuotėje: 1x hairbands į carton NUOTRAUKA Vežėjo Pavadinimas Numatomas Laikas, Tranzito Stebėjimo Tarnyba DHL Apie 3 -7days dhl.com EMS Apie 3 -7 dienas ems.com Kinija Paštu Oro Apie 10-30 dienų 17track.net/IndexEn.html ePacket Apie 7 -15 dienų usps.com Pardavėjo Pristatymas Metodas, Apie 7 -15 dienų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai